Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
müthiş bir görüntü müthiş...etkilendim valla..ama çarşı bunu görmeli derken?çarşı ne zaman hangi maç böyle organize şov yaptıki.sadece bağırıyorlar hakkını yememek lazım iyi bağırıyorlar.görüntü anlamında bi liverpool maçlarında iyi organizeydiler.yoksa bu tarz görüntüler olimpiyattaki ts taraftarından baskasında olmaz!'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
onur
serkan, giray, egemen, cale
burak, ceyhun, jaja, selçuk, umut(engin)
teo
yattara, alanzinho, glowacki ve colman dinlensin
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
3 'lü önlibero oynıcaksak.
-------------Onur----------
Serkan--Egemen--Glowacki---Cale
----------Cehun-------
-----Selçuk---Colman---
Jaja----------------Engin
------------Teo--------
Yattara sonradan girebilir.
'li oynıcaksak...
---------------Onur---------
Serkan--Glowacki---Egemen-----Cale
----------Selçuk----Colman-----
Yattara---------Jaja---------Engin
--------------Teo----------Kadir Has ÜniversitesiYorum
-
GÜNEŞ'İN 10 NUMARASI JAJA
Teknik direktör Şenol Güneş, yeni transfer Jaja'yı 10 numara mevkiinde değerlendirmeyi planlıyor. Antrenmanlarda oyuncundan daha çok forvet arkası gibi oynamasını isteyen Güneş'in, Jaja'dan fırsat buldukça sert şutlarını da kullanmasını istediği belirtildi. Trabzon'a alışmaya başlayan Jaja, takım içindeki arkadaşlığın çok iyi olduğunu söyledi.
DHAYorum
-
Sadece bu maci degil ondan sonraki manisa macini da alarak 2 mactan 6 puan almamiz lazim.
Bu tip takimlarin direncini ilk yarilarda kirmalisiniz,mümkünse isi ikinci yariya birakmamalisiniz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
-
Yorum
-
Antalyaspor maci zor olacak dedim bu macta öyle olur fakat busefer yeneriz diye düsünüyorum.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 05.09.2010, 20:45."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
1 -0 olsun bizim olsun.konya ve denizli maçlarını unutmayalım.şampiyonluğun elimizden kaydığı maçlar. kesin beş atarız diye biten yorumlarımız takımı strese sokuyor.sivas iyi takım kurmuş bursaya yenilmesinin nedeni bariz hakem hatasıydıharamilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.Yorum
-
Şampiyonluktan söz edeceksek eğer,kendi sahamızda maç kaybetmememiz gerekiyor.
Belki bir bilemedin iki..eğer fazlası olursa şampiyonlukda zor olur şampiyonlar ligide..Yine başarısız bir sezon geride kalır...
Ama burada iş taraftara düşüyor.Düşüncenin tamamen değişmesi gerekiyor,100 kişi ile grup kurup,herkesin horoz olmaması gerekiyor..Başarabilirmiyiz?Zor..Ama imkansız değil...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum