İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
mesela akşam seyrettiğimiz ve fenerin tarihi fark kaçırdığı bjk bizi çok rahat yener. çünkü top her zaman bjk'lıların ayağında topu size vermiyorlar. fener karşısında beraberliği zor kurtaran bjk bizi yenmekte zorlanmaz. çünkü biz bu tür dengesiz takımlara karşı her zaman yenilmişizdir.[/QUOTE]
kesinlikle katılmıyorum. bjk mi bize topu gösterrmeyecek? biz ingileterde bile zaman zaman oyuna hükmetmeyi bildik. onlar kötü fenere böyle oynadı bizse fenerin en iyi oynadığı maçta 3 sallayıp bi penaltı kaçırdık. neden elin tavuğu kaz görünür ki size. ya aynı maçları nasıl izliyoruz anlamıyorum. bizim maçları 90 dk izlemeyen yorum yapmasın.
Yorum
-
Dengeli işler yaptığımızda ligin en iyisi hala biziz takım savunmamızın balansını bozan en önemli etken kanatlardaki yetersizlik iki yönlü oynamaya çalışan tek oyuncu serkan onun dışındaki kanatta kullandığımız oyuncular tek yönlü oyuncular. açık pozisyonunda ofansif oyuncuları kullandığımızda pozisyon sayımızın arttığını ama pozisyon verme konusundada sorun yaşadığımızı görüyoruz defansif yönü olan oyuncuları kullandığımızda ise ofansif pozisyon zenginliğimizin kısmen azaldığını ama takım savunmasının sağlamlaştığını görüyoruz gönül istiyor hem ofansı hem defansı iyi yapabilsinler ama olmuyorsa bir tercih yapmamız gerekiyorsa kanatları defansif oyunculardan kurup selçuk colman jaja teo umut gibi oyuncularımızın becerisine bırakmalıyız maçın kaderini.
Gelelim duran top konusuna 30 metreden uzak olan duran topları selçuk inan orta olarak kullanmalı kaleye yakın yerlerde ise jaja kullanmalı, kornerleri colman-yattara dönüşümlü kullanmalı.
Son maçta gördük ki yenik duruma düştüğümüzde takıma gol lazım olduğu için orta sahada ayağa pas yapan takımın yerini topla direk kaleye gitme düşüncesine dönüyor skora bakmadan bol paslı markajdan çıkıp top yapan oyunumuza devam edebilmeliyiz ve yine gördük ki kanatlarda kapanan takımları açacak oyuncumuz yok selçuk colman ferhata veriyor ferhat yine onlara veriyor yattaraya veriyorsun çizgide bişe yap kendi kendine dönüp duruyor.Biz iyi takımız ama bunu başarabildiğimiz yer takımın iskeleti orta mevkimiz, kanatlarda açık bek uyumu kokan bir organizasyon yok.
Kayseri maçında rakip kadar mücadele edersek onlardan daha kaliteli bir takım olduğumuz ortaya çıkacaktır.Ligin dengeli ekiplerinden biri kayserispor ama şöyle bir durum var ki biz ciddi olduğumuzda her takımı yenebiliriz bunun bir çok örneğini yaşadık.
Yorum
-
Bir Trabzonspor'lu olarak Bjk bizi rahat yener diyebiliyorsunuz ya hellal.Başka bişey demiyorum.Trabzonspor'luluk her zaman kazanmak ve onu hissetmektir.Bir maçla kayseri bizi yener bjk de yener.Yok Bursayı yenecek takım yok falan filan.İnanmıyorsan izleme maçları ben inanıyorum takımıma ve her zaman da inanmaya devam ediceğim.
Yorum
-
kayseri'de moraller fena bozulmuş ama çok kaliteli bir takım. bu haftasonu işimiz çok zor. kayseriye de takılırsak sonrasında bir hafta ara var sanırım sonrasında bjk maçı var iyice dağılırız. şenol hoca'nın kayseri karşısına hatasız bir kadro çıkarması gerekiyor. dörtlü savunma, beşli orta saha ve tek forvetle kontratak taktiği. kayseriyi başka bir şekilde durdurmamız çok zor.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 12:12.
Yorum
-
Don bedeninizi ve tipini söylerseniz size yardımcı olabilirim.İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..... ama anlam veremiyorum kim gelecek ki? donumuza kadar soyan m.ali yılmaz mı? .
Lütfen bir şeyler anlatmak için bilmediğiniz konularda ahkam kesip insanlara çamur atmayın.
Yok bildiğinize inanıyorsanız açın başka bir başlık, eski yöneticiler hakkında bildiğiniz her şeyi, belgesiyle, şahidiyle yazın. Biz de aydınlanmış oluruz.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)

Yorum