Trabzonspor kadrosuna girmiş her oyuncunun belli bir kalitesi olmalı mantığıyla bakarsak aslında kimin oynadığı kimin yedek kaldığı değil hangi mantıkla oynanacağı daha önemli bu yüzden bu maçtada Şenol Güneş'in hafta arasında takıma verdiği ruh sahada olacak savaşacaksa kazanır seyredecekse malum son kaçınılmaz olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
kesinlikle..İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak hiçbi koşulda yattarayı kesemez.
Yorum
-
Ben olsam o Gabriçi kiralamazdım. Yattarayı satar Gabriçi orda oynatırdım. Artık oyuncunun iyiliği değl takımın istikrarı önemli yattara bu inişli çıkışlı grafiğiyle takımı zedeliyor...İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak hiçbi koşulda yattarayı kesemez.
65'de falan burak girebilir.
Bana kalsa 65 de tayfunu sağbeke sokarım serkanı kanada çekerim.yine burağı sokmam.DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam o Gabriçi kiralamazdım. Yattarayı satar Gabriçi orda oynatırdım. Artık oyuncunun iyiliği değl takımın istikrarı önemli yattara bu inişli çıkışlı grafiğiyle takımı zedeliyor...
Bence seneye aynen böyle olacak.Yattara gidecek ve Gabriç'e şans tanınacak.En azından böyle umuyorum.Tabi Gabriç'in Ankaragücü'nde kendini ispatlamasını bekleyecek yönetim.Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden maç yayını iptal mi edildi?dersane var malesefİlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGündüz olduğu için işi var sanırım.
Gündüz maçlarını sevmiyorum umarım tutukluk olmaz takımda

türkçe dersine rastlarsa 1 devreyi çıkıp izleyecem bi yerlerde...
ama herşeyi hazırladım tam takım gidiyorum dersaneye radyodan dinleyecem en kötü ihtimal :
Yorum
-
Sırf 4 lü forvet ve defansın ciddiyetsizliğinden yenildik diye önliberolu sisteme dönmeyiz inşallah.
Keşke, Serkan'ın hem ofansif hem de defansif olarak maksimuma ulaşabilmesi için orta sağda oynasa.
Genk ve Fenerbahçe(TK final) maçına yakın bir kadro, ama Serkan sağ kanatta ve Alanzinho gerçek yerinde.
Alanzinho'nun orada oynatılması Teofilo'nun verimini düşürür mü? Büyük bir soru işareti ama medya Alanzinho'nun ilk 11 başlayacağına ağızbirliği etmiş durumda.
Bu durumda şöyle oynasak daha dengeli ve iyi oynayabiliriz. Oyunun gidişatına göre Alanzinho/Yattara, Tayfun/Yattara veya Alanzinho/Umut gibi çok fazla seçeneğimiz olacak.
Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Kayseriye puan yok bu sefer, geçen yılki maçta nerdeyse tek posizyonda yenmişlerdi bizi.Bu sefer bu olmaycak inşallah.Kadro konusuna gelince Şenol hoca işini bilir..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Ceyhun-Colman-Selçuk 3'lüsü oyunda olsunda gerisini bilmem...
çünkü bu 3lü oyunda olduğu zaman orta sahada kendimizi kabul ettiriyoruz..ayağa paslarla rakibi yorarak hızlı top oynuyoruz..
Bu 3lü içinde bi tek Colman istikrarsız yani inişli çıkışlı grafiği var o da kendini toparladımı tamamdır..
ama bu 3lü oldumu Trabzonspor'u izlemek bi o kadar daha zevk veriyo adama..

Bu kadroyu düşünüyorum ben bu maç için değil Trabzonspor için düşündüğüm ideal kadro bu..
Engin'in performansına göre Engin-Jaja değişikliği yapıp Jaja yı Teofilo'nun arkasına çekerim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
...

Yorum