Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayseriden bahsediyoruz siz neyin peşindesiniz liverpool maçında herkes trabzonsporun gücünü gördü otoriterler ilk defa trabzonsporu şampiyonlukta favori gösteriyor ama bu seferde taraftar ümitsiz.
    SİRKELEN KENDİNE GEL EY TRABZONSPOR TARAFTARI ..
    İNANÇ İNANÇ İNANÇ.

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5. likten geçen seneyi kastetmiştim..3 vaya 2 gibi de düşünebilirsiniz ama 1 olmaz...

iyi futbol da bence yeterli değil. iyi futbola değil galibiyete puan veriyorlar. keşke cuma günü sadece 1 şutumuz olsaydı da 1-0 yenseydik..
      iyi futbola değil galibiyete puan veriyorlar tamam kabul ama nereye kadar hiç zannetmiyorum galatasarayın böyle 3er 3er gideceğini..yendikler takımlar biri eses ki esesi yenmeyeni dövüyorlar...biri buca babaannemin fındıklığında oynasalardı futbolcular için daha elverişli olurdu o kadar kötü zemin..biride antepti yanlış hatırlamıyosam ordada bir şut oda gol oda penaltı...yani biraz akıllı oynayan her takım rahat yener gsyi ama bizi değil...iyi futbolla 6-1mi kötü futbolla 1-0 mı tabiki iyi futbolla 6-1...en azından futbolcular manisaya yenildimi 6-1 yenip o güzel oyunla manşetleri bizler süsledik kayseriyide yenebiliriz psikolojisiyle çıkacaklardır maçlara...
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyi futbola değil galibiyete puan veriyorlar tamam kabul ama nereye kadar hiç zannetmiyorum galatasarayın böyle 3er 3er gideceğini..yendikler takımlar biri eses ki esesi yenmeyeni dövüyorlar...biri buca babaannemin fındıklığında oynasalardı futbolcular için daha elverişli olurdu o kadar kötü zemin..biride antepti yanlış hatırlamıyosam ordada bir şut oda gol oda penaltı...yani biraz akıllı oynayan her takım rahat yener gsyi ama bizi değil...iyi futbolla 6-1mi kötü futbolla 1-0 mı tabiki iyi futbolla 6-1...en azından futbolcular manisaya yenildimi 6-1 yenip o güzel oyunla manşetleri bizler süsledik kayseriyide yenebiliriz psikolojisiyle çıkacaklardır maçlara...
        yani bence de alınan skorlar yanıltıcı olmasın.. bir de sen hatırlatmışken ben de deginmek isterim..bu izmir şehri yıllardır super lig hasreti çeker durur. bu sene bir takımı çıktı ama zeminine bak..izmir gibi bir şehre böyle stat yakışmıyor
        Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yani bence de alınan skorlar yanıltıcı olmasın.. bir de sen hatırlatmışken ben de deginmek isterim..bu izmir şehri yıllardır super lig hasreti çeker durur. bu sene bir takımı çıktı ama zeminine bak..izmir gibi bir şehre böyle stat yakışmıyor
          zeminden başka birde 2bin buca taraftarı 40bin gs taraftarı o işide anlamadım açıkçası..türk futbolu konusunda sordum ama pek kişi yok orda burayada sorayım..buca-ts maçında bizde 40bin taraftar getirebilirmiyiz o stada..?
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bir musibet bin nasihattan evladır bırakında rakiple dalga geçmenin ne olduğunu anlamışlardır herhalde bundan sonra ilk önce şenol hoca daha sonra takım kendine gelir belki

Yorum

• 10 bin gelir belki

Yorum

• İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10 bin gelir belki
                belki mi? oo kötü olur ya...gs 40bin getirdi bizimde en az 30bin getirmemiz lazım..izmirde de trabzonspora bi özlem var ama ya ben 30bin gibi tahmin etmiştim ama...
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

belki mi? oo kötü olur ya...gs 40bin getirdi bizimde en az 30bin getirmemiz lazım..izmirde de trabzonspora bi özlem var ama ya ben 30bin gibi tahmin etmiştim ama...
                  ya iyi de bu bucanın hiç mi taraftarı yok. hem bu stadın kapasitesi ne kadarki

Yorum

ya iyi de bu bucanın hiç mi taraftarı yok. hem bu stadın kapasitesi ne kadarki
                    stadın kapasitesi 52bin..40bine yakın gsli 1500 2000 kadarda bucalı vardı...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

stadın kapasitesi 52bin..40bine yakın gsli 1500 2000 kadarda bucalı vardı...
                      o zaman bizim de en az bi 20 bin olmamız lazım olur. bir de 40 bin diyon da onlarda zaten izmirli gencler istanbulu destekler hesabı gs liler

Yorum

o zaman bizim de en az bi 20 bin olmamız lazım olur. bir de 40 bin diyon da onlarda zaten izmirli gencler istanbulu destekler hesabı gs liler
                        olsun ama en az 30bin olması lazım...baksana spikerler maç boyu en az 25 defa söylediler '40bine yakın gs taraftarı' cümlesini bizde olimpiyata 45bin getirdik kupa maçına maç sonu babamdan öğrendiklerim spiker iki tarafta 25bine 25bin demiş...biz oraya 20bin felan getirirsek bide bu spikerler kim bilir nederler en az 30bin getirmemiz lazım yokmu bi izmirli ya nedir orda durumlar
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç oldu.

Artık yenilgide çok canımız yanar.

1-0 olsun bizim olsun.

Yorum

• Önemli olan 3 puanı almak.Bakın Gs'ye adamlar futbolun 'f' sini oynamadan 1 puan gerimize geldiler.3 puanı alalımda nasıl olursa olsun..Çok fazla kafa yormamak lazım..

Yorum

• Pazar Günü

Gündüz Maçı...

Hiç sevmedim bu durumu

Yorum

• evet en büyük risk gündüz maçı olması...sıcak ve güneşli bir hava olacak diye duydum...
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X