Maçta Teo-Engin-Burak dışındaki bütün oyuncuları beğenmedim.
Şota adamsın adam!
İnşallah birgün Trabzonspor teknik direktörlüğündede görürüz.
msjına kısmen katılsamda son satır harbiden dedigin gibi kayserinin golünde özellikle hiç bi tepki wermedi adam ya kanında taşıyo bizim trabzonspor hücrelerini vallahi : ) arçilde maşallah 40 yıllk kayserili gibiydi hop oturup hop kalktı adam sanki hiç oynamadı trabzonsporda
Umut'u kesip Alanzinho'yu 11 başlatmanın adı da "revizyon oldu"...hocanın kafası başka yerde.
Barış Ataş-Z.Yelen-Papy...BJK ye rest çekip, 15 gün sonra kiraya gönderdiğin M.Tosun...Ben sağ tarafta daha verimli olurum diyerek fikir belirtme hatasına düşen ve aforoz edilen Hırvat milli Gabriç...
Bir de bizim bankamatik memuruz vardı ? neydi adı yaa...hah Sezer Badur !
Tzenos katılmıyorum.
Sezon başı İlk 5 maçı kazanabiliriz. Diyorduk burda Kayseri maçına 15 puanla gelmeliyiz diyorduk. (İçerde Feneri yeneriz diyorduk , zor sayılabilecek bir o maç vardı)Özellikle Süper Kupayı alınca 3-0 lık bir oyunla. Evet kolay başlıyoruz zaten lige demiştik. Antalya,Manisa,Sivas gibi...
Liverpool kurası çıkınca 13 puana da razı olduk ilk 5 hafta için yorgunluk varken bir deplasmandan beraberlik iyidir mantığı vardı.Keza o Antalya deplasmanında geldi takımın bitik olduğu görüldü.
Peşine Sivas galibiyeti yine rotadayız. Ne oldu Sahanda Manisaya yenildin. E o zman 6.hafta 1 puan düşünüyorduysak Kayseriden, geçen haftada manisadan 3 bekliyorduk içerde.
Böyle hesaplamalarla aynı gitmez lig. Gördükki Kayseri'de Cangele yok ve bizden çok zayıflar. Bu takım ile beraberliğe sevinmek mümkün olamaz.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Seninle tartışmak için 5 dakikamı boşa harcayamam..Şenol Güneşe eleştiri için harcadığın zamanda kursa gitsen teknik direktör olurdun en azından sen nasıl yönetiyon görürdük..
Hattâ size de...
.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
Özellikle orta sahada alternatifli bir kadro olmayınca formda olsun olmasın, sorunu olsun olmasın aynı futbolculara mahkum kalıyorsunuz.
Kulübün içinde değiliz en azından ben değilim.Dışarıya yansıyanlarla yorum yapabiliyorum ancak.
Colman'ın iyileştirme talebi olduğu ve kabul görmediği, Selçuk ve Ceyhun'un sözleşmelerinin henüz uzatılmadığı biliniyor. Bu tip şeylerin futbolcuların kafasını karıştırmadığını söylemek güç. Hele bir de bu futbolcuların alternatifi yoksa işte hepsi sahaya yansıyor maalesef. Orta sahanın eski istekli oyununu kaybetmesi ve hoca tercihiyle üçlü orta sahanın ikiliye dönmesi bu olumsuz dönemin en önemli nedeni olabişlir bence.
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Teofilo'nun bu maçtaki tek olumlu hareketi 2 kişinin yanından geçip vurması.
Onun dışında araya atılan paslara yetişememesi, ezber yapmış olduğu top geldiği anda geriye oynaması.
Ha şunu da söyleyeyim; Umut'u da beğenmedim.
Engin'in şutunu hazırlayan Teo.
Defalarca savunma arkasına sarkan ama pas alamayınca ofsaytta kalan ee sen ofsayttasın diye atmadık gibi bakılan yine Teo.
Kanatsız oyun anlayışımızda 4 lü defansın içinde kalan Teo.
Orta sahadan destek alamayıp birde üstüne yardım Eden Teo.
Diyorum ya bugun o duran toptan kafayı atsa,Burak'ın şutuna uzansa 2 golü olsa. Yarın Madrid 200 milyonluk teklifle kapıdaydı.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Engin'in şutunu hazırlayan Teo.
Defalarca savunma arkasına sarkan ama pas alamayınca ofsaytta kalan ee sen ofsayttasın diye atmadık gibi bakılan yine Teo.
Kanatsız oyun anlayışımızda 4 lü defansın içinde kalan Teo.
Orta sahadan destek alamayıp birde üstüne yardım Eden Teo.
Diyorum ya bugun o duran toptan kafayı atsa,Burak'ın şutuna uzansa 2 golü olsa. Yarın Madrid 200 milyonluk teklifle kapıdaydı.
Zorla guzellik olmuyor takimdaki dengeleri korumak icin umut hedef santrofor olmali arkasinda teofilo jaja veya alanzinhonun ucunden biri oynamali takim heyacanini kaybetmis gibi su anda gecen sezonki takim ruhundan eser yok her hafta bazi oyuncularimizin medyaya verdikleri ancak rakipleri havaya sokmaktan baska bir kari olmayan luzumsuz sampiyon olmak istiyoruz demeclerinede bir son vermek lazim cikip topunu sahada oynayacaksin kimse cikipta sampiyon olmak veya olacagiz demesin artik olduktan sonra olduk diyeceksin piknige cikmis gibi top oynadik kayseriyi boyle kotu gununde yakalamisken hic birsey yapamadik
Yorum