Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseriyi dağıtma planım
    En son bunyamin55 tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 12:10.

Yorum

• bizden iyi kadroları yok.yenmemiz lazım...

Yorum

• vaay Engin döndü demek süper

alırız inşallah
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzonun maçında bırak dershaneyi sınava girmediğim günleri hatırlıyorum.fakat sen yinede dershaneye git
          bundan önceki yıllarda benimde dersaneyi astığım zaman oldu gerek trabzon gerekse samsun maçı için ancak şimdi öss iişin içine girince yapacak pek bişey yok malesef

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer gazetelerde yer aldığı gibi Şenol Güneş bu maça Alanzinho ile başlamayı düşünüyorsa çok büyük hata yapıyor.
            Başta sakatlıktan yeni çıkan Engin olmak üzere ne yapacakları soru işareti birçok oyuncumuz var zaten.
            Bir de Alan ile çıkarsan sahaya, Cangele'siz olsa bile Kayseri'yi Kayseri'de yenmen şansa, mucizelere kalır.
            Hoca sanırım hala bazı olayların şokunda, bir an önce toparlanıp kendine gelmeli, maçtan sonra çıkıp hiç mazeret üretmesin.
            Benim kadrom şu olurdu:

---------------Onur---------------
            Serkan----Giray----Egemen-----Cale
            Yattara---Selçuk--Colman---Engin
            ---------Teofilo---Umut-----------
            Katilmamak elde degil,alanzinho nun mac kazandirabilecek bir oyuncu olmadigini artik senol günes de kabul etmeli.

Bahsettigin kadroda iyi,o kadroda ben olsam yattara nin yerine buragi oynatirdim.

Burak yeni bir sansi haketti bence.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• 3 saat gibi bi süre kaldı maça : ) Hep destek tam destek sonuç ne olursa olsun yoksa maçtan sonra burası komplo teorileriyle dolacak
              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• artık şu bir gerçek takımda önemli unsur orta saha , şenol hoca orta sahayı acaba nasıl kuracak onu merak ediyorum bu maçta iki seçenek var gibi ya ön libero ceyhunu oynatacak yada ceyhunun yerine alanı forvet arkası ...evimizde vasat takımlarla oynanan maçlarda oldukça ofansif bir takım bile kursak geçen maçtaki gibi karşı değilim ama kayseri gibi bi deplasmanda her ne kadar bana göre en iyi topçuları yoksada ofansif takım yerine orta sahası kuvvetli takımı tercih ederim ...birde eğer yattarayı oynatmaz ise alanı oynatır diye düşünüyorum bence hoca şu kadroyla çıkar...

onur

serkan egemen giray cale

yattara selçuk ceyhun colman umut

teofilo

yalnız benim seçimim umut yerine eğer gerçekten iyileşmiş ise engin olurdu...

tahminim en kötü beraberlik ama kazanacağız hissi var

Yorum

• Kayserispor'a kolay gol atabileceğimizi sanmıyorum, hatta atabileceğimizi de pek sanmıyorum ya neyse. Maç ortada gider ve golü atan kazanır gibi bir his var içimde. Genel hava beraberlik kokuyor. Bu tip maçları alabilmemiz lazım şampiyon olacağız diyorsak ama ben alabileceğimizi sanmıyorum. Umarım 1-0 olur bizim olur, iyi futbol falan istemiyorum böyle maçlarda.
                  #7 King of Kings

Yorum

• cangele olmasada Kayseri iyi takım sadece top bizde olsun yeter her türlü o zaman skora gideriz

Yorum

• Bjk kendi evinde Necip-Ernst-Aurelio üçlüsü ile maça başlıyor..

Bakalım bugün de sadece Selçuk-Colman ikilisi mi olacak ortasahamız da..

Yorum

• açıkcası ligde en iyi kadrolardan birine sahibiz,ancak takım hermaç üst seviyede mücadele etmiyor,bu maçı daha çok koşan taraf kazanacaktır,Bursayı izledim,zor yendiler ama 90 dakika koşuyorlar,rakipten az koşarsan biletini keserler
                        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• şota çok iyi ya

adam diyor ben trabzonsporu çok seviyorum ama sadece 2 saat sadece 2 saat rakibim olacak ondan sonra sevgim aynen devam edecek diyor

olur da şenol hoca seneler sonra bırakıp başkan adayı falan olursa teknik direktörümüzün şota olmasını isterim
                          "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            açıkcası ligde en iyi kadrolardan birine sahibiz,ancak takım hermaç üst seviyede mücadele etmiyor,bu maçı daha çok koşan taraf kazanacaktır,Bursayı izledim,zor yendiler ama 90 dakika koşuyorlar,rakipten az koşarsan biletini keserler
                            Ciddiyet.
                            Evet ! ciddiyet...
                            Biz de olmayan, Bursaspor'da fazlasıyla olan tek fark bu.

Şimdi lige 5/5 galibiyetle başlayan biz olsaydık ve altıncı maçımızı aynı Bursaspor gibi kendi sahamızda Bucaspor'la oysaydık, üstüne aynı Bursaspor gibi daha maçın başında 4.dakikada 1-0 galip duruma geçseydik...
                            Bu maçın sonu nasıl biterdi ?
                            Cevabı geçen hafta almadık mı...
                            Şımaran topçular !
                            Korner fantezileri !
                            Kazanılan duran toplar için mahalle çocukları gibi bir birine çemkiren eşşek kadar profesyoneller !
                            Basketbol yıldızı gibi arkasına, sağına soluna bakarak pas atanlar !

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=78908

şota çok iyi ya

adam diyor ben trabzonsporu çok seviyorum ama sadece 2 saat sadece 2 saat rakibim olacak ondan sonra sevgim aynen devam edecek diyor

olur da şenol hoca seneler sonra bırakıp başkan adayı falan olursa teknik direktörümüzün şota olmasını isterim
                              Mantıklı bir önerme.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Şenol Hoca 2 orta sahayla çıkıp bireysel yeteneklerimiz sayesinde yine de maçı alırsak umarım kendini kandırıp Bjk maçına da yalnız Selçuk-Colman orta sahasıyka çıkmaz yoksa dağılırız.Her maça Ceyhun-Colman-Selçuk 3'lüsüyle başlamalı orta sahada bunu görmemek için kör olmak lazım defansın tüm zaaflarını Ceyhun kapatıyor defansa yardımıyla korner,frikik gibi hava hakimiyeti çok gerekli olduğu zamanlar defansın imdadına yetişiyor öncelik bizim takımın gol yememesi olmalıdır çünkü bu takım zaten her türlü gol atıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X