Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• devre arası adam gibi bi golcü ve solbek alınsın ya.

Yorum

• Sene başından beri şöyle bir bakıyorum hemen hemen tüm başarılı sonuçlarımızda tüm etkili oyunumuzda gördüğüm şey selçuk-ceyhun-colman üçlüsü idi. Bursaya karşı oyun üstünlüğünü bu orta saha ile sağladık ve fark attık. Liverpoola karşı bu üçlü ile orta sahada çok iyi işler yaptık. Benim anlamadığım bu hoca hala ısrar ediyor. Geçmişteki maçlara baksa görecek.

İnanın bana ortashaamız ligde fark yaratacak cinsten ama şenol hocanın kafasında çok başka şeyler var. Eğer elinde defansif oyunculardan kurulu kadron varsa hızlı bir de oyuncun varsa kontra atak oynarsın. Eğer elinde iyi orta saha oyuncuların varsa orta sahada oyunu tutup skora gitmeye çalışırsın. Hoca yılda bir iş yapan alanzinho ile 50 maçta bir gol bir asist ile oynayan burak ile maça başlıyor anlamak mümkün değil.

Yorum

• gaziantepten kayseriye gitmek 3 saat
        6 bilet 60 lira
        bordomavi renkdaşlar görmek paha biçilemez

ahbe Trabzonum bide kazansaydık bugün nede güzel olacaktı

Yorum

• yaw ıyıkı karabükspor kazanmadı yoksa bizim üstümüzde olacaktı bence futbolcu arkadaslarımızın bursaspordan ders alması lazım....bıde utanması..................

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• ceyhun-colman-selçuk 3 lüsü olmadan olmuyor... puan kaybettiğimiz 3 maçtada bu 3 lü bozulduğundan rakibe hata yaptıracak zorlamayı yapamadık... artık zorunluluk halleri dışında Şenol hocanın bu 3lüyü bozmaması gerekir..
            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Yattarayı ben çok eleştirdim sivas maçında da manisa maçında da iyi oynamadı. Fakat burak, alanzinho, yattara üçlüsüne baktığımda eğer tek forvet oynayacaksam bu üçünden tercihihm hücum gücünün artması adına yattara olur tabiki. Alanzinho ve burak gol pası, çalım veya gol atmada yattaraya yaklaşamazlar bile.

Her zaman söylüyorum. Bu takımın en güçlü oyuncuları orta sahada. Orta sahayı çoğaltıp iş yapmalı bu takım.

Onur-serkan-glovacki-egemen-cale-yattara-selçuk-ceyhun-colman-engin-umut bence bu takımın asıl 11 i olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaw ıyıkı karabükspor kazanmadı yoksa bizim üstümüzde olacaktı bence futbolcu arkadaslarımızın bursaspordan ders alması lazım....bıde utanması..................
                zaten utandıkları gün şampiyon olacağız...
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Vallaha Kayserispor'un attığı golu izledim şimdi.Buz gibi golmuş 1 puan almamız bile mucize olmuş yanii.Tabi ki teşke gol verilseydi Trabzponspor'un bu tip puanlara ihtiyacı yok ama bi de madalyonun obur yuzunu düşürsek hakkımızın çok yendiği maçlar da olduu.

Yorum

• Ligin devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayalım.Devre arasına girince de takımın sırtında maddi manevi yük olan futbolculardan kurtulalım başka birşey istemiyorum.
                    Bordomavi.net

Yorum

• bu takım kendi yıldızlarını yaratmadıkça şampiyon olamaz arada sırada kupa alır

şampiyonu belşirler o kadar

bize gelen trabzonlu veya trabzonsporlu olmayan futbolcular parlayınca gitmek istiyor

çünkü trabzon şehri yeterli gelmiyor

metropol değil hatta büyükşehiir bile değil

sanayisi liman fındık tan ibaret yanılmıyorsam

şimdi colmana istanbuldan cazip teklif gelse gitmezmi

selçuk ya da ceyhun belki onur bile

sadece kendi yıldızımızı yaratırsak eskisi gibi başarılı olabiliriz

Yorum

• Arkadaslar yarin Is var.Hepinize hayirli geceler.yatmaya gidiyorum.ne olursa olsun sonuna kadar TRABZONSPOOOOOR iyiki varsin

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ligin devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayalım.Devre arasına girince de takımın sırtında maddi manevi yük olan futbolculardan kurtulalım başka birşey istemiyorum.
                          Bjk macini da kaybedersek yaristan kopabiliriz,bu nedenle devre arasina kadar yukarilara tutunmaya calismaliyiz.

Bjk yi yenemesek bile ondan sonra belli bir istikrar ve seri yakalamamiz lazim.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Trabzonspor'a beklenmedik tepki!

Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da kafileye dönüş yolunda 2 taraftar sözlü tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor ile deplasmanda 0 - 0 berabere kalan Trabzonspor kafilesi, dönüş için Kayseri Havalimanı'na geldiğinde beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

Havalimanına takımı yolcu etmeye gelen bir grup taraftar
                            futbolcularla fotoğraf çekilirken, iki taraftar futbolculara bağırarak, "Niye adam gibi top oynamıyorsunuz" dedi.

Buna sinirlenen Engin ve Onur, taraftarlara tepki gösterince kısa süreli bir laf tartışması yaşandı. Yöneticilerin de olaya dahil olmasıyla büyüyen tartışmayı, diğer taraftarlar araya girerek güçlükle engelledi.

DHA
                            En son Serdær tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 23:27.
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bjk macini da kaybedersek yaristan kopabiliriz,bu nedenle devre arasina kadar yukarilara tutunmaya calismaliyiz.

Bjk yi yenemesek bile ondan sonra belli bir istikrar ve seri yakalamamiz lazim.

halamı istikrar hala yarıstan kopmamakmı dıyorsunuz bu kadarına pes dıyorum....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Kongreye kadar sağlıklı bir takım bize haram bunu görmek lazım...
                                Ayrıca şenol hocanın olası bir bjk yenilgisi sonrası istifa etmeyeceği ne malum...
                                Demedi demeyin...
                                "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                                Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X