Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak takımın en iyilerindendi bence. Alanzinho en kötüsü.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• colmanla adam adama oynuyorlar. selçuk gayet iyi, colman da takımın en fazla koşanıymış.

Yorum

• Sadece Alan-Umut değişikliği bize yeter.............
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• colmanda cok etkisiz.. alanzinho hic yok..bu oyuncu kendine güvenini yitirmis resmen hicbirsey yapmiyor.. ssatalim gitsin..bos bos geziyor orta sahada. Engin Baytar nekadar önemli oldugunu birkez daha gördük. adam canla basla oynuyor. Agresifligide gitmismi ney :d
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2-3 haftadır sol açık olarak umutu oynatıyoruzda haberinizin olmaması normal.zira sahada adı pek duyulmamıştı.

Ayrıca engini beğendim ben.Takımda şuan farklı bir sorun var.ÜRETKENLİK.

YOKSA BEN BAZI ARKADAŞLARIN AKSİNE TAKIMI ÇOK DERLİ TOPLU BULDUM.

LİGDE BUKADAR ÇOK BUKADAR İYİ PAS YAPAN TAKIMMI VAR?

Resmen oyunu rakip sahaya yıktık.
            Takimin temposu cok yavas,bu sekilde oynarsan rakibi sasirtamazsin.

Tabii bunda cale ve serkan in iyi bir hücum beki olmamasinin rolü var.

Burak ve teofilo fena degildi,alan yine sahada yok.

Yapilacak degisiklik bence alan-ceyhun degisikligi olmali.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• colmanda da sorun var adamda gram istek yok...alan deme bile demiyorum hayatımda gördügüm en gereksiz adam ancak pesde oynar oda hızı sayesinde....yattara ve ceyhun bu takıma şart....ama acil olarak colmanı kazanmak daha şart çok geride kalıyor kaçak oynuyor
              !

Yorum

• LİGİN KENDİ SAHASINDA GOL YEMEYEN TAKIMI = KAYSERİSPOR

Karşımızda ligin 4.cüsü var.

Oyunun %60-70 i kayserinin sahasında geçti.

Oyunu hep biz domine ettik.

Pozisyon üretkenlik sorunumuzun olması KÖTÜ OYNADIĞIMIZ ANLAMINA GELMEZ.

Rakibin defansının derli toplu olmasını,yattaranın olmaması,hava sıcaklığı gibi bir çok etken var.

TAKIM ÇOK KÖTÜ DEMEK GERÇEKTEN KOMİK
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2-3 haftadır sol açık olarak umutu oynatıyoruzda haberinizin olmaması normal.zira sahada adı pek duyulmamıştı.

Ayrıca engini beğendim ben.Takımda şuan farklı bir sorun var.ÜRETKENLİK.

YOKSA BEN BAZI ARKADAŞLARIN AKSİNE TAKIMI ÇOK DERLİ TOPLU BULDUM.

LİGDE BUKADAR ÇOK BUKADAR İYİ PAS YAPAN TAKIMMI VAR?

Resmen oyunu rakip sahaya yıktık.

Burda Engin cikarilsin, oynamasin demedim ben.

Ama Zafer Tekerlekli Sandalyeye mi Mahkum? Bu oyuncu Sakatsa neden Idmanlara Hazirlik maclarina cikiyor?

Sakat degilse neden 18 de bile degerlendirilmiyor?

Bence bu takimin Orta alanda Top karsilayabilecek, Ileride Topu yönetebilecek bir Oyuncuya Ihtiyaci var. Bu Zafer olabilir. En azindan ALternatif olarak...
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• colman,selçuk engine pas vermiyor enginde onlara vermiyor böyle şey olurmu ne var bunların arasında

Yorum

• Takımın en iyisi haftalardır sakat olan Engin Baytar.. Çok ilginç..
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• su alanzinho cular nerde acaba neden sesleri cikmiyor yattara nin bu takimda ölüsü oynar bir tane dogru dürüst kanat atagimiz yok defansin gerisini atiyoruz toplari olmuyor burak ice katetmeye calisiyor olmuyor yattara ikinci yarida lazim en azindan adam gecip sifira inip orta acarsa defansin düzenini bozabiliriz alanzinho- yattara burak- umut iyi olur ikinci yari kaysri baya ser oynuyor umut lazim bize engin iyi oynuyor teofiloda iyi sanki gol atacak gibi bir his var icimde

bu arada eger senol hoca hala alanzinho da israr ederse bu onun sonunu getiri bir gün demedi demeyin

Yorum

• bu futbolla sabaha kadar gol atamayiz.takimin ahengi bozuldu.yine takimi karistirmak bize düstü.sagolsunsunlar .trabzonspor u trabzon dan uzaklastirmadikca asla sampiyon olamayiz,iyi giden bir takimi ne hale getirdiler.
                          iho istifa.

Yorum

• Çok yavaş oynuyoruz, herkes top ayağından çıkınca ne olursa olsun havasında. Engin biraz istekli, o da tam hazır değil. Yattara ve Umut'un ikisinin birden girmesi lazım. Alanzinho ve Burak çıkabilir.

Yorum

• Şu Alanzinho yerine sevgilisi oynasa? Belki daha iyidir.

Yorum

• Gündüz maçlarını bu yüzden sevmiyorum. Ne Kayseri ne de Trabzon'lu futbolcular maça konsantre olamamışlar. Antremandalar sanki. Hiçbiri attığı pasa, vurduğu şuta, açtığı ortaya inanmıyor gözlerinden okunuyor bitsede gitsek diye düşündükleri.

Neyse bu konuyu geçersek, 2. yarı Burak-Yattara Alanzinho-Umut değişikliklerini yapmamız gerekli. Klasik 4-4-2 oynamalıyız.
                                -------------Onur-------------
                                Serkan-Giray-Egemen-Cale
                                Yattara-Colman-Selçuk-Engin
                                --------Teo-Umut--------------

Bu kadroya dönmemiz gerekli.

Eğer bu şekilde devam edersek, defansif hata olmadan 2 takımda gol atamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X