artik oynansin su mac lig tvnin habire manisa macini gostermesine uyuz oluyom kanali izlemiyom
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
eline sağlık emrah.. ben cevap vermiycem artık bu arkadaşa.. maçlarımızı taraflı gözle izlediği çok açık..İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Kayseri bizden neye göre kaliteli eğer kollektiflikten bahsedecekseniz elenmemize rağmen biz Liverpool'dan daha iyi oynadık sizin mantığınıza göre biz de Liverpool'dan daha kaliteliyiz.
2- Bu bahettiğiniz 4 kişinin adlarını yazarsanız seviniriz.
3- Diyorsunuz ki takım kalitemiz bursa, kayseri ve gsden düşük bu takımlar iyi futbol oynayarak mı maç kazanıyorlar ?
Ve son olarak şunu diyorum siz maçları hangi gözle izliyorsunuz amacınız ne..?
Yorum
-
İniş-çıkış yaşıyoruz evet ama Kayseri bizim şıtandardımızda bir takım değil
Bizim camia da yerel medyasıydı,eski yönetici ve eski topçusuydu,taraftarıydı biraz az bilseydi yani her şeyi ben bilirim deyip herkezi her şeyi eleştirmeseydi bu son 26 yıla 3-4 şampiyonluk sığardı.Bak sana neymiş Kayseri bizden iyi imiş,dayanak neymiş Manisa bize 3 atmış
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
___________editEn son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 20:44.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum