Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hepsi soğudu bi sakatlık çıkacak şimdi
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Ne oldu Egemen ne yapıyor ?

Yorum

• Bu arada stada şehir şebekesinden elektirik gelmiyormuş.Elektirik sadece jeneratörler ile sağlanıyormuş

Spikerin okuduğu maddeye göre elektiriği yarısı şehir şebekesinden yarısı jeneratörden sağlanması zorunluymuş

Peki bu stad nasıl Uefa veya TFF kriterlerine uyuyor
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Alanzinho düşmanları... anlamıyorum sizi.. Herkez alan diyor, tmm ama Yattara'da Umut'ta colman'da cale'de berbat... Tek kisiye yüklenmeyi bırakın, sanki tek oyuncu sırıtıyor.. Mac kötü başladı muhallifler çıktı ... Antalya taraftarları Allah belanızı versin...

Yorum

• 61. dakka
            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Her durumda Şenol hoca eleştirilmelidir anlayışına sahip olan sözde taraftarlar bu elektrik kesintisinden de Şenol hocayı sorumlu tutsun........
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İzleyemeyenler için detaylı bilgi: Stadın olduğu bölgede şebeke elektriği şuan yok. Işıklar jeneratör ile verilmekte. Ondan dolayı böyle sıkıntılar yaşanıyor.
                Şu an değil hiçbir zaman yok. Kurulduğundan beri jeneratörlerle çalışıyor. Sorun elektrik değil lambaları yakan sistemlerde..

Yorum

• Dakika 61 oldu ya.
                  Més Que Un Club

Yorum

• maç ertelenirse bize yarar diye düşünüyorum
                    sanki sahada yokuz
                    başka bi gün çok daha farklı olabiliriz

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Berbat zeminler,isik olmayan rezil stadlar,boyle bir lige 420 milyon dolar para yatiran Ligtvye yatip kalkip dua etsinler.Rezillik otesi birsey.
                      Güzel tespit...

Taraftarı olmayan takımları da eklemek lazım...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Bu Maçı Bu Stada alan Gerizekalı Kim Acaba , Hiç Elektrik Olmayan Tamamen Jenaratörle Çalışan Bi Stada Maçı alan Kişiye Daha Uygun Bişey Bulamadım..
                        buna izin veren tff yede ne demeli bilemiyorum

Yorum

• rezalet ya cidden rezalet.

yalnız tarihi bir maç da olabilir iki tane 61 kutlaması yaparsalar )
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne oldu Egemen ne yapıyor ?
                            61. dakikayı kutladı Antalyalı taraftarlarla.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Hakem ewe geç kalacam diye düşünüyor
                              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ziya doğan 3 ön liberoyla oynar eleştirilir, şenol hoca 4 forvet oynar eleştirilir
                                takım 4 forvetle oynuyor diye eleştirilmez ama 4 forvet dediğinin ikisi topa dokunamıyorsa ve onların dokunamadığı her top senin kalende tehlikeye sebep oluyorsa kadronun eleştirilmesi normaldir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X