Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu satırlarda yine oynanmamış zorlu Kayseri maçı yerine gereksiz mevzuların konuşulmasına üzülüyorum.
    Kayseri takımı Fener'i çok net yendi. Bizim dönüm maçımız, mutlaka kazanmalıyız.
    İstekli ve gayretli olursak da kazanırız.
    Ama takımın aklını başına toplaması ve ayaklarının yere basması lazım.
    Görüldü ki Glowacki acilen kadroya dönmeli.
    Umut bu şekilde bize sadece zarar verir.
    Zira Alanzinho da öyle.
    Manisa sadece Selçuk'a kilit vurarak oyunu aldı.
    Kayseri Colman'a da önlem alacaktır.
    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• tolga kaleye geçecekmiş inş. yalandır ,çünkü volkan ve hakan sakat! onur milli takım için 1. kaleci,yedeğe çekilirse kötü olur...
      poetricus

Yorum

• cok onemlı bırseyın altını cızmek ıstıyorum baslıkla ılgısız olabılır ama...

Trabzon da kı arkadaslarım dostlarım kardeslerım akrabalarım renkdaşlarım sözlerim size ...

Lütfen o stada gıdınce bagırın ama ole bilmem kaç grup olupda kendı aranında 50 şer yüzer gruplar olup macla ılgısız bagırıp oyuna etkı etmeyecek sekılde deıl dun fenerbahce macında herkesın bır tepkı verıp hakemı karsı rakıbı bogmaya yonelık tepkının ve destegın ne zaman olcagını oyuncuyu ateslemeyı vs. vs. yanı bunları gordukce malesef bızım en buyuk eksıgımız bu kımse alınmasın gucenmesın ama olımpıyattakı ya da ıstanbuldakı trabzon seyırcısının 4 de 1 ı olamıyosunuz ama olmak ıstıyosanız yonetımdekı gıbı parcalanmayın bır olun bırlıkte bagırın sıkıldım artık bu taraftar profılınden

Yorum

• Bizim kilit adam Glowacki Antalya, Sivas, Manisa..

Defans onun olmadigi 3 macta kötü idi.,..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tolga kaleye geçecekmiş inş. yalandır ,çünkü volkan ve hakan sakat! onur milli takım için 1. kaleci,yedeğe çekilirse kötü olur...
            ...Tolga yabana atılacak bi kaleci değil,onurun tolgadan tek fazlası,çevik ve süratli oluşu...diğer yönden Tolga daha iyi yer tutuyor (bence)

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...Tolga yabana atılacak bi kaleci değil,onurun tolgadan tek fazlası,çevik ve süratli oluşu...diğer yönden Tolga daha iyi yer tutuyor (bence)
              Onun yüzünden çok maç kaybettik belki kendini geliştirmiştir ama ben güvenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tolga kaleye geçecekmiş inş. yalandır ,çünkü volkan ve hakan sakat! onur milli takım için 1. kaleci,yedeğe çekilirse kötü olur...
                bu maçta tolga kaleye geçmeli. onur'u biraz dinlendirmek gerek. üstelik kamp süresince tolga'nın performansı çok iyiymiş. arasıra ona da şans tanımak iyi olur. onur da hatalı goller yemeye başladı. en azından bir iki hafta dinlenmesi gerek.

Yorum

• Eğer bu akşam Bursa'da puan kaybederse kronometre sıfırlanıyor.Lig yeniden başlıyor demektir.
                  Fuzuli puan kayıplarına son verilmeli bir an önce !
                  Bunun bilincinde korakor mücadele olacaktır sahada,bu arada biz fener değiliz ! Tüm futbolcularımız sorumluluğunun bilincinde sahaya çıkarsa kazanamayacağımız maç yok.
                  Dikkati çekilmesi gerekenler :

1- Onur
                  2- Colman (Manisa maçında tüm yük Selçuk'taydı.)
                  3- Yattara
                  4- Alanzinho

