Yattara ve Alanzinho'nun ikisini birden satmadan biz çok görürüz böyle inişli çıkışlı performansları.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Doğru ya, hakem olmasa şaka maka yenilmiştik yani. Kimse çıkıp "1 puan aldık" demesin.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kaç haftadır kendimi tutuyorum.Şenol hocanın vardır bi bildiği diyorum.Ama ne biliyorsa yanlış biliyor anlasın artık şunu.
Bu takım Ceyhun,Selçuk,Colman oynarken çatır çatır top oynuyordu arkadaş.Liverpool'a kafa tuttuk bu şekilde.Niye bozarsın iyi oynayan kadroyu ne olur ya sen bunun açıklamasını yap yada bilen biri bana söylesin.Olmuyor işte 1 değil 2 değil 3 değil.Haftayada oynatmazsa bu 3lüyü oynatana kadar maç izlemicem şerefsizim.
Ha bide bu Alanzinho necidir,ne yapar,ne yapmış bu sene hala ilk 11 çıkıyor.Trabzonspor'un ilk 11inde oynamak bu kadar basitse bizde çıkalım oynayalım bi maç.Sezon boyu aldığın dakikalarda tek bir olumlu hareket yapama hala ilk 11 oyna ne güzel iş arkadaş.
Şenol Hocanın acil kendine gelmesi lazım.Kendi elleriyle makine gibi takımı bozdu şu saçmalığa bi son vermesi lazım.
Yorum
-
Teo da yeni kurbanımız yeniden bugün bence gayet iyi bir oyun çıkardı ve yapması gerekenleri yaptı..İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saaten sonra bu takımın toparlanmaya gücü ve isteği kaldımı?Colman ın kaç haftadır ne yaptığını göen varmı?Bursaspor ne yatığını biliyor ne istediğini de!iyi oynamıyor ama o topu 3 direğin içine sokuyor!Bizdede Teo bey milli takıma seçilmiş bunun havası konuşuluyor!Banane Teonun nereye seçildiğinden bana ne onun Kolombiyadaki attığı golden.Bana burda yaptığı yapacağı lazım.
Bursaspor konusuna gelirsek şu ana kadar oynadıkları takımlardan Antep dışındakilerden hiçbiri ligin üst seviye futbolunu oynayan takımlardan değil buna 2.hafta oynadıkları gs de dahil.Bursaspor şu anda iyi gidiyor ciddi bir özgüvenleri var ama bunun terse dönmesi 1-2 mağlubiyete bakar.
Bizim takıma gelirsek 2 haftadır kötü oyun oynuyoruz geçen hafta Manisa'yı yenmiş olsaydık bu haftaki 1 puan açıkçası beni mutsuz etmezdi Kayseri'den 1 puan iyidir diyip yoluma bakardım.Abartıldığı kadar kötü olduğumuzu düşünmüyorum,şanslarda bulduk eğer birisi gol olsaydı şu an çok daha farklı bir hava olurdu forumda.Ben hala umutluyum ve hala bu takıma ve HOCAMIZA çok güveniyorum.
Yorum
-
Sizi 2 kez çağırdılar denildiğinde ;
Şota : "Bunları hiçbir zaman unutmuyorum.Bunu da unutmayacağım.Trabzonspor taraftarına tekrar teşekkür ediyorum.Her zaman saygılı olmaya çalışacağım"
Adam, adam olunca tüyler diken diken oluyor.."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Ölü gibi oynadık, yalandan ve beceriksizlikten boş boş paslar yaptık. Pozisyon vermedik ama hakem olmasa maç 1-0'dı.İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar takım nasıl kötü oynadı, aynı maçımı izledik, pozisyon vermedik nerdeyse,rakip çok iyi alan kapattı ,pozisyon bulamadık bukadar basit ne bu ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya BJK maçı var en son onu izle öyle bırak
haklısın arkadaşım ama inan 2 senedir lig tv aldım eve kırmadığım eşya kalmadı..yeminle ev halkıyla düşman oluyom bu maç günlerimizde ve de sonu kötü bittiğinde...yenilmeye acımıyorum takımdaki bu ruhsuzluğu görüyorum yaiçim içimi yiyor....benim takımım bu ülkenin en sevilen takımıydı ama şimdine hallerdeyiz önüne gelen hakemle dalaşıyor rakiple itişip kalkışıyor...kazanmak için en ufak bi hırs yok...kıçlarını kaldırıp koşmaya eriniyolar...bizler daha bu yattara alan teofilo hatta ve hatta colman tipi şovvari topçularla bu lige devam ettikçe çokk üzülecez...sinirden ellerim titriyo ayagımıöle bir vurmuşumki gümüşlüğe kapısı içeri girmiş benim ayak çizilmiş...yettti artık çekemem bu eziyeti her sene...t.akyildiz
Yorum
-
Aslanlar gibi mücadele eden takımımızı ayakta alkışlıyoruz..İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleköpekler ,şerefsizler, ruhsuzlar,ohh ne güzel taraftarlık bu mu?

"Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"Hz. Mevlana
Yorum
-
Beklediğim gibi tatsız bir maç oldu. Daha tatsızı adamların attığı harbi golü hakem vermedi. Giray'ın 2. sarı kartı ağır bence ama Burak 2 kez rakiplerine dirsek atıp tek sarıyla tamamladı maçı. Ona da hayret. Bugün Kayserispor da biz de futbol adına pek birşey koyamadık sahaya ama adamların nizami bir golü verilmediği için onlara yazık oldu bence. Kayıp 3 puandan ziyade beleşe alınan 1 puan olarak görmek lazım bu maçı.
Daha da maçla ilgili yazacak birşey yok. Tek maçlık kahraman adamlarla böyle gider işte bu takım. Bir iyi bir kötü.#7 King of Kings
Yorum
-
-
Şu spikerler ne kadar çok ve boş konuşuyor yahu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum