Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu başlığa yazdığıma göre bu maçın.. 8 puan farkı kapatmak bu Bursa varken baya bir zor. Adamlar dengeli bir takım. Seri bir şekilde kazanıyorlar ama kaybetmiyorlar.

bence onemlı bır maç degıl takmayın okadar içiniz rahat olsun...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Biz Bursa"ya FaLan TakıLmadan Her Maçımıza FinaL Maçı Gibi ÇıkmaLıyız . Kayseri ve Beşiktaş Maçının Farkı OLmamaLı . İLk Yarı İçerde Oynanacak DerbiLerde MutLaka İyi SonuçLar ALmaLıyız . ŞampiyonLuğun En Büyük Adayı Bence HaLaa Biziz . . !

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Top oynadıkları yok.. Bu şekilde uzun gitmez..

Öyle bi uzun giderki kardesim cünkü iyi oynayan degil mücadele eden kazaniyor.Bursa tam bir Ruh olmus yani kolay kolay puan vermez Bursa ve hele hele kücük takimlara karsi Trabzon veya Istanbul takimlari gibi puan vermezler.

Sampiyon olmak icin ufak takimlari herzaman yenmen lazim ve Bursa bunu basariyor.

Yorum

• -şenol hocam ertuğrul hocadan bin kat daha tecrübeli ama bazı şeylere inanamıyorum...
          -adam 6 oyuncu değiştiriyor yıllardır oynamayan kaleciyi oynatıyor inanılır gibi değil,geriye dönmek istemiyorum ama içim dekileri sizllerle paylaşmak isterim.sivas maçındaki sola bakıp sağ paslar manisa maçının gevşek geçeceğinin isyaliydi,şenol hoca ve ünal hoca kesinlikle önlem almalıydı...
          -bursayı örnek vermek istemiyorum ama vermeliyim adamlar forvetleri bile en geriye gelerek adam kovalıyor gelmeyenleri hocaları fırçalıyor ve bir daha aynı hareketi yapmıyorlar adam kovalıyorlar bizim yattaraya,jajaya ve teo özellikle söylüyorlar herhalde adam kovalamayın diye...her kes görevini yapacak manisa maçında öne geçiyorsun en azından üzerine yat ve maçı böyle bitir bursa attı ve yattı adamların maçını izledim herkes savaşıyor giray forma istiyor makakuladan birtana top alamadı,sonuç ortada...
          kayseri maçında koşan pres yapan kadroyla çıkması lazım orta sahayı kalabalık tutmalı.orta saha ceyhun colman selçuktan oluşmalı.
          -alanzinyo,jaja ve yattaranın şow yapmadan basit paslarla oynamalarını temenni ediyorum.

Yorum

• kayseri 1
            trabzon 2

Yorum

• Kayseri bjk maçlarını kayıpsız geçerim başka bir şey istemiyorum

Yorum

• ___________Onur____________
                Serkan__Giray___Egemen__Cale
                __________Ceyhun__________
                _____Selçuk______Colman_____
                Yattara____Teo_____JaJa(Engin)
                FIRTINA

Yorum

• Elbette takilmayalim Bursaspor a fakat adamlar 6. maclarini da kazandilar. Neden mi? Cok basit. Cunku cok basit top oynuyorlar. Takimlarinda yildiz yok, bir tane bile, belki volkan sen o kadar ama hepsi adam kovaliyor, basiyor, pres yapiyorlar.

Bir de bizim takima bakalim;

Ibrahima Yattiara adam kovalamaz, pres yapmaz, topsuz oyunda yoktur, kesinlikle takim oyuncusu degildir.

Jaja coelho: Metallist in bu adami bize neden sattigi belli oldu, aynen Yattiara gibi, Yalanzinho gibi, o da kosmuyor, adam kovalamiyor, basmiyor, agresif oynamiyor, kesinlikle takim futbolcusu degil, yanlis transfer

Yalanzinho: Aynen yukardakiler gibi, adam kovalamak yok, topsuz oyunda sifir, tek bildigi sey her aldigi topla dikine saldirmak, saldirmak ama sadece bir tane Maradona vardir Yalanzinho, kesinlikle takim futbolcusu degil

Teo: Bu adamlar icinde en iyisi gibi duruyor yine ama o da topsuz oyunda cok az var, cok duragan, basmiyor, pres yapmiyor.

Colman: Son zamanlarda biraz da olsa kabugunu kirdi, eskiye nazaran daha agresif oynamaya calisiyor, balerina gibi oynadigi gunleri geride birakmis gibi.

Gordugunuz gibi arkadaslar bizde bu kadar cok general varken basarili olmamiz mumkun degil ve ben hatta Senol Hoca nin bu futbolcularla basardiklarini gercekten cok buyuk birer basari olarak goruyorum. Hocamiz gercekten cok buyuk bir is basariyor bence. Kanit mi? Ortada, Milli takima bakin, kac adam gitti bizden? Diyoruz ki neden Egemen gitmiyor? Cunku adam saatli bomba da ondan, neden Serkan gitmiyor cunku onun yerinde ondan cok daha iyileri var, diyoruz ki neden umut bulut gitmiyor? cunku adam pas alisverisi yapamiyor. Goruyorsunuz ya Senol Hoca nin isi gercekten cok zor.

