Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor kadrosuna girmiş her oyuncunun belli bir kalitesi olmalı mantığıyla bakarsak aslında kimin oynadığı kimin yedek kaldığı değil hangi mantıkla oynanacağı daha önemli bu yüzden bu maçtada Şenol Güneş'in hafta arasında takıma verdiği ruh sahada olacak savaşacaksa kazanır seyredecekse malum son kaçınılmaz olur.
    Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Hadi ben yola çıkayım , 3 puan alıp geleceğiz inanın ...
      Twitter Adresim

Yorum

• Alanzinho'dan medet ummak ? Şenol hoca fazla iyimser...

Ayrıca, Jaja oynayamayacak olsa bile deplasmana götürülmeliydi. Aidiyet duygusunun gelişmesi için çok faydalı olurdu.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak hiçbi koşulda yattarayı kesemez.
          kesinlikle..

Yorum

• hadi Trabzonum uc puani alip yolumuza devam edelim

Yorum

• Haydi Trabzonum göster kendini al su maçi farkla )
              Trabzon\'um geliyor çalsin davullar sazlar ! Alemin kralina feda olsun bu canlar ! Bordomavi rengimiz bükülmez bilegimiz ! Aksa bile kanimiz biz harbi Trabzonsporluyuz!

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak hiçbi koşulda yattarayı kesemez.

65'de falan burak girebilir.

Bana kalsa 65 de tayfunu sağbeke sokarım serkanı kanada çekerim.yine burağı sokmam.
                Ben olsam o Gabriçi kiralamazdım. Yattarayı satar Gabriçi orda oynatırdım. Artık oyuncunun iyiliği değl takımın istikrarı önemli yattara bu inişli çıkışlı grafiğiyle takımı zedeliyor...
                DRAGO GABRIC

Yorum

• nedense içimde bu maçı rahat alacağımıza dair birşey var.. haftayada avniakerde erken final olur..
                  yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben olsam o Gabriçi kiralamazdım. Yattarayı satar Gabriçi orda oynatırdım. Artık oyuncunun iyiliği değl takımın istikrarı önemli yattara bu inişli çıkışlı grafiğiyle takımı zedeliyor...

Bence seneye aynen böyle olacak.Yattara gidecek ve Gabriç'e şans tanınacak.En azından böyle umuyorum.Tabi Gabriç'in Ankaragücü'nde kendini ispatlamasını bekleyecek yönetim.
                    Dallas Mavericks
                    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden maç yayını iptal mi edildi?
                      İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gündüz olduğu için işi var sanırım.

Gündüz maçlarını sevmiyorum umarım tutukluk olmaz takımda
                      dersane var malesef

türkçe dersine rastlarsa 1 devreyi çıkıp izleyecem bi yerlerde...

ama herşeyi hazırladım tam takım gidiyorum dersaneye radyodan dinleyecem en kötü ihtimal :

Yorum

• Sırf 4 lü forvet ve defansın ciddiyetsizliğinden yenildik diye önliberolu sisteme dönmeyiz inşallah.

Keşke, Serkan'ın hem ofansif hem de defansif olarak maksimuma ulaşabilmesi için orta sağda oynasa.

Genk ve Fenerbahçe(TK final) maçına yakın bir kadro, ama Serkan sağ kanatta ve Alanzinho gerçek yerinde.

Alanzinho'nun orada oynatılması Teofilo'nun verimini düşürür mü? Büyük bir soru işareti ama medya Alanzinho'nun ilk 11 başlayacağına ağızbirliği etmiş durumda.

Bu durumda şöyle oynasak daha dengeli ve iyi oynayabiliriz. Oyunun gidişatına göre Alanzinho/Yattara, Tayfun/Yattara veya Alanzinho/Umut gibi çok fazla seçeneğimiz olacak.

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum. Hele ki geçen sene ki maç gözümün önüne gelince...

3 puan alamazsak sıkıntılı günler o zaman başlıyor...
                          FxY

Yorum

• trabzonun maçında bırak dershaneyi sınava girmediğim günleri hatırlıyorum.fakat sen yinede dershaneye git
                            TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kayseriye puan yok bu sefer, geçen yılki maçta nerdeyse tek posizyonda yenmişlerdi bizi.Bu sefer bu olmaycak inşallah.Kadro konusuna gelince Şenol hoca işini bilir..
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Ceyhun-Colman-Selçuk 3'lüsü oyunda olsunda gerisini bilmem...

çünkü bu 3lü oyunda olduğu zaman orta sahada kendimizi kabul ettiriyoruz..ayağa paslarla rakibi yorarak hızlı top oynuyoruz..

Bu 3lü içinde bi tek Colman istikrarsız yani inişli çıkışlı grafiği var o da kendini toparladımı tamamdır..

ama bu 3lü oldumu Trabzonspor'u izlemek bi o kadar daha zevk veriyo adama..

Bu kadroyu düşünüyorum ben bu maç için değil Trabzonspor için düşündüğüm ideal kadro bu..

Engin'in performansına göre Engin-Jaja değişikliği yapıp Jaja yı Teofilo'nun arkasına çekerim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X