Jaja'yı yazmıyorum.Onun dikkati zaten MAnisa maçında çekilmiş oldu.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu maçta tolga kaleye geçmeli. onur'u biraz dinlendirmek gerek. üstelik kamp süresince tolga'nın performansı çok iyiymiş. arasıra ona da şans tanımak iyi olur. onur da hatalı goller yemeye başladı. en azından bir iki hafta dinlenmesi gerek.
                    Onur formsuzken Tolga'ya güvenmeyip kaleye geçirmezsek,yarın Onur'un cezalı veya sakat olduğu zamanlarda Tolga'dan nasıl ve ne derece verim alabileceğiz ?
                    Onur formsuz biraz,kredisini tüketmesini beklemek doğru değil,

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Don bedeninizi ve tipini söylerseniz size yardımcı olabilirim.
                      Lütfen bir şeyler anlatmak için bilmediğiniz konularda ahkam kesip insanlara çamur atmayın.
                      Yok bildiğinize inanıyorsanız açın başka bir başlık, eski yöneticiler hakkında bildiğiniz her şeyi, belgesiyle, şahidiyle yazın. Biz de aydınlanmış oluruz.

gerek yok bence istersen burda bi anket yapalım savunduğun o adamı kaç kişi nasıl tanıyor bu forumda görelim. sözümün arkasındayım. demirören verdiği 6o milyonu geri istediği için rakip başkan adaytı çıkmadı. o da 20 milyonu geri isteyince aday olacaklar da olamamıştı. böyle başkan olmaz olsun.

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Don bedeninizi ve tipini söylerseniz size yardımcı olabilirim.
                        Lütfen bir şeyler anlatmak için bilmediğiniz konularda ahkam kesip insanlara çamur atmayın.
                        Yok bildiğinize inanıyorsanız açın başka bir başlık, eski yöneticiler hakkında bildiğiniz her şeyi, belgesiyle, şahidiyle yazın. Biz de aydınlanmış oluruz.
                        ayrıca giriş cümleniz de kalitenizi yansıtıyor.. her başarısızlıkta hortlayacağanızı biliyoruz. o adam gibi pusuda bekleyip ahkam keseceğinizi biliyoruz. ama artık taraftar bilinçli ve sırf parası var diye birilerine güvenip bu kulübü emanet etmeyecek..

Yorum

• Manisa maçının telafisi kayseri ve bjk yi yenmek..Ben manisa maçını geçen seneki diyarbakır maçına benzettim...Sivası yenip gelmiştik ama kesin alırız dediğimiz maçı yine öne geçmemize rağmen kaybetmiştik..Yine böyle karamsar bir hava oluşturulmuş ve bi sonraki hafta yine manisaya yenilmiştik..
                          Herşey aynı şimdi o kırılma anını yaşıyacağız..Ya kayseriyi ve bjk yi yenip devam diyeceğiz..ya da geçmiş yıllarda olduğu seneye diyeceğiz...
                          Geçen yıl kurtarıcı olarak şenol hoca gelmişti..Şimdi kendi küllerimizden doğmanın zamanı...
                          Bize bu taraftara moral lazım...
                          Söz sen de Şenol hocam ..göster büyüklüğünü...
                          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• -----------------Onur---------------
                            Serkan-----Glowacki-Egemen---Cale
                            ------------Selcuk-Ceyhun----------
                            Yattara--------Jaja---------Colman
                            ---------------Teofilo--------------

Engin tam hazir oldugunu sanmiyorum sonradan kullanmak daha dogru olur. Colman solda oynar cünkü Kayseride sag bekde Serdar kesimal oynuyor yani hucuma hic cikmayan bir beke karsi colman solda rahat oynar diye düsünüyorum. Zor maclarda Ceyhun genelde hep iyi oynadi bu mactada öyle olur.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tam emin değilim fakat Kayseriyi deplasmanda uzun bir zamandır yenemediğimiz fikri kafamda yer etmiş.Neyse ben arada bir iddialı olurum buna sebep olan aslında bizim takımın istikrarsızlığı bir hafta Şampiyon gibi olup öbür hafta küme düşecek takım gibi oynaması..Sözün özü bu maç şampiyon gibi oynayacağımız maç eze eze yeneceğiz kayseriyi..
                              7'n bitirdin beni...

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jaja'yı yazmıyorum.Onun dikkati zaten MAnisa maçında çekilmiş oldu.
                                Jaja iyi bir oyuncu ama henüz hazır değil, neyin dikkatini çekeceğiz anlamadım?
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X