Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de şunu söyleyelim son olarak; bu takıma kesinlikle revizyon şart. Alanzinho, Cale ve hatta belki de Yattara gibi isimlerin bu kulüpte olmaması gerekiyor.

Alanzinho'nun son 2 sezonda attığı gol sayısı sadece 1.
    Alan-yattaranin ne sucu var ki?

Onlara toz kondurmayan,yildiz muamelesi yapan taraftarlarimiza ne demeli?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• beşiktaş maçını düşünemiyorum adamlar takım olmuş bizimkiler de ruhsuzlar ordusu.şenol hoca haftaya da 4 forvet çıksın da bakalım.
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu takıma Trabzonlu lazım herkes gördü..Altyapıdan oynat en azından çabalar adamlar..

Şenol hoca ne yapsın bu kadar baskıya kim dayanır..
        Pardon, Şenol Hoca nereliydi? Yanlış mı biliyorum?

.
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Futbolcu sahada kafası rahat olmadığı zaman, daha doğrusu hep futboldan başka alengirli işlere çalışmaya başladığı an o futbolcudan verim alamayacağını bilmelisin. Ya bjk maçına sağ salim çıkayım dişe düşündüler, ya arkadaşlık bağları zayıfladı ya paralarını alamıyorlar ya da başka birşey. Ama kafaları maçta değil. Böyle düşüncelere sahip futbolcuların tuttuğum kulübün formasını giymesinden de hiç hoşlanmıyorum. Futbolcunun kalbi temiz beyni sahada olacak. Hırslı olacak mücadeleyi asla bırakmayacak. Ama bizimkiler halısaha maçında gibi. Yahu bunca insan bu takımı gönlüyle tutuyor, onlara da mı hiç saygınız yok yüzünüz kızarmaz?
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 18:05.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bir takım taraftarına bu kadar mı ızdırap çektirir......her şeyleri var...her istedikleri oluyo.....ama oynamıyorlar..karşı takımdaki furkandan,hasan ali den hiç mi utanmıyorlar......yazık..çok yazık....
            yine hüsran....yine...yine............

Yorum

• allahin izniyle bjkyi yenip iyi bi cikis yakaliyacaz

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alan-yattaranin ne sucu var ki?

Onlara toz kondurmayan,yildiz muamelesi yapan taraftarlarimiza ne demeli?
                Kesinlikle öyle. Bir de Teofilo'yu söylemeyi unutmuşum.

Bir oyuncu 2 maç üstüste 2 gol atınca yetmiyormuş demek ki. Aslında tüm suç bizlerde. 2 maçlık performansıyla yıldız yapan bizlerde..
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Barış Ataş neden oynamaz anlamıyorum.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Giray inanın çok severim taraftara sevdiriyo kendini ama saha içinde bu sene hiç unutamıyacağımız hatalar yapmaya başladı liverpool maçı ve en son kayseri maçı yattara hiç konuşmuyorum o bu aralar yaşayan ölü
                    Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam sizinle polemiğe girmeyecem Şenol Güneş konusunda tavrınızı bildiğimden,

İyi günler...
                      Size de iyi günler. Ama güneşin batıdan doğması sahih kıyamet alametlerindendir diye biliyorum.

Allah söyletmiş.

.
                      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                      -"Burada klima yok mu?"
                      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bir oyuncu 2 maç üstüste 2 gol atınca yetmiyormuş demek ki. Aslında tüm suç bizlerde. 2 maçlık performansıyla yıldız yapan bizlerde..
                        Téofilo takım iyi oynarsa sahneye çıkar.

Adam çalıştı didindi uğraştı ama araya bir top bile atılmadı.

Manisa maçında 2 tane kaçırdı ama herkes gol kaçırabilir kimse %100 ile oynamıyor..

Téo'nun iyi olduğunu düşünüyorum.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Barış Ataş, Zafer Yelen, Ceyhun '3 lüsünden kim oynarsa oynasın Colman'dan 0.1 gr fazla oynasın kafidir benim için !
                          Böyle kasıtlı oynamayan adamlar yerine isteyipte sınırlı olan adam belki kendini aşıp fazla bişey de yapabilir. Colman ne yapacağı sınırlı fazlasını yapmam diyor resmen !
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Şu maç Teo 2 gol atmış olsa , yarın Real Madrid 200 milyon euro verir alırdı. Şu maçta gol atacak forvet Tanrı olmalı !
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Size de iyi günler. Ama güneşin batıdan doğması sahih kıyamet alametlerindendir diye biliyorum.

Allah söyletmiş.

.
                              Evet Allah söyletti ve Şenol Güneş bu takımın başında olduğu sürece kıyamete! kadar olsa dahi onun yanında olup onu destekleyecem,

İyi günler..

Yorum

• eve ligtv aldığıma pişman oldum ya
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X