Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorgunduk...
    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

• yattara da berbat idi alanzinho ada...
      ben olsam ikisini aynı anda çıkarırdım...
      yattara alan'dan üstün top oynamadı ve çıkması doğru idi...
      bence..
      McLas was Here

Yorum

• Takım Yorgundu,Dile kolay Liverpool,Fenerbahçe,Liverpool maçları...

Akabinde,Antalyanın Konstanrasyonu,Ve hakemin okadar çok saçma sapan dükleri zaten durgun olan futbolu bayılttı..

Elektirk kesintisi üstüne Krema Oldu..Maçtan Once demiştim Büyük İhtimalle berabere biter diye.

Colman ve Cale Biraz kendilerine çeki düzen versinler.Yattara Güçsüz..son yarım saat kalıdrabilir.

Takımı ve Hocayı Haksız yere eleştirenleri Allaha Havale edıyorum..
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Maçın ve takımın tartışmasız yıldızı Egemen KORKMAZ oldu. Maçın çürük elmaları saymakla bitmez ama kaçırdığı %100 lük 2 golle ALNAZINHO açık ara önde. Hiçbir zaman beğenemedim bu adamın topçuluğunu ama işte seçici ben değilim ki elimden bir şey gelmiyor.
          Gitti canım 3 puan ve psikolojik üstünlük.
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• En kolay bahane 'yorgunluk' kelimesi bana göre.
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet baya yanlış görmüşsün.
              Asıl sen yanlıs görmüşssün pres yptımı hiç nerdeyse hc yapmadı

Yorum

• imzama elbet bir gün.. diye yazdım

ama altına da eşşek kadar KONSANTRASYON diye yazdım

sen maça adam gibi KONSANTRASYON olmazsan o günü çok daha beklersin...
                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jaja'nın çok büyük bir eksikliği var .
                  Top rakipte iken oyuna katkısı hiç yok .
                  2 metre yanında ki adamı kovalamıyor .
                  Ben mi yanlış gördüm yoksa ?
                  ya Allahınızı severseniz. bakıyorum da herkes alanzinho ya yükleniyor. bu yattara kimdir nedir bana bi açıklayın ya! ne top oynamıştır son 2.5 sezondur?? bi fener maçında gol attı diye oynamadığı 8 derbiyi mi telafi etmiş oldu?? yattara bu takımı bitiren isim....

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    10 gün içinde 4 maç.
                    yarım saatlik duraklama.
                    son olarak da sıcak.
                    yapacak bişey yok, yola devam...
                    İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birileride çıkıp stad ışıklarının sönmesi Trabzonspor için dezavantaj oldu demesin.

Valla bugün maçta gol dışında ne olmasını isterdin diye sorsalar 20 dk stad ışıkları gitsin takım dinlensin kendine gelsin derdim.

Ama Şenol Güneş dinlenmemiş demek ki.
                    Ben demiştim demiyeceğim ama bahaneye bak ya
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Teo'nun önemini bir kere daha anladık. İleri atılan her top geri döndü. İlerde top tutamadık, hücumda çoğalamadık.

Alan tam kendisini göstereceği maçta, kelimenin tam anlamıyla bir avuç inciri berbat etti. Tam onu kullanabileceğimiz türden bir maçtı ve son vuruşlara kadar herşey iyi gitti. Şu saatten sonra Şenol hocanın gözündeki kredisi iyice düşmüştür diye tahmin ediyorum.

Jaja bize çok faydalı olacak bu belli, Teo ile oynadığı zaman daha verimli olacaktır.

Yattara-Burak değişikliği yanlıştı, Burak Liverpool maçında iyi oynamıştı ama bugün sahada daha çok ofsayta düşmek ve tribünlerin küfürlerini dinlemekle ilgiliydi. Yattara tam iyi oynarken çıkmamalıydı.

Umut verimsizdi, kafasının transferde olduğunu düşünmüyorum ama bugün tutuktu.

Defans ve kalemiz genel anlamda iyiydi. Egemen'in hayati kademeleri ve Onur'un soğukkanlılığı gol yememizi önledi.

Rakip bugün puan almaya kesin kararlıydı. Sahada bizden daha motiveydiler, futbol-dışı da dahil herşeyi yaptılar ve puanı hakettiler.

Hakem o son pozisyondaki basiretsizliği harici genelde iyiydi.

O kadar çok ofsayta düşmemiz, serbest vuruş organizasyonlarını boşa harcamamız bugünkü eksilerimizdi.
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Umut bitirmiş takımı kafasında ben öyle gordum sahsen...
                        Alanın zaten bıtırecek bırseyi yok yıne aynı kendı kendını calımlayıp goller kacırıyor...
                        İddaa ediyorum su turkıye lıgınde alanın pozısyonunda oynayan 10 oyuncunun 8 i bugun gol atardı o pozisyonlarda...
                        Hele alex guti gibi yıldızların bırınde olsa sımdı 3-0 falan galıbıyetı konusuyorduk..

Yorum

• tek maçla adam beğenilmez (jaja) tek maçla adam öldürülmez(colman.yattara alanzınho)

tuhaf değil mi? arıca arkadaşlar yazdıklarınızı kimse okumuyor bence herkez yüklendi ben bile yazdığımı bulamadım.

Yorum

• böyle maçlarda bulduğunu atacaksın kardeşim. atamayan da alanzinho olduğuna göre doğal olarak kabak mecburen onun başına patlıyor...
                            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak Murat TONBUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tek üzüldüğüm nokta çirkef şifonun çirkef taraftarı önünde çirkef antalyaspor u yenemememizdir. başka bişey değil...
                              aynen tek takıldığım nokta o yoksa abartmaya gerek yok

Yorum

• Barış Ataş şu maçta 11'de oynardı arkadaş..

Madem takım bu kadar yorgun.. ne diye mücadele gücü zayıf oyuncularla maça çıkarız anlamam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X