Bu kadar bencil, takim futbolundan uzak kendine oynayan adamla isi gercekten cok zor hocamizin. Allah ona sabir ve kolaylik versin.

Yorum

• Cale'den gol bekliyorum.
                    Més Que Un Club

Yorum

• Sercan'a on tane Umut veririm...
                      Adam biraz hızını ayarlayabilse Türkiye'de asla durmaz...
                      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ___________Onur____________
                        Serkan__Giray___Egemen__Cale
                        __________Ceyhun__________
                        _____Selçuk______Colman_____
                        Yattara____Teo_____JaJa(Engin)

Genc topragim bu kadro ile ciktigimiz anda Gayseri den tokadi yeriz biz. Ben Senol Hoca nin yerinde olsaydim;

-------------------Onur Kivrak-------------------

Baris Atas---Mustafa Yumlu--------Egemen------Cale

-----------------Ceyhun Gulselam------------------

Burak Yilmaz---- Selcuk ----Serkan balci---------Engin

---------------------Teofilo-------------------------

ilk yari ve 70. dk ya kadar 4-5-1 oyun sistemi ile bu dk dan sonra ise Yattiara, Jaja, Alanzinho veya Colman oyuna sokulup daha ofansif bir formasyona donulebilir.

Yorum

• Sampiyonluk oncelikle kalite olarak bizden dusuk takimlari icerde disarda yenmekten gecer her sezon ayni seyleri soglememize ragmen iki galibiyet sonrasi medyanin gazina gelip havalaniyoruz ve ortada luzumsuz bir 5 puan kaybi var fener ve liverpool karsilasmalirindan gerekli dersi alamadik fb sivas ve liverpool aslinda eski havalarinda degildiler..... simdi kayseri maci var golu bulduktan sonra uzerine yatacak kadro yapimiz yok daha cok attikca morel bulan kadro yapimiz oldugu icin yedigimizden bir fazla atmak mecburuyetimiz var gecmis sezonlarda anadolu takimlarina karsi fatih yattara gokdenizle golu buduktan sonra huseyin i ege h,ucuncu gibi begenilmeyen oyuncularla rakibi orta sahada alabora edebiliyorduk bazen skoru korumak icin bu tip oyuncularada ihtiyac var sagbek oynayabilecek birileri olursa serkan orta sahada daha yararli olabilir

Yorum

• gaziantep-bursa maçının sonucu şimdi kesin bursa lehine mi olacak? kaldığı yerden oynatılma ihtimali var mı?
                            TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elbette takilmayalim Bursaspor a fakat adamlar 6. maclarini da kazandilar. Neden mi? Cok basit. Cunku cok basit top oynuyorlar. Takimlarinda yildiz yok, bir tane bile, belki volkan sen o kadar ama hepsi adam kovaliyor, basiyor, pres yapiyorlar.

Bir de bizim takima bakalim;

Ibrahima Yattiara adam kovalamaz, pres yapmaz, topsuz oyunda yoktur, kesinlikle takim oyuncusu degildir.

Jaja coelho: Metallist in bu adami bize neden sattigi belli oldu, aynen Yattiara gibi, Yalanzinho gibi, o da kosmuyor, adam kovalamiyor, basmiyor, agresif oynamiyor, kesinlikle takim futbolcusu degil, yanlis transfer

Yalanzinho: Aynen yukardakiler gibi, adam kovalamak yok, topsuz oyunda sifir, tek bildigi sey her aldigi topla dikine saldirmak, saldirmak ama sadece bir tane Maradona vardir Yalanzinho, kesinlikle takim futbolcusu degil

Teo: Bu adamlar icinde en iyisi gibi duruyor yine ama o da topsuz oyunda cok az var, cok duragan, basmiyor, pres yapmiyor.

Colman: Son zamanlarda biraz da olsa kabugunu kirdi, eskiye nazaran daha agresif oynamaya calisiyor, balerina gibi oynadigi gunleri geride birakmis gibi.

Gordugunuz gibi arkadaslar bizde bu kadar cok general varken basarili olmamiz mumkun degil ve ben hatta Senol Hoca nin bu futbolcularla basardiklarini gercekten cok buyuk birer basari olarak goruyorum. Hocamiz gercekten cok buyuk bir is basariyor bence. Kanit mi? Ortada, Milli takima bakin, kac adam gitti bizden? Diyoruz ki neden Egemen gitmiyor? Cunku adam saatli bomba da ondan, neden Serkan gitmiyor cunku onun yerinde ondan cok daha iyileri var, diyoruz ki neden umut bulut gitmiyor? cunku adam pas alisverisi yapamiyor. Goruyorsunuz ya Senol Hoca nin isi gercekten cok zor.

Bu kadar bencil, takim futbolundan uzak kendine oynayan adamla isi gercekten cok zor hocamizin. Allah ona sabir ve kolaylik versin.
                              bu oyuncuların ortak özelliği ne? Yattara hariç hepsinin latin amerikalı olması ...bu tür oluşumları Fenerbahçe denedi ve başarılı olamadı, şimdi yavaş yavaş terkediyorlar... biz ise yanlış transfer politikalarıyla gösteri takımı havasına döndük .....

Yorum

• bu hafta sitoperlerimiz gol atacak gibime geliy.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X