Yunus Emre Sel'e göre hoca Kayseri maçında büyük revizyona gidecekmiş. Büyük revizyondan kasıt neyse artık. Glowacki yarınki antremanlara takımla katılmaya başlarsa oynama şansı doğar yoksa bu haftayı da pas geçebilir. Engin'in bir şeyi kalmamış ama hoca ilk 11'de şans verir mi belli olmaz. Her şartta formsuz Umut yerine kendisini göstermek için can atan hırsküpü Engin'in oynamasını isterim. Zaten sezon başından beri 17 kişilik bir kadroyla oynuyoruz. Ne eksik ne fazla giren çıkan hep aynı oyuncular. Sanki hoca bir yenilgi aldık diye kalkıp Onur yerine Tolga'ya, Colman yerine Sezer'e, Umut yerine de Zafer'e mi şans verecek. Değişen oyuncular hep belli. Haberde olabilme ihtimalini verdiğim diğer durum ise Jaja'nın yerine Alanzinho'nun oynaması. Alanzinho geçen sezon ki Kayseri maçında sezonun en iyi topunu oynamıştı ama oynaması gerekiyorsa da bence Umut'un yerine şans verilmeli. Alanzinho'nun savunma yönü Jaja'ya oranla daha zayıf olduğundan sol kanatta sıkıntı çıkarabilir. Ama Engin'in Umut'un yerine oynaması halinde Alanzinho'da şans bulursa mecburen Jaja-Yattara ikilisinden biri yedeğe çekilir. Ama ben yine de bu basını anlamakta zorlanıyorum. Takım 2 gündür izinli antrenman yapmamış. Ya hakikaten hocaya yakın kaynaklardan sağlam bilgiler alıyorlar ya da kafalarında senaryo kurup bunu halkla paylaşıyorlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bir kötü skor aldığımız zaman hemen gardımız düşüyor.Felaket tellallığı yapmaya komplo teorileri üretmeye hemen hazırız.
Bizler ve ulusal medyanın büyük bölümü değil mi bu takım ligin en iyi top oynayan ve seyir zevki veren takımı TRABZONSPOR.
Şimdi değişen ne var ortada,lig mi bitti.
Karamsar olmaya gerek yok lig uzun maraton ve biz tam desteğimizi vereceğiz bu takıma.
Son olarak,bu takım önde basan rakilerine baskı kuran izleniminden nedense vazgeçmiş durumda acaba içeride bir sıkıntı var ve ŞENOL hoca keyifsiz mi?Demeden de kendimi alamıyorum açıkcası
Yorum
-
1 hafta önceden hava tahmini yapmak gercek disi olur.İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet en büyük risk gündüz maçı olması...sıcak ve güneşli bir hava olacak diye duydum...
Hem almanyada maclar hep gündüz maci bi sorun cikarmiyorda neden türkiyede sorun oluyor?
Yorum
-
hava durumu sitesinden baktım cuma günü 28derece diyor gerçi iki günde değişebilir ama demekki ona yakın birşey olacak sıcak güneşli nemli felan...İlk olarak trabzonlux61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 hafta önceden hava tahmini yapmak gercek disi olur.
Hem almanyada maclar hep gündüz maci bi sorun cikarmiyorda neden türkiyede sorun oluyor?
kazanıcağımıza inanıyorm ya sıcak bir hayli zorlayacak futbolcuları..'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayısta 5. olduğumuzda uyanana(uyanabilirseniz) kadar tatlı rüyalar..
Takıma desteğe devam edeceğim. Ama KESİNLİKLE şampiyon olamayacağız..
Destek vermekle şampiyon olacağız demek çook farklı şeyler bu arada
Sinerji oluşturmadan şampiyon olamazsın...
Sen inanmadan, ben inanmadan, topçular zaten inanmaz.
Trabzonspor taraftarı olarak, özellikle bursa türü takımlardan farkınız da budur vesselam. Siz diyorum çünkü çok şükür ben ne tribünden takıma sayarım, ne kendi hocamı topçumu yuhlarım, ne de 1 mağlubiyette sezon bitirebilecek anti-zekâ üretebilirim...
İdareciler için bir söz vardır, idareci vardır oturduğu koltuk sayesinde saygındır, idareci vardır koltuğunun saygınlığını arttırır.
Siz 1. ekiptensiniz...
