Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Engin'in şutunu hazırlayan Teo.
    Defalarca savunma arkasına sarkan ama pas alamayınca ofsaytta kalan ee sen ofsayttasın diye atmadık gibi bakılan yine Teo.
    Kanatsız oyun anlayışımızda 4 lü defansın içinde kalan Teo.
    Orta sahadan destek alamayıp birde üstüne yardım Eden Teo.

Diyorum ya bugun o duran toptan kafayı atsa,Burak'ın şutuna uzansa 2 golü olsa. Yarın Madrid 200 milyonluk teklifle kapıdaydı.
    O topu kafaya ağlara yollamak zor bir iş değildi ? Rahatsız eden kimse yok bomboşssun. Daha rahat kafa pozisyonu nasıl olabilir ki ? (Burak'ın şutuna uzattığı kafayı demiyorum.)

Her neyse. Takım gibi Teofilo da kötüydü bana göre. Yani takımdan ayrı bir kenara koymam için bir neden yok.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Geçen hafta yaşanan istifalar takımı etkiler mi? sorusu herkesin dilindeydi...

Görünen o ki hiçbiri etkilenmemiş. Herkes ayrı telden çalıyor...

Bu hafta büyük ihtimalle Kulübün SAĞLIK EKİBİ mercek altına alınacaktır...

Giray'ın cezalı duruma düşmesi sonucunda, "2 hafta sonra sahada" denen fakat 4 hafta geçmesine rağmen sakatlığı devam eden!!! Glowackinin durumu sağlık ekibinin akıbetinde etkili rol oynayabilir...

Yorum

• Burak, Colman, Alan, Giray hiçbiri oynamadı bugün.

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet Allah söyletti ve Şenol Güneş bu takımın başında olduğu sürece kıyamete! kadar olsa dahi onun yanında olup onu destekleyecem,

İyi günler..

Yorum

• Bence ocak ayinda gidecek oyuncular bunlar olmali.

Alanzinho
            Burak
            Sezer
            Umut
            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allahta seni güldürsün
              takımın bu durumda gülebiliyorsan a menna.
              Ama realite budur. Teofilo orta sahada daha çok dolandı ordan gol atma imkanı yok zaten. ilk şutu o çaprazdan hariç , tüm ataklarda ceza alanı dışındaydı neden?
              Hep göbekten geliyoruz ne işi var kalenin orda. Göbektiler yan pas yaparken geriye gelip onlara belki duvar olurum dedi. Kanat akını olsa sıfıra inen toplarda ofsayt riski ortadan kalkacak ceza alanında olacak sürekli ama 90 dk da 1 tane kenardan orta olmayan bir takımdık.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Teo iyi topçu kötü diyen yok ama sert futbolda zayıf. Dolayisiyla şampiyonluk için Trabzonsporun forveti olarak yeterli değil. Emenike yada Makakula ayarında değil. Attığı goller bunun göstergesi. Neden kabullenemiyoruz?Bu kadro yetersiz yönetimlerin hersene bizlere armağanı budurum.

Yorum

• Bursa ile aramizdaki fark 7 ve haftaya onlar belediye ile biz de bjk ye karsi oynayacagiz.

Halen daha biz bursadan daha iyi modundamiyiz?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• yanlş anlama beni kaka ben sadece 200 milyona güldüm
                    Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• glovacki sakatlığının bize en az 3 puana patladığını düşünüyorum

ve lig başında bu hesapta yoktu ,e egemen giray yapsa onun yaptığını ok de olmuyo

engin iyiydi arcadıus da donunce haftaya daha ıyı oluruz

bjk nın defans bızden sorunlu sorunlu yeneriz onları

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O topu kafaya ağlara yollamak zor bir iş değildi ? Rahatsız eden kimse yok bomboşssun. Daha rahat kafa pozisyonu nasıl olabilir ki ? (Burak'ın şutuna uzattığı kafayı demiyorum.)

Her neyse. Takım gibi Teofilo da kötüydü bana göre. Yani takımdan ayrı bir kenara koymam için bir neden yok.
                        Yahu orda 3 kişi var topa kafayı vuran Teo olması enteresan değil mi. Hemde ofsyatta olmayan tek kişi Teo olması.
                        Bunları görme iyi vuramadın. O iyi vuramadı da Egemen'in bir kafası var geri geri , Tepeden bir şeyler inecek diye kalbim duruyordu.
                        2 toptada önemli olan topa hafif müdahelelerde bulunmak. Bu toplarda küçük donuşlar yön değiştirir ve %90 gol olur. Ama teo kafa vurmayı denedi bildiğin kafayı çevirdi top da dışarı gitti.
                        1 pozisyon var ve başka birşey yok. Teo rezaletti demek. Topu taça atmaktır.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bursa ile aramizdaki fark 7 ve haftaya onlar belediye ile biz de bjk ye karsi oynayacagiz.

Bursa bizden çok iyi haklısın . En azından takımının arkasında dik duran taraftarı var. 1 maçla vezir yapıp bir yenilgiyle kapı dışarı yapmıyorlar.
                          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yanlş anlama beni kaka ben sadece 200 milyona güldüm
                            işte rakam yazarsın ha 100 ha 200 ha 500... mübalağa olması kafi idi benim için.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• ya ne anlatıyorsunuz takım ne kadar kötü de olsa bu eyyamcı hakemlerle ve iç çekişmelerimizle uğraşmaktan başarı mı gelir 3 yılda bir kupa avrupa cart curt hepsi bu
                              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursa ile aramizdaki fark 7 ve haftaya onlar belediye ile biz de bjk ye karsi oynayacagiz.

bursa dan iyi olduğumuzu söyleyenler mi var yoksa ? ben mi yanlış anladım ?
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X