açık oynayan iki takım ,bence biz daha avantajlıyız top bizi severse,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bünyaza dikkat...
Geçen yıl gs maçında Ayhan denen sığırın orta sahada Alan'ı indirmesi üzerine hakemle beraber
"bu ne biçim nasıl topçu bu küçücük ... Adam uzaylımıdır nedir" anlamına gelen alaycı gülüşmeleri gözlerimin önünde hala...
Sevemedim bu polisi vesselam..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
-
İlk olarak farfara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn ufak bir endisem yok.
Bu maci alacagiz,Allah`in izniyle.
manisayıda 5li yorduk......
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
olağanüstü video ya olağanüstüü..vallahi ağlattın bei abi hüngür hüngür ağladım şurda fatihin attığı golde gözyaşları geldi 96yı gösterince bittim zaten yaa allahım bu iş bambaşka bi iş yaa trabzonum 25 sene daha şampiyon olamasın ne olurkii o bordo-maviye zaten aşkımızz...!İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
sürekli duyuyorum, hendikaplı ne demek?İlk olarak ahmet aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15:30 363 Kayserispor Trabzonspor iki takimada 2.30 oran vermis.beraberlige 3.00.alt 1,75 ust 1,60.
ben handikapli 2 dusunuyodumda handikapi bize vermis.
bu maci handikapli kazanacagiz
Yorum
-
Handikaplı şu demek mesela bu maçta bize 1 handikap vermiş iddaa. Yani bizim ekstra 1 golümüz var. Kayserispor 1-0 yenmesi durumunda handikaplı oynayanlar için sonuç 1-1 olacak. Ekstra 1 gol birnevi.. Tabi sanalİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürekli duyuyorum, hendikaplı ne demek?
Yorum
-
Revizyonu bir ilk 11 göreceğiz büyük ihtimal. Umarım Manisa maçında sonra 2. patlağı vermeyiz.
Zor ve zevkli bir müsabaka olacak. Şota'dan çekiniyorum açıkcası. İyi takım kurdu Kayseride.
Jaja yedek başlayacak muhtemelen. Ve olurda geriye düşersek yediğimiz gol anı ile birlikte oyuna girmesi bir olacaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum