Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçı tersine çevirsek, bittiğindeki kadro ile başlayıp başladığımız kadro ile bitirseydik çok daha hayırlı olabilirdi..
    Şu çok açık ki artık fizik üstünlüğün yoksa işin çok zor. Liverpool maçlarında fizik olarak asla ezilmedik. Beğenmediğimiz Burak bile fizik üstünlüğü ile İngilizleri ezdi.
    Klasik üçlü orta sahayı bozmadan Jaja Alan değişikliği ile daha da iyi olacağız. Yalnız Jaja'da dikkatimi çeken bir şey o boyla hava hakimiyeti yok denecek kadar az. Kafa ile vurmayı bilmiyor. Kaçırdığı gol için demiyorum.
    abi Burak için yorumun nedir?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alanzinho=Yalanzinho.

Bunu kabul etmeyen var mi daha?
      Var.

Bir iki mac kötü oynadi diye hemen nasil Yalanzonho oluyo.

herkezin köü zamanlari vardir. Bursa macinda müthis idi.
      Nefsin icin sevme

Yorum

• Kahretsin ya artık 102 yerine 100 puanla şampiyon olacağız

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sol aÇik al baŞkan
          Almaya gerek yok eldeki kullanılsın yeter...

Yorum

• bıde medya ve yazarlar dıyorlarki lıgın en ıyı oynunu oynayan takım trabzon herhalde bjk ve bursayı ızlemıyorlar takım dedın mi kötüde olsa bı sekılde yıldızlarıyla sonuca gıder.ama nerde.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• son 7 aydır izlediğin en kötü Trabzonspor,ve 7 ay oncece gene bu maç Antalya maçıydı,ciddi antalyaspor beni sıkıyor,boğuyor futboluyyla saçma sapan reaksıonlar falan.. neyse...
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Keşke bi sol bek alsaydık transferi kapamadan..
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Almaya gerek yok eldeki kullanılsın yeter...
                  Kimmiş eldeki hem ben daha sağ açık isteyecem

Yorum

• bu yorgunlukta bu kadar.alanzinho gününde değildi.canları sağolsun...

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Var.

Bir iki mac kötü oynadi diye hemen nasil Yalanzonho oluyo.

herkezin köü zamanlari vardir. Bursa macinda müthis idi.
                      1-2 mac mi kötü oynadi,sanirim iyi oynadigi maclardan bahsediyorsun.

Ama suc alanda degil onda gereksiz yere israr eden hatta sattirmayan senol hocada.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• şunu da es geçmeyelim fenerin oynadığı antalya ile bu antalya farklı takımlar defans ve forvet hattı değişik, takım olmuş adamlar resmen, yani takım derken 2 maçı kıyasladığımda, ama adamların hepsi kasap olduğu gerçeği değişmez
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sahadaki hücum hattı, heralde ligin en uyumsuz hücum hattıydı.

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Art niyet yok diyorsunuz ama yamışsınız Alan ın maçlarını peki Yattaranın maçlarını saydınızmı heh ??? hangi maçta oynadı gol attığı fener maçındamı? yoksa liverpool? kimse yanlış anlamasın burda Alan ı savunmak değil amacım benim tepkim tartıya futbolcuların dengesiz konulması madem Alan bugün girdiği pozisyonları değerlendiremedi bende başka bir boyut getireyim işe yattara hiçbirşey yapmadı yada yapamadı tek bir olumlu birşey yapmadı faul bile yapmadı
                            Yahu ben kaçırdığı gollere bile laf etmedim.
                            Derdimi anlatamıyorum galiba..

Fener maçının ikinci yarısı, liverpool maçının ilk yarısı yattara sahada idi.
                            Tam tersi fenerde ilk yarı, liverpoolda da ikinci yarı alan sahada idi.

Bu yarıları inceleyin, takım oyunundaki eksikleri görün...

Ne yaptığı, şahsi olarak hırsı ile ilgilenmiyorum. Kaçırdıkları attıkları, pasları, çalımları değil derdim.

Takım oyununu bozuyor...

Alanzinho sahada ise takım oyunu oynayamıyoruz...

Yattaranın varlığında bu sıkıntı yok bu sene..

Tüm maçları izlemiş biri olarak söylüyorum.

Yorum

• Alan kadar tenik ama aynı oranda gol vruşu olmayan bir adam görmedim.

Yorum

• Burak'Ta girdikten sonra ofsayt rekoru kırdı.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X