İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Var.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho=Yalanzinho.
Bunu kabul etmeyen var mi daha?
Bir iki mac kötü oynadi diye hemen nasil Yalanzonho oluyo.
herkezin köü zamanlari vardir. Bursa macinda müthis idi.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Almaya gerek yok eldeki kullanılsın yeter...İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol aÇik al baŞkan
Yorum
-
son 7 aydır izlediğin en kötü Trabzonspor,ve 7 ay oncece gene bu maç Antalya maçıydı,ciddi antalyaspor beni sıkıyor,boğuyor futboluyyla saçma sapan reaksıonlar falan.. neyse...ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Kimmiş eldeki hem ben daha sağ açık isteyecemİlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmaya gerek yok eldeki kullanılsın yeter...
Yorum
-
1-2 mac mi kötü oynadi,sanirim iyi oynadigi maclardan bahsediyorsun.İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar.
Bir iki mac kötü oynadi diye hemen nasil Yalanzonho oluyo.
herkezin köü zamanlari vardir. Bursa macinda müthis idi.
Ama suc alanda degil onda gereksiz yere israr eden hatta sattirmayan senol hocada."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
şunu da es geçmeyelim fenerin oynadığı antalya ile bu antalya farklı takımlar defans ve forvet hattı değişik, takım olmuş adamlar resmen, yani takım derken 2 maçı kıyasladığımda, ama adamların hepsi kasap olduğu gerçeği değişmezBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Yahu ben kaçırdığı gollere bile laf etmedim.İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArt niyet yok diyorsunuz ama yamışsınız Alan ın maçlarını peki Yattaranın maçlarını saydınızmı heh ??? hangi maçta oynadı gol attığı fener maçındamı? yoksa liverpool? kimse yanlış anlamasın burda Alan ı savunmak değil amacım benim tepkim tartıya futbolcuların dengesiz konulması madem Alan bugün girdiği pozisyonları değerlendiremedi bende başka bir boyut getireyim işe yattara hiçbirşey yapmadı yada yapamadı tek bir olumlu birşey yapmadı faul bile yapmadı
Derdimi anlatamıyorum galiba..
Fener maçının ikinci yarısı, liverpool maçının ilk yarısı yattara sahada idi.
Tam tersi fenerde ilk yarı, liverpoolda da ikinci yarı alan sahada idi.
Bu yarıları inceleyin, takım oyunundaki eksikleri görün...
Ne yaptığı, şahsi olarak hırsı ile ilgilenmiyorum. Kaçırdıkları attıkları, pasları, çalımları değil derdim.
Takım oyununu bozuyor...
Alanzinho sahada ise takım oyunu oynayamıyoruz...
Yattaranın varlığında bu sıkıntı yok bu sene..
Tüm maçları izlemiş biri olarak söylüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum