Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Téofilo takım iyi oynarsa sahneye çıkar.

Adam çalıştı didindi uğraştı ama araya bir top bile atılmadı.

Manisa maçında 2 tane kaçırdı ama herkes gol kaçırabilir kimse %100 ile oynamıyor..

Téo'nun iyi olduğunu düşünüyorum.
    Araya top mu atılmadı Teofilo'ya ?

Benim şuan aklımda 2 tane var ?

Ha ayrıca takım iyi oynarsa, Teofilo da iyi oynar mantığı da çok saçma.

Umut'tan maç kurtarması bekleniyordu bir zamanlar. (!)
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giray inanın çok severim taraftara sevdiriyo kendini ama saha içinde bu sene hiç unutamıyacağımız hatalar yapmaya başladı liverpool maçı ve en son kayseri maçı yattara hiç konuşmuyorum o bu aralar yaşayan ölü
      Giray ayakta kalamadigi sürece birakin bizim,süper ligin herhangi bir takiminin stoperi olamaz.

Bugünde gereksiz bir sekilde takimi 10 kisi birakti,birde kendi kalesine gol atti.

Kisacasi mac 0-0 bitti ama giray günün kaybedenlerinden idi.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Teo,Selçuk,Engin maçın iyileriydi.Bu maçta Teo'nun eleştirilmesi doğru değil diye düşünüyorum çok uğraştı,mücadele etti ama yeterli desteği alamadı.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pardon, Şenol Hoca nereliydi? Yanlış mı biliyorum?

.
          Seninle tartışmak için 5 dakikamı boşa harcayamam..Şenol Güneşe eleştiri için harcadığın zamanda kursa gitsen teknik direktör olurdun en azından sen nasıl yönetiyon görürdük..

Yorum

• Bazı şeylerin düzelmesi için zamana ihtiyacımız var diyoruz ama zaman geçtikce daha kötü oluyoruz. Bakalım haftaya neler olacak.
            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Sorun teknik heyette degil.Su an takimin yonetimi yok.Gercek baskanimiz istifa etti.Sadri Sener tek goturemiyor isi.Acilen kongre lazim.Teknik anlamda Senol Hoca halleder.

Yorum

• ligin başında fikstüre bakıp puan yazsak kayseri deplasmanı 1 iyidir 3 sürpriz derim

şimdi bizim kaybımız geçen hafta oldu onun için kayseri yi yenmemiz gerekiyorsa olmadı işte kolay da değil

ancak muhım olan haftaya bjk yı yenmek çıkış ondan sonra olabılır

zaten trabzonsporun lıg başından sonuna ıyı bır seri yakalamsı dusunulemez,ve bız bu seriyı zırveden kopmadan bırkaç puan geriden takıp edip 2. yarı yapabılırız.lıg başında ıkı maç oynamadan herkes bızı şampıyon ılan ettı.çok yanlıştı.hele bursayı hala gormezden gelmeleri çıldırıyo benı.bursa nıye hiç teklemiyo biliyormusunuz..çunkı adamlar ne yapsa ıstanbul basını sallamıyo sanki lider onlar değil gibi davranıyo..bu tutum bursanın hem yoluna devam etmesini sağlıyo hem de hırsını artırıyo..

ligin başında dikkatlerin ts ye çekilmesi hiç iyi olmadı

lanet olsun o lıverpool kurasını çekene

ama bjk maçını alırsak ondan sonra daha ıstıkrarlı oluruz tahmın ediyorum...

Yorum

• Oyuncuların yetenekleri, özellikleri.
                  Teknik seçimler.
                  Yönetim tarzı vs.

asıl problemin bunlarda olduğuna inanmıyorum. evet hepsinin eksik yanları var. evet hepsinde ciddi şekilde hatalar var.

Ancak başarı dediğimiz olay bu ligde kadro kalitesinden ziyade takım içerisinde ciddi bir arkadaşlık ve saydığım bu 3 faktörün bir arada ortak hedef için çabalamasıyla oluyor.

Bunların içerisine Trabzonspor taraftarı da eklenince başarısızlık kaçınılmaz oluyor.

Bu anlayış hiç bir zaman başarılı olamaz.

Mükemmel oynadığımız Fenerbahçe, Sivasspor vs. maçlarından sonra da düşüncem bu yöndeydi.

Kazandığımız maçlardan sonra yapılan kolpadan şampiyonluğa inanıyoruz açıklamasını bir yerlere bırakalım artık. Bu takımın oyuncularının profesyonel kaygıları var Trabzonsporlu olmaktan ziyade. Ancak o kaygılarını aşmak için yeterince profesyonel değiller.

Allah Şenol Güneş'e kolaylık versin. Son derece sinir bozucu bir camiada görev yapıyor.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Maçta Teo-Engin-Burak dışındaki bütün oyuncuları beğenmedim.
                    Şota adamsın adam!
                    İnşallah birgün Trabzonspor teknik direktörlüğündede görürüz.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sahada üretkenlik adına hiçbirşey ortaya koyamadılar

Gol ile burun buruna kalacağımız pozisyonlarda final paslarını atamıyoruz

Yana ve geriye pas yapmaktan ÇABUK oynayamıyoruz

Pas organizasyonunu akıcı ve seri kuramıyoruz

Saha içi yardımlaşmadan eser yok

Defansif anlamda pek zorlanmadık Kayseri'nin 1 golü golü güme de gitse ancak dar alanda kilidi açacak ataklar geliştiremedik daha çok Engin Baytar'ın bireysel becerisi ile skora gitmeye çalıştık fakat neticeye ulaşamadık BJK maçı yarışta artık olmak ya da olmamak mücadelemiz olacaktır.

Yorum

• Yanlız şu maçta dahi Burak'a sövmeyin yahu. Net bi şekilde söyleyebiliyorum ki en istekli oyuncumuzdu.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Mactan sonra senol günes manisa macinin olumsuzlugu futbolculari etkiledi dedi.

Rakibe 6 atar göklerde ucarsiniz,3 yersiniz bundan etkilenirsiniz.

Peki nasil olacak bu is,ne zaman belli bir istikrarda gidecegiz?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Araya top mu atılmadı Teofilo'ya ?

Benim şuan aklımda 2 tane var ?

Ha ayrıca takım iyi oynarsa, Teofilo da iyi oynar mantığı da çok saçma.

Umut'tan maç kurtarması bekleniyordu bir zamanlar. (!)

Onu bekleyenlere anlatırsın.

Téofilo başlatan değil bitiren oyuncudur.

Téofilo'dan çıkıp şu maçta tek başına bir şeyler yaratmasını beklemek gerçekçi bir yaklaşım olmaz.

Téo hareketliydi her zamanki gibi.Hatta top alamadığı için geri gelip adam bile eksiltti.Yani işi başlatmaya bile çalıştı.

Ama siz iş bitirecek adamı tehlikeli bölgede topla buluşturamazsanız ondan maç kurtarmasını bekleyemezsiniz.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Neyse biraz dışarı çıkayım temiz havaya ihtiyacım var.
                              Ne diyelim Allah bize sabır versin.
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Teofilo'nun bu maçtaki tek olumlu hareketi 2 kişinin yanından geçip vurması.

Onun dışında araya atılan paslara yetişememesi, ezber yapmış olduğu top geldiği anda geriye oynaması.

Ha şunu da söyleyeyim; Umut'u da beğenmedim.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X