Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• köpekler ,şerefsizler, ruhsuzlar,ohh ne güzel taraftarlık bu mu?

Yorum

• Benim anlamadığım birşey var: Yattar oyuna girdikten sonra kimse ona pas atmadı, o kanattan gelmedik bile... Neler oluyor? İdmandaki kavga maça mı taşınmış? Eğer öyleyse çok yazık. Bu konuda bir biligi olan var mı ya da sadece bana mı öyle geliyor?
      Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Sokun şu kafanıza artık. Yattara 11'e tabutta olsa ilk yazılacak oyuncudur.
        Colman şu halde 11 de oynuyorsa Yattara'nın tabutu 11 de oynar.
        Alanzinho bu halde 11 de oynuyorsa Yattara'nın ölüsü 11 de oynar.
        Ben hayatımda böyle saçma bir 4-2-3-1 görmedim.
        Selçuk öldü bee öldü. Tek başına ne yapacak orta sahada. Ruhsuz Colmanla 90 dk izlemek çıldırttı insanı.
        Engin-Selçuk dışında hırslı şu maçı almak isteyen kim vardı sahada !
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Şenol Hoca mutlu değil, hiç bir oyuncu mutlu değil.

İstifalar takımı etkilemezmiş, nahh etkilemez, kına yakın şimdi !

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şenol Hoca'ya da Şota teknik direktörlük dersi verdi...o da ayrı bir ayrıntı..Kayseri'nin 2 puanını yedi yan hakem..Haftaya Bjk'ye basın parayı alırsınız..3-0 ya da 3-1 alır bjk maçı...
            ölümüne trabzon !

Yorum

• Mutlu olanlar var aramızda ben mutlu değilim.

Geçen hafta Manisa maçından sonra ısrarla yazdım haftaya 3 puan alıp o maçı telafi edemezsek bu sezon biter dedim. Aynen düşündüğüm gibi oldu. Kayseri deplasmanında normalde 1 puan iyidir, ama sen kendi evinde Manisa'ya üç puanı güle oynaya hediye edersen mecbursun Kayseri'yi de bjkyi de yenmeye. Çünkü Bursa şu anda 7 puan önümüzde şaka gibi değil mi daha 7 hafta olmadan...

Geçen hafta ciddiyetsizlik vardı, bu hafta da kendine güvensizlik.

Şenol hocaya ne oldu anlayamıyorum. Bu tür maçlara, hatta mümkünse her maça 3lü ortasaha ile başlamamız lazım, bizim gücümüz ortasahamız, onların yaratıcılığına ve direncine mecburuz.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Burak sana teşekkür ediyorum.
                Bir tek mücadele eden birşeye yapmaya çalışan oyuncu.
                Organize olamamak böyle birşy işte.
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Şenol Güneş'in istifası yakın. Demedi demeyin..

Hayrettin Hacısalihoğlu'nun istifasından sonra takımda iyi giden tek bir şey yok. Derin Trabzon devreye girdi sanırım..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Takımda ciddi değişiklikler şart.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• HH gitti Futbolcular rahatladi.
                      Ama bu rahatlik bize yaramadi.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Şota bildiğin Laz ya
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• catir catir oynarsin, 3 mac kazanir bir mac kaybedersin, sonraki mac yine catir catir oynayip alirsin maci. Kaybetmek de olacak elbette, ama ne t. direktör de kazanma istegi var, nede oyuncularda kazanma hirsi. Gol yesek bile kimsenin umrunda olmuyor. Simdi gelde bu takima destek ver sen. Bu ligin daha ikinci yarisinda düsmemeye oynayacak takimlar var. Bu maclari kaybedince seneye kaybetme lüksün kalmiyor. Lig cok zor diyenlere: 6 maci da rezil oynayan, son dakikalarda alan bursa catir catir puanlari yazdirdi hanesine. Adamlarda 80 den sonra bile hirs var, motivasyon var.

Kongreye kadar futbol mutbol beklemeyin bence

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şenol hocanın hiç bir takımı şampiyon olamaz..idare edemiyor krizi..acı ama gerçek..
                            Krizi çıkartanlartanların hiç mi suçu yok?
                            "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                            Hz. Mevlana

Yorum

• Arkadaşlar takım nasıl kötü oynadı, aynı maçımı izledik, pozisyon vermedik nerdeyse,rakip çok iyi alan kapattı ,pozisyon bulamadık bukadar basit ne bu ya

Yorum

• Dön Hacı....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X