Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geçen yılki gibi yavşak bi hakem yönetirse bide onla uğraşmamız gerekecek. . .

Yorum

• 4'
      Hüseyin Çimşir (Bursaspor)

Yorum

• ve bursa yine kazandı maç bitti adamlar kendi sahalarındaki maçları kaybetmiyor ciddiyet ne kadar önemli bizim futbolcular da görsün

Yorum

• fener maçı dahil bu seneki en zor maçımız.umarım çabuk atlatırız bu tramvayı.hesapta olmayan puanlar kaybettik.inşallah ilerde çok aramayız bu puanları.
          BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Adamlar 4.dk da bi gol attılar yendiler..
            FIRTINA

Yorum

• Helal olsun bursaya inanin kiskaniyorum onlari.Bizim yapamadigimizi onlar yapiyor gercekten utaniyorum.

Yorum

• Maçın önemi iyice arttı..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Helal olsun bursaya inanin kiskaniyorum onlari.Bizim yapamadigimizi onlar yapiyor gercekten utaniyorum.
                  Top oynadıkları yok.. Bu şekilde uzun gitmez..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Vallaha ben Bursa'yı kıskanmıyorum çünkü maçı internetten izledim boşboş pozisyon kaçırdı Buca karşı karşıya kaçırda daha neler kaçırdı bu tip takımlarda patlamasa da bir yerde patlıyacaklar kesin.O sinyalleri veriyorlar çünküü hhaa takılmadılar mı biz giriceğiz devreye geçen sene bizi yenemediler super kupada da yendik onların babası biziz

Yorum

• Yenersek sürpriz olur ..
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Helal olsun bursaya inanin kiskaniyorum onlari.Bizim yapamadigimizi onlar yapiyor gercekten utaniyorum.

tabıkı helal olsun...sen ne utanacaksın bırader futbolcular utansın...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vallaha ben Bursa'yı kıskanmıyorum çünkü maçı internetten izledim boşboş pozisyon kaçırdı Buca karşı karşıya kaçırda daha neler kaçırdı bu tip takımlarda patlamasa da bir yerde patlıyacaklar kesin.O sinyalleri veriyorlar çünküü hhaa takılmadılar mı biz giriceğiz devreye geçen sene bizi yenemediler super kupada da yendik onların babası biziz

oyun onemlı degıl sen skora bak 3 puanı aldımı aldı okadar...bızımkıler onu bıle yapamıyor.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maçın önemi iyice arttı..

hangi macın onemı arttı kardes...???

Yorum

• Bir malubiyetle takımı yerle bir ettiniz inanmak mümkün değil

Hiç umrumda değil Bursa kazanmış kazanmamış. Ben çoğu zaman adamların şampiyon olduğunu bile unutuyorum

Kayseri maçı bizimdir ALLAHın izni ile.. Manisa maçı bir kazadır ve canları sağolsun diyorum .Çünkü bundan sonraki maçları kazanıp bize sevinçler yaşatacak olanlar gene onlar yani Manisa maçını kaybedenler..
                              Eee sorun yok di mi .
                              Haydi TRABZONum . Biz Manisa kazasını unuttuk. Kayseriden 3 puanla gelin bjkı moralli bekliyelim
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hangi macın onemı arttı kardes...???
                                Bu başlığa yazdığıma göre bu maçın.. 8 puan farkı kapatmak bu Bursa varken baya bir zor. Adamlar dengeli bir takım. Seri bir şekilde kazanıyorlar ama kaybetmiyorlar.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X