Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar durun hele bi su için.

biz bu sene puan kaybedeceğiz maç kaybedeceğiz hatta belki fark ta yiyeceğiz.

ama şapiyon olacağız
    Getirin Yakalım O Kafiri (ÜSTAD) N.F.K.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anıl abi Teo'ya Burak'a yapılan yada verilen şans Gabrice verildimi?
      Bugün sahada Burakı görünce gerçekten üzülüyorum Gabric'e.
      Tunahan kardeşim diyorum ya ben de çok beğeniyor ve seviyorum Gabric'i. Ama yaşanan nedir tam bilmiyoruz.

Ben Şenol Hoca'nın -ki kendisinin en olumlu özelliği her oyuncudan maksimum faydayı sağlayabilmesidir gözümde- durduk yere bu noktaya gelinmesine izin vereceğini sanmıyorum.

Mutlaka bilmediğimiz, gözden kaçan bir detay olmalı.

Gabric ile konuşma fırsatı bulan herkes de Gabric'in Şenol Güneş'e istinaden cümleler kurduğunu ifade ediyor. Aralarında bir durum var yani. Ama nedir, ne değildir bilmiyorum. Bu noktada da yorum yapmıyorum. Dediğim gibi bence bir kanat oyuncusu olarak kadrodaki en işe yarar adam.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Neden frikikte ofsayta düşüyoruz deli olacam yahu.Bu nasıl bir acizliktir arkadaş.Adam orta açıyor zaaaaarrttttttttttt bayrak havada.Ben ne anladım bu işten.Bir değil iki değil birçok defa..E yazık etmeyin.35 kişi aynı anda ofsayta düşmekten rekorlar kitabına girdik..Hee bir de genel olarak ofsayt rekoruna koştuk !

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gabric'i izlemiş olmasam Messi'den bahsediliyor zannedeceğim.Bunu bugün 2. kez yazıyorum.Gabric bu takımda 1 yıl oynadı ve ne kadar oynadığını da Şenol hoca gördü.Maşallah herkes Gabricle yatıp kalkıyor.Gördük beyler Gabric'i de gördük.........
          Öncelikle her oyuncuyu Messi ile kıyaslamayalım.

Onuda gördük Arjantin Milli Takımında..

Sonuçta takım iyi olursa oda iyi kötü olursa oda kötü.

Gelelim konumuza.

Oynadığı dönem içersinde Gabriçin devamlılığını etkinliğini ve attığı golleri gördük.

Kesin olmamakla beraber Alanzinhodan daha fazla veya aynı gol sayısına ulaştılar.

Bir Alanzinhonun aldığı süreye bakın birde Gabriç

Dolayısıyla oyuncuyu oynatmadan görmeden ön yargılı olmak yanlış ..
          En son Serdær tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 01:51.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ortasahayı 3lediğimiz maçlarda takım savunmasını daha iyi yapıyoruz. Ancak tesadüf de olabilir Colman'ın oynadığı maçta Ceyhun'u, Ceyhun'un oynadığı maçta Colman'ı sahada pek işe yapar şekilde göremiyoruz. Bence Colman ve Selçuk ya da Ceyhun ya da Selçuk işini tam yaptığı sürece 3lü göbeğe çok ihtiyacımız yok.

Bunu biraz da Jaja'ya yer açabilmek adına söylüyorum. Çünkü Jaja forvet arkası, serbest adam pozisyonu dışında oynayabilecek bir adam gibi değil. Kanatta olmaz gibi.

Bence önemli olan maça göre doğru analizi ve doğru rotasyonu yapabilmek. Direkt olarak Yattara ile başlayacağımız maç da olur, göbeği 3lememiz gereken maçlar da olur, 4-6-0 oynanacak maçlar dahi olur.

Eldeki oyuncuları hazır tutmak dizilişten daha önemli.

Ve biz bugün hakikaten çıkılabilecek en kötü dizilişle çıktık

Bence bizim asıl sıkıntımız göbeği 3lememek değil, göbekteki oyuncuların performansı oluyor. Bugün Colman'ın özellikle savunmada yokları oynaması, yaptığı hatalı paslar ve top kayıpları işi bu kadar yokuşa sürdü.Önünde Alan,Yattara,Jaja gibi takım savunmasına zaten çok etkisi olmayan adamlar da olunca ipleri zaman zaman teslim ettik.

