Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61. dk da rock çalıyor hadi beyler kop

Yorum

• dk 61 olmuş
      '9'
      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Fenev yada diger istanbullular olsaydi kotude oynuyor olsaydilar kesin 10 defa tatil edilirdi
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• dakka 61............
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• neydi, Futbolumuzun marka değeri miydi. peh komedi

Yorum

• Antalya Mardan'da parti var
              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Başlıyor mu maç ?

Yorum

• bu maç tatil edilmeli artık daha ne bekleniyor 20 dakika oldu bu saatten sonra oynanacak mı sanıyorlar anlamnıyorum ya nasıl bir ülkedir arkadaş

Yorum

• 25 dk. olmuş yahu.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• hala neyi bekliyoruz???

Yorum

• Maçın 3-0 lehimize tescil edilmesi lazım............
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Bu Maçı Bu Stada alan Gerizekalı Kim Acaba , Hiç Elektrik Olmayan Tamamen Jenaratörle Çalışan Bi Stada Maçı alan Kişiye Daha Uygun Bişey Bulamadım..
                          İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          buna izin veren tff yede ne demeli bilemiyorum
                          galiba statü gereği ışıklandırmanın yarısı jeneraötrle yarısı şebekeyle beslenmeliymiş, tamamının jeneratörden beslendiğini sanmıyorum...

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Bu Maçı Bu Stada alan Gerizekalı Kim Acaba , Hiç Elektrik Olmayan Tamamen Jenaratörle Çalışan Bi Stada Maçı alan Kişiye Daha Uygun Bişey Bulamadım..
                            antalyanın stadına çürük rapuru verildiği için maçlar buraya alınmış
                            Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

• - Takım Kafa Olarak Yorulmuş Kelimesi Hafif Kalır , Adeta Bitmiş..
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• hala ne bekliyorki hakem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X