Trabzonspor a manevi anlamda katmanız mümkün değil!
Yorum
-
ozaman hrl olsun buca taraftarina 1500 kisi ile buca tezahüratlari duydum ben hep arada bir gayseliler bagirdiİlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın kapasitesi 52bin..40bine yakın gsli 1500 2000 kadarda bucalı vardı...
buca fazla kücümsemeyin bucanin 10bin taraftari vardi macta
Yorum
-
spiker 1500 2000 kadar dedi...iyi bağırdılar ama açıkçası böyle takımların bence süper ligde yeri yok keşke buca yerine karşıyaka olsa...sen kendi evinde maç yapıyorsun rakip takım taraftarı senden kat kat daha fazla dünyanın hiçbiryerinde böyle bir şey yok...ragıpla harry kewel tartışıyor..bir anda gs taraftarlarının uğultusu ragıpa karşı..kendi evinde sen baskı altında oynuyorsun..buca-ts maçını dünkü olaylardan sonra merakla beklemeye başladım...30bin renktaşımız olur herhalde 8 mayısta o stadda...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Bu maç belkide bu sezon oynayacığım en kritik 2-3 maçtan bir tanesi durumuna soktuk manisa mağlubiyetiyle.
Artık Şenol hocanında,futbolcularında ders aldığını düşünüyorum.
Artık dünyadaki 'büyük' kulüplerinde uyguladığı gibi en baştaki sistemimiz olan üçlü ortasahaya KESİNLİKLE dönmemiz lazım.
Selçuk-Ceyhun-Colman bu üçlü kesin olarak ilk 11'de başlamalıdır.
Defans hattı Egemen-Giray ikilisi her ne kadar hırslı olsalarda tek hamle en önemli özellikleri olduğundan adamı kaçırınca çaresiz kalıyorlar.Bu hafta Glowacki'nin döneceğini düşünürsek Glo-Egemen ikilisine geri dönmeliyiz.Sol bekte iki haftadır Ferhatı izliyoruz ama bana kalırsa şuan takımda kesinlikle Cale oynar sol bekte.Serkanda performansıyla sağbekte yerini alır.
Kalede son haftalarda Onur'un hatalı goller yediğini söyleyenler var ama yediğimiz golleri bir daha izlerseniz hepsinde defansın hatası olduğunu görürsünüz o yüzden ne olursa olsun kalede Onurun oynaması lazım.
Sağ kanatta manisa maçında etkili olamasada tek golümüzün asistini yapan Yattara oynaması gerekiyor ve oynayacaktırda.
Jaja takımımız için çok önemli bir oyuncu olacak inanıyorum.Bu maçtada Şenol hoca onu oynatacaktır bence.Ama sol kanat için Enginin döndüğünü düşünürsek onuda değerlendirebiliriz.
Forvette Teo'yla devam etmek en iyisi heleki böyle kapanan takımlara karşı oyunu iyi açtığını düşünüyorum.
Bu maçta evet futbolcuların ve teknik heyetin psikolojik durumu çok önemli ama Şenol hocanın bu durumu düzelteceğine eminim.
Tek korkum Allah korusun puan kaybı yaşarsak çok kötü bir durum olur.
Takımımız İnşallah bu maçı alıp 3 puanla kapatacağız.
Son olarak kadrom şu şekilde;
----------------------------Onur---------------------------------
--Serkan------------Glowacki---------Egemen-------------Cale---
----------------------------Ceyhun------------------------------
-------------------Selçuk--------------Colman-------------------
----Yattara----------------------------------------Jaja----------
----------------------------Teo----------------------------------
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Maça gitmeyi planlıyordum ancak canlı bile izleyemeyeceğim.aynı gün aynı saatte maç koymuş bizim federasyon.bu federasyonlar hep aynı zihniyette olur mu ya?
Zor maç olacak ancak Manisaspor yenilgisi gösterdi ki sivas maçı herkesi yanıltmış.Manisa mağlubiyeti bu maç hakkında beni daha da umutlandırıyor.1-0 olsun bizim olsun.
Yorum
-
3 orta saha oyuncusu ile oynamazsak zorlanacağımızı düşünüyorum .
Jaja'yı sol açık olarak değerlendirebiliriz. Ya da Engin oynayabilir.
Ama Orta Sahamızı diri tutarsak kazanacağımızı düşünüyorum . . ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum