Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artik oynansin su mac lig tvnin habire manisa macini gostermesine uyuz oluyom kanali izlemiyom
    https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Zalayeta oynayacakmis. Cangele yok. Bu maci almamiz lazim. Kayseride puan kaybedersek cok kötü olur.
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1- Kayseri bizden neye göre kaliteli eğer kollektiflikten bahsedecekseniz elenmemize rağmen biz Liverpool'dan daha iyi oynadık sizin mantığınıza göre biz de Liverpool'dan daha kaliteliyiz.

2- Bu bahettiğiniz 4 kişinin adlarını yazarsanız seviniriz.

3- Diyorsunuz ki takım kalitemiz bursa, kayseri ve gsden düşük bu takımlar iyi futbol oynayarak mı maç kazanıyorlar ?

Ve son olarak şunu diyorum siz maçları hangi gözle izliyorsunuz amacınız ne..?
        eline sağlık emrah.. ben cevap vermiycem artık bu arkadaşa.. maçlarımızı taraflı gözle izlediği çok açık..

Yorum

• Bence Trabzonspor kendisin yenmek için oynayan takımlara karşı daha rahat maçlar çıkarır ve kazanmaya yakın olan taraftır bu maçta en güvendiğim şey Kayserinin Trabzonsporu yenmek için oynayacağıdır.

Yorum

• Ceyhun -Selcuk - Colman sahada olsunda ne olursa olsun

Yorum

• İniş-çıkış yaşıyoruz evet ama Kayseri bizim şıtandardımızda bir takım değil
              Bizim camia da yerel medyasıydı,eski yönetici ve eski topçusuydu,taraftarıydı biraz az bilseydi yani her şeyi ben bilirim deyip herkezi her şeyi eleştirmeseydi bu son 26 yıla 3-4 şampiyonluk sığardı.Bak sana neymiş Kayseri bizden iyi imiş,dayanak neymiş Manisa bize 3 atmış
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• hem kayseri hem de bjk maçını kazanacağımızı düşünüyorum
                ama kasımpaşa maçı için ne olur bilemiyorum
                iyi top oynuyoruz ama futbolcular rakibe göre kendilerini hazırlıyorlar diye düşünüyorum

Yorum

• bende bu sene iyi takımlardan çok manisa gibi kıytırıkalrdan çekiniyorum Ama Şenol hocam manisa maçından gerekli uyarıları almıştır takımada işlemiştir
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• iyi maç olur ama alırız malesef istanbul fazla sevinemeyeceksiniz karışmayacağız o devirler geçti artık
                    Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• ___________edit
                      En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 20:44.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bursa volkansız sercansız 1-0 yeniyor bucayı dakika 43

Yorum

• Anya'yı da Kayseri'yi de Trabzonspor'u da yarın göreceğiz sıkıntılı haftalar başladı...Allah yardımcımız Olsun
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• golüde hüseyin attı

Yorum

• goldeki serbest atışta faul yok !!
                              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• bakın bursada hem p.tesi hemde cuma oynuyor ama nasıl oynuyor goruyormusunuz.bıde bazıları konusuyor takım yorgundu dıye.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X