Doğru rotasyon, hazır oyuncular. Sabit, ideal bir 11imiz olması gerektiğini de düşünmüyorum ben pek.
            Geçen sezon daha çok ikili oynadık zaten 2'li oynadığımız maçlarda orta saha üstünlüğünden daha çok yumuşak bir ikili olmasından şikayetçiydim Colman-Selçuk ikilisinin. Colman-Selçuk'tan birisi iyi olmadığında 2'li oynamamız sıkıntı oluyor.

Orta sahada daha rahat top çevirebilmemiz, ve topun bizde kalmasını sağlayabilmemiz için gerekli gibime geliyor 3'lü göbek. Ama tabi bugünkü ileri 4'lü yerine yazdığın 4'lüyü de görmek lazım. Alanzinho ve Yattara kayıptılar bugün resmen.

Ceyhun'a ise hiç güvenemiyorum 2'li göbekten birisi olarak oynatmak için. Bugünkü kurgumuz rakibin kurgusuna göre Avni Aker'de denenebilir dediğin gibi. Ama 2'li kurguda sakatlık olmadığı sürece tercihim Selçuk-Colman'dır.

Jaja'yı sola koydum o kadroda ama bir kanat oyuncusu gibi oynamayacak esasında. İçeri katederek sol ayağını da çok etkili kullanabilir o bölgede. Biraz daha fazla izledikten sonra anlayacağız o bölgede oynayıp oynayamayacağını.

Rotasyon yapmamız gerektiğini ben de düşünüyorum ve bu rotasyonda Gabriç çok önemli bir oyuncu. Kesinlikle takıma kazandırılmalı bence.

Yorum

• Yorum

• tam 11 puanlık bir maç kaybettik. diğer 4 takım -ki fener 3 puan aldı bile- o deplasmandan 3'er puan alır. bi böyle saçma yerlerde puan kaybedip sonra halimie ağlarız. daha ilk puan kaybında olumsuzluk yapmak istemiyorum ama baştan kuvvetli bir uyarı iyi gelebilir.
                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Şu bir maçla oyuncuları yerden yere vurmasak veya kahraman yapmasak iyi olacak. Şenol hocayı da bu yüzden ayrıca seviyorum. Alan ve Yattara ilk onbir oyuncuları olmadıkları gibi takımdan atılacak oyuncular da değiller. Colman 15 maç iyi oynadığında dünya starı olmadığı gibi maç kötü oynayınca da yerine adam bakılacak birisi de değil. Aynen Ceyhun'da olduğu gibi. Her biri bize gerekli ve yerinde kullanıldığında etkili olan oyuncularımız var. Bugün ise Şenol hoca oyuncuları ve kurguyu yanlış seçti. Hepsi bu.
                  Göreceğiz ki Alan da Teo da Umut da Ceyhun da Yattara da Burak da bize çok maç kazandıracaklar. Önemli olan ders alabilmek.

Yorum

• futbalski nin kadrosu benim de aklıma yattı...Belki Colman Ceyhun değişikliği olabilir...Umut un sahada olması Cale yi nisbeten rahatlatacaktır...Ayrıca beğenmediğimiz Yattara fena adam kovalamıyor bence...Colman biraz toparlarsa işler rayına oturur...Diğer yandan Engin i de kullanabiliriz...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu akşam kaybedilen puan, yaşanan olumsuz durumlara rağmen forumdaki fikir alışverişlerinden şahsen çok memnumum. Teşekkürler herkese. Herkes elinden geldiğince iyi niyetli ve sorunları haykırmaktan ziyade çözme niyetinde. Bir şeyleri daha fazla haketmeye başlıyoruz. Bu çok güzel.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşte bu takım her maç bizleri heyecanlandıracak,baskılı oynayacak,rakibi bunaltacak,oyunu rakip alana yığacak kadrodur.İyi bir Engin olmalı tabi ki bunun için doğrusu o futbol açlığıyla en kötü halinin bile Alan-Yattara-Umut kadar kötü olabileceğini sanmıyorum şu andaki performansları göz önüne alırsak

Yorum

• Transferin son gününe geldik

Yorum

• Sezon başı.
                            İlk 30 dakikalar korakor oynanıyor.
                            Ben Yattara ve Alanzinho nun en az birinin ya da her ikisininde kenarda silah olarak beklemesini, ilerleyen dakikalarda kullanılmasını öneriyorum

Yorum

• Jaja sahiden iyi vuruyor, iyi top saklıyor, oyun açıyor...Sevimli de uşak
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Calenin de bir titreyip kendine gelmesi lazım.
                                Böyle işi zor. Hani arkasında bekleyen adam olsa neyse. Ferhat hepten bitmiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X