Bence takımda herşeyi Colman hakediyor. Bu adama 10 numara ve kaptanlık verilmeli..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Kaptanlık bir futbolcuyu kazanmak için verilmemeli bence hakedene vericeksin.. Yattara'nın sahada yürümesi beni deli ediyor......... Seviyorum Yattarayı ama kaptanlığı hakediyormu tartışılır.. Ama bu takımda bana göre kaptanlık verilcekse 3 kişiye verilebilir 1.sırada colman 2.sırada Yattara veya SelçukFIRTINA
Yorum
-
kayseriyi yenmemiz çok zor. beraberlik bizim için büyük başarı olur. kayseri deplasmanında yüzümüz gülmüyor. üstelik kayseri şu an bizden çok daha formda bir takım. takım olarak da bizden daha kaliteli oyunculardan oluşuyor. bu sebeple yüksek beklenti içinde olmamamız gerekiyor. bizim toparlanmamız en az 3-4 hafta sonra olur. bu süreç içinde kola kolay galibiyet almamız çok zor.İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa'ya yenileceğimizden emindim. Bu maçıda kazanacağımızdan eminim.
Yorum
-
bence takım karışmış. resme baksana iyice sarmaş dolaş olmuşlar. karışması normal tabii.İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
23.09.2010
Takım pek karışmışa benzemiyor.
Yorum
-
Haberin birisinde 96 ruhu geri geldi takımda müthiş arkadaşlık var diyor,diğerinde Ts antrenmanında Teo-Tayfun'la,Yattara-Colman'la kavga etti diyor.Kim dost kim düşman,kim doğru kim yalan söylüyor belli değil.Hayırlısıyla şu Kayseri'yi kazasız belasız bi atlataydık.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Alanzinho'nun yerine Jaja'yı yaz tamamdırİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimlerde gördügüm kadariyla
---------------Onur-------------
Serkan-----Giray---Egemen--Cale
-----------Selcuk--Colman------
Burak----------Alanzinho----Engin
-------------Teofilo-------------
Olabilecek bir kadro herkesin görüsü ayridir sonucta...
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
bence yattarasız bir takım düşünülemez Burak-Yattara dğişikliğiİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimlerde gördügüm kadariyla
---------------Onur-------------
Serkan-----Giray---Egemen--Cale
-----------Selcuk--Colman------
Burak----------Alanzinho----Engin
-------------Teofilo-------------
Olabilecek bir kadro herkesin görüsü ayridir sonucta...
Yorum
-
dirençli bir kadro...
kayseri genç bir takım çok koşuyorlar buna bağlı olarakta çok mücadele ediyorlar.şenol hocam orta sahayı kalabalık tutum prese dayalı rakibi hataya zorluyan bir sistemle oynamalı rakip genç ve tecrübesiz olduğu için hata yapacakları kanısındayım...
onur
serkan egemen giray cale
colman selçuk ceyhun engin yattara
teo
Yorum
-
sabah sabah böyle yorum yazarak insanın canını niye sıkıyorsunuz kiİlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseriyi yenmemiz çok zor. beraberlik bizim için büyük başarı olur. kayseri deplasmanında yüzümüz gülmüyor. üstelik kayseri şu an bizden çok daha formda bir takım. takım olarak da bizden daha kaliteli oyunculardan oluşuyor. bu sebeple yüksek beklenti içinde olmamamız gerekiyor. bizim toparlanmamız en az 3-4 hafta sonra olur. bu süreç içinde kola kolay galibiyet almamız çok zor.
cangele ve zaleyeta dan başka kaçtane futolcusu var ki bizim takımdan kaliteliymiş?süleymanoğlu
hayat beni 61 kenara
Yorum
-
inş. kayseri maçını çok iyi oynayıp kazanıp yeniden kendimizi buluruz.
antremandan yaşanan gerginlik keşke olmasaymış umarım bir daha tekrarlanmaz, bu şekilde anılmak hiç hoş değil....
Trabzonspor'a güveniyorum özellikle Şenol hoca'ya...En son süveyş tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 10:43.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Colman iyidir. Hem sosyal hayatı hem oyun anlayışıyla ve her maçta bu takımın en çok koşan ismi olmasıyla Colman hakediyor. Neyse bu başlık kaptanlık tartışma başlığı değil konuştukça uzar gider.. 
Yorum