Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En ufak bir endisem yok.
    Bu maci alacagiz,Allah`in izniyle.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maçı kazanacağız...Takımıma ve hocama inanıyorum..Para bulabilirsem bu deplasmana gideceğim..
      Rahatsız mısın ya
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• http://www.facebook.com/video/video.php?v=439965277067&ref=mf
        iyi ki varsın trabzonsporum....
        En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 23.09.2010, 04:09.
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• yine iyi bir oyunla alırız bu maçı ama şimdiden söylüyorum bjk maçının hakemi o maçı katledip bizi bitirecek hiç hoşuma gitmeyen şeyler olabilir
          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• bu maça çıkarken kaç 3 sarı kartlı oyuncumuz var?

egemenle serkan kesin 3 sarı kartlıdır.

bünyamin gezer bizi idare eder inşallah. beşiktaş maçında cezalı oyuncumuz olmasın.
            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Gündüz maçlarını özlemişim.

Hava'da güzel olursa Kayseride süper bir maç olur.

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ders verelim derken kaybetmeyelim.. Şenol hoca bilir herhalde ne yapacağını..
                Kimse vazgeçilmez değildir.

Farklı bir maç olacak benim açımdan. Özellikle Şota'nın hâl ve hareketlerini merak ediyorum.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Manisa maçından sonra düşündüğüm tek şey Kayseri maçının çok kolay geçeceği ve rahat bir galibiyet alacağımızdı.
                  Kahinlik değil tabi dediğim. Ben sadece takımımı tanıyorum
                  Allahın izni ile seyri güzel mücadelesi tatminkar ve sonucu bizim adımıza mutlu edibi bir maç olacak.
                  Görelim mevla neyler
                  Neylerse güzel eyler.
                  Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayserispor'u yeneriz.
                    Öle kolay sanma...Antalya maçındaki Kayseri Olmayacaktır karşımızda...İnşallah Kazanırız çok zor maç...Hakem de cabası...Kazanamassak havlu atabiliriz muhtemel Bursa galibiyetinde en az 7 puan fark yapıyorlar bize kara bulutlar bjk maçında da takımın üstünde olur
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu maça çıkarken kaç 3 sarı kartlı oyuncumuz var?

egemenle serkan kesin 3 sarı kartlıdır.

bünyamin gezer bizi idare eder inşallah. beşiktaş maçında cezalı oyuncumuz olmasın.
                      3 sarı kartlı oyuncumuz bulunmuyor.. Bu bizim için iyi..

Colman,Egemen,Ceyhun ve Serkan'ın 2 sarı kartı bulunuyor..

Yorum

• .....................onur...............................
                        serkan.......giray.........egemen.......cale

.........selcuk....ceyhun.......colman........

yattara.......................................engin

.......................teofilo........................
                        Herkes Bize Hasta
                        Biz O'na!

Yorum

• Su kayseriyi artik yenelim bir zahmet.

En az 6 yildir orada galibiyetimiz yok,umarim bu sefer seytanin pardon direncsizligin bacagini kirariz.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• zor deplasman ortalamanınüstünde takım...şans ve gününde bir trabzon gerekiyor

Yorum

• İlk olarak emremetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zor deplasman ortalamanınüstünde takım...şans ve gününde bir trabzon gerekiyor
                              Bizim takimin ne yapacagi hic belli olmaz,cünkü istikrar sorunumuzu bir türlü cözemedik.

Bu takim bu hafta kayseriyi hatta haftaya bjkyi de yenebilir ama bir sonraki hafta bu takim yeniden kazanir diyemeyiz.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 sarı kartlı oyuncumuz bulunmuyor.. Bu bizim için iyi..

Colman,Egemen,Ceyhun ve Serkan'ın 2 sarı kartı bulunuyor..
                                bu güzel haber.

beşiktaş maçında cezalı oyuncumuz olacak diye korkuyordum.
                                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X