Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu maç her türlü bizim...
    McLas was Here

Yorum

İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takıma aldığımız iki forvet biri Teo mehter takımı gibi bi ileri bi geri kaldıki Ankaragücü maçındaki golleri basit Jaja yı daha çözemedik ağır!Makakula 1 haftada maç koparan adam hele 2.golü harika anlaşılan Teo boş kaleye atacak zayıf biri güçsüz ah yönetim sebep neydi Makakulayı almamakta Manisa kadar ağırlığımız yokmuydu yada paramız?

bu kadar çabuk değişmesek diyorum.. asıp kesmesek. futbol bu yüzden güzel sen net pozisyonları kaçırırsın rakip zayıf da olsa bulduğunu atar. barca da lige yeni çıkan takıma yenildi. ama messi aynı messi.
      aslında maçta dikkatimi çeken dönüm noktası selçuk ile yattara nın elleriyle gördüğümüz küçük tartışmaydı serbest atış öncesi.. dikkat ettiniz mi bilmem o pozisyondan sonra uzun süre yattara yı göremedik. toptan saklandı resmen. bozulmuştu sanırım. takım oyunu da baş aşşağı gitti. ikinci yarı toparlandıysak da ceza sabahasına sızamadık bi türlü..
      kötü oynamadan yenildik herşeye rağmen.. ve bu takım oturacak ben umutluyum.

Yorum

İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kayseri bu hafta antep'i devirirse maçı rahat kazanır. hatta yine farklı bir yenilgi alabiliriz. beraberliği kurtarabilirsek büyük bir başarı olur. gerçi sonrasında bjk maçı var. bjk avni aker'de bizi parçalar. bu son üç haftayla birlikte şampiyonluk umutlarımızın iyice biteceği kesin.

sen bizim maçlarımızı izlediğine emin misin? yoksa kafan mı güzel. bunlar nasıl yorumlar. senin gibiler hep olucak.. güzel oynayıp kazandığımız maçlardan sonra buralarda göremesek de olucaksınız. bu arada anteple bursa oynuyor)

Yorum

Kapanan ve direnen takımlara karşı bunaltıcı baskı yapabilecek güç ve kalitede bir takım olamadık. Herşeyimiz saman alevi gibi. Çıtkırıldım takımımızı düşündükçe, beraberlik bile büyük başarı olur Kayseri deplasmanında

Yorum

Sola artık Enginin hazırlanması lazım, Umut yok sahada 3 haftadır. Ne ceza sahası içinde mevcut ne solda, form durumu kötü olduğundan varlığını saha içinde unutturuyor, yetmemiş gibi pas trafiğini de engelliyor.Biraz dinlendirilmesi lazım

Yorum

Bu maçta Şenol hocanında çok dikkatli olacağını düşünüyorum.
              Glowackinin artık yerini alması lazım.
              Engini sol kanatta değerlendirebilir.
              Sonuçta kesinlikle kazanmamız gereken bir maç ve kazanıcaz.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

Kayseri'ye karşı son yıllarda özellikle deplasmanda pek şansımız tutmuyor bu bakımdan Kayseri bir adım önde gibi ama Şenol hoca 4 forvet anlayışından vazgeçer orta sahaya Ceyhunu monte edip 4-3-3 tarzı bi şekilde çıkarsa bu kez maçı almamız bizim için pek de zor olmaz özellikle önem derecesi yüksek maçlarda iyi işler yapıyoruz takım daha iyi konsantre oluyor inşallah bu maçtan 3 puan ile ayrılıp yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Arkadaslar gecmis maclara bakarak takimin ruh yapisinida goz onune alirsak kayseri macini aliriz sonucuna variyoruz ne hikmetse kotu maclar sonrasi hep bir iyi mac oynuyoruz zaten sorunumuz oyuncularimizin her maca final havasinda cikamamasi bu havayi yakalamak futbolda kolay bir olay degil istikrarlilik ruh hali bir futbolcunun karakteristik yapisinda yoksa hocada bir yere kadar basarili olur demesi kolay ama yapmasi zor olan seyi yani her maca final havasinda cikabilmeyi basarmamiz lazim

Yorum

İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kapanan ve direnen takımlara karşı bunaltıcı baskı yapabilecek güç ve kalitede bir takım olamadık. Herşeyimiz saman alevi gibi. Çıtkırıldım takımımızı düşündükçe, beraberlik bile büyük başarı olur Kayseri deplasmanında

yani büyük takım olamadık, işin özü bu galiba.

kayseri maçını izleyemeyeceğim, dershane var... aklım maçta olacak, inşallah kazanırız yoksa şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu yolda bana göre kayseri deplesmanında kaybedilecek puan yada puanlar, işimizi bitirir... bursa ile bjk ye kalır bu lig, bu kadar net.

ama şu manisa yenilgisi bendeki tüm isteği aldı götürdü, ligin en golcü, en formda takımlarından birisin sen gel gelenin geçenin vurduğu ligin son sırasındaki 0p lı manisaya 1-0 dan maçı ver, hemde 3 tane ye !!! rakiplerin birbirlerini yiyecekleri bir haftada hemde !

bir yenilgi ancak bu kadar ağır olabilirdi, etkisi gerçekten çok büyük oldu..
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Umut'un yerinde Engin Giray'ın yerinde Glowacki olur inşallah.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Umut bariz bir şekilde ilerideki pas trafiğimizi bozuyor, Dün sahada hiçbirşey yapamadı buna rağmen sonucu değiştirebilecek Jaja çıktı O oyunda kaldı.Teknik adamlarımız Umuta gösterdikleri sabrı keşke diğer oyuncularımıza da gösterebilseler. Sol tarafa Engin lazım.Bu kadar net.

Ayrıca Jaja'nın bize geldikten sonra videolarına bakmıştım,sadece gol videoları değil geniş özet şeklindeki videoları.Kilo problemi var,Methalistte aldığı topla ok gibi fırlayan adam, bizde ağır kalıyor.Kondisyon sorunu ve kilo problemini halletmesi lazım.Bu takımın kondisyoneri veya bireysel oyuncu antrenörü ne işe yarıyor.

Kayseri maçı kadrosu şu şekilde olmalı:

Onur-serkan-glo-giray-Cale- barış-colman-selçuk-engin-jaja-teo.

Yattara ve umutun kenarda olması ilerleyen dakikalarda bize hamle şansı da verir,oyun sıkıntıya girdiğinde.
                        En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 15:29.

Yorum

• orta sahayı kalabalık tutmalıyız sivas maçından önceki tüm maçlarda oldugu gibi
                          -----------------------onur-----------------------------
                          serkan-----------giray-----------glowacki------------cale

-----------ceyhun-------selçuk-------colman-------------

yattara----------------------------------------------jaja(engin)

----------------------TEOGOL--------------------------
                          Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kim oynasın orda sen söyle bakalım ?
                            colman ve selçuk oynamasın demedim yanlarına defansif bir oyuncu daha lazım mesela ceyhun gibi hemen yanlış anlamayın
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 1-0 dan maç veriyorsan avni aker'de bu maç için ne desem boş..
                              Engin artık bu maçta oynasın..

Yorum

• Ben bu maçtan ümitliyim..

Kayseri çok iyi oynasada günümüzde olursak ve şov için değil puan için oynarsak maçı alırız.
                                *
                                *
                                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X