Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

alacagiz bu maci baska yolu yok..
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

Glowacki artık gelsin. Umut'un yerine Engin oynasın..

Yorum

Alcağız maçı evet bende Glowackinin oynamasını istiyorum artık bu maçta oynasaydı fiziğiyle Makakulayı durdurabilirdi.
        En son UtopyaTs tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 02:31.

Yorum

kayseri iyi bir takım.açık futbol oynıyan bir takım ve bu oyun sistemi bizim işimize gelir...biz açık oynayan takımlara karşı rahat galibiyet alıyoruz...kayseri maçında rahat olmasada kazanacağımızı düşünüyorum.manisa yenilgisi ve glowackiyle enginin takıma katılacak olmasıda galibiyette önemli rol oynıyacak.

Yorum

İnsallah ALırz

Yorum

çok zor gibi görünen bir maç,lakin ilginç bşr şekilde ben de çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum
              from BOGAZIÇI

Yorum

Pazar gününe kadar çok vaktimiz var.Takımın dinlenmesi çok önemli.

Ben kazanacağımızı düşünüyorum.

Yorum

Hayırlı ettin sen bizi 3 yılda olduğu gibi giderken bile mahvettin.Trabzonspor başarısız olsun diye elinden geleni yaptığın ve başardığın için tebrik ediyorum.Yazıklar olsun sizin gibi sözde Trabzonsporlulara...
                  Birde Fatih Tekke çıkıp Hayrettin beyin ona yaptıklarını bir açıklasa..............
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Dün babamla hayatımda etmediğim kavgayı ettim sanırım. Salon savaş alanına döndü. Annem ağlamaya başladı. İşin ilginci babam da Trabzonsporlu, ben de.. Yahu bu yaşta ömrümü çürüttün Trabzonspor. Ömrümü.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün babamla hayatımda etmediğim kavgayı ettim sanırım. Salon savaş alanına döndü. Annem ağlamaya başladı. İşin ilginci babam da Trabzonsporlu, ben de.. Yahu bu yaşta ömrümü çürüttün Trabzonspor. Ömrümü.
                      Aynı kavgayı ben de yaşadım. Ama senin ki kadar sert sayılmaz. Baktım iş uzayacak sustum maç boyu.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kayseri güçlü bir takım
                        Biz garip bir takımız
                        Tahmin yapmak zor
                        Bence bugüne kadarki en sade ve güzel yorum bu.
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynı kavgayı ben de yaşadım. Ama senin ki kadar sert sayılmaz. Baktım iş uzayacak sustum maç boyu.
                          Daha babamızla bile anlaşamıyoruz Trabzonspor konusunda. Böyle düşününce tribünlerde neden tek bir ağızdan ses çıkamadığını anlıyor insan.

Bu arada Kayseri bizi yener. En iyi berabere kalırız. Herkes hazırlansın şimdiden. Sonucunda takıma ve yönetime sövmeye başlamasın kimse.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Kayseri bizden iyi oynamasada şu ana kadar sonuca gitmeyi bildi..Glowacki umarım 11 de olur çünkü saçma sapan hatalar yapmazsak gol yiyeceğimizi sanmıyorum..Pozisyon bulmada sıkıntı çeken bir Kayserispor var izlediğim 2 maçlarında..Herşeyi biz belirleyeceğiz..Sağımız solumuz belli değil..

Yorum

biz böyle maçları daha iyi oynuyoruz, mehmet demirkolun bugünkü yazısında da dediği gibi, trabzonun tek eksikliği konsantrasyon, buna rağmen hala şampiyonluğun en büyük adaylarından...

manisa maçının ilk 15 dakikasında fırtına yine sahadaydı, ama hemen rehavete kapılıyoruz, buna bir çare bulunması lazım...
                              Trabzon'un Ayvalık ilçesinden

Yorum

göbekte colman ve selçuk ikilisi oynarsa yeniliriz
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X