geçen yılki gibi yavşak bi hakem yönetirse bide onla uğraşmamız gerekecek. . .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
fener maçı dahil bu seneki en zor maçımız.umarım çabuk atlatırız bu tramvayı.hesapta olmayan puanlar kaybettik.inşallah ilerde çok aramayız bu puanları.BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Yorum
-
Top oynadıkları yok.. Bu şekilde uzun gitmez..İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun bursaya inanin kiskaniyorum onlari.Bizim yapamadigimizi onlar yapiyor gercekten utaniyorum.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Vallaha ben Bursa'yı kıskanmıyorum çünkü maçı internetten izledim boşboş pozisyon kaçırdı Buca karşı karşıya kaçırda daha neler kaçırdı bu tip takımlarda patlamasa da bir yerde patlıyacaklar kesin.O sinyalleri veriyorlar çünküü hhaa takılmadılar mı biz giriceğiz devreye geçen sene bizi yenemediler super kupada da yendik onların babası biziz
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun bursaya inanin kiskaniyorum onlari.Bizim yapamadigimizi onlar yapiyor gercekten utaniyorum.
tabıkı helal olsun...sen ne utanacaksın bırader futbolcular utansın...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallaha ben Bursa'yı kıskanmıyorum çünkü maçı internetten izledim boşboş pozisyon kaçırdı Buca karşı karşıya kaçırda daha neler kaçırdı bu tip takımlarda patlamasa da bir yerde patlıyacaklar kesin.O sinyalleri veriyorlar çünküü hhaa takılmadılar mı biz giriceğiz devreye geçen sene bizi yenemediler super kupada da yendik onların babası biziz
oyun onemlı degıl sen skora bak 3 puanı aldımı aldı okadar...bızımkıler onu bıle yapamıyor.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın önemi iyice arttı..
hangi macın onemı arttı kardes...???
Yorum
-
Bir malubiyetle takımı yerle bir ettiniz inanmak mümkün değil
Hiç umrumda değil Bursa kazanmış kazanmamış. Ben çoğu zaman adamların şampiyon olduğunu bile unutuyorum
Kayseri maçı bizimdir ALLAHın izni ile.. Manisa maçı bir kazadır ve canları sağolsun diyorum .Çünkü bundan sonraki maçları kazanıp bize sevinçler yaşatacak olanlar gene onlar yani Manisa maçını kaybedenler..
Eee sorun yok di mi .
Haydi TRABZONum . Biz Manisa kazasını unuttuk. Kayseriden 3 puanla gelin bjkı moralli bekliyelim
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Bu başlığa yazdığıma göre bu maçın..İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi macın onemı arttı kardes...???
8 puan farkı kapatmak bu Bursa varken baya bir zor. Adamlar dengeli bir takım. Seri bir şekilde kazanıyorlar ama kaybetmiyorlar.
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum