hepsi soğudu bi sakatlık çıkacak şimdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu arada stada şehir şebekesinden elektirik gelmiyormuş.Elektirik sadece jeneratörler ile sağlanıyormuş
Spikerin okuduğu maddeye göre elektiriği yarısı şehir şebekesinden yarısı jeneratörden sağlanması zorunluymuş
Peki bu stad nasıl Uefa veya TFF kriterlerine uyuyorElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Alanzinho düşmanları... anlamıyorum sizi.. Herkez alan diyor, tmm ama Yattara'da Umut'ta colman'da cale'de berbat... Tek kisiye yüklenmeyi bırakın, sanki tek oyuncu sırıtıyor.. Mac kötü başladı muhallifler çıktı ... Antalya taraftarları Allah belanızı versin...
Yorum
-
61. dakka
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Şu an değil hiçbir zaman yok. Kurulduğundan beri jeneratörlerle çalışıyor. Sorun elektrik değil lambaları yakan sistemlerde..İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzleyemeyenler için detaylı bilgi: Stadın olduğu bölgede şebeke elektriği şuan yok. Işıklar jeneratör ile verilmekte. Ondan dolayı böyle sıkıntılar yaşanıyor.
Yorum
-
Güzel tespit...İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerbat zeminler,isik olmayan rezil stadlar,boyle bir lige 420 milyon dolar para yatiran Ligtvye yatip kalkip dua etsinler.Rezillik otesi birsey.
Taraftarı olmayan takımları da eklemek lazım...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
buna izin veren tff yede ne demeli bilemiyorumİlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Bu Maçı Bu Stada alan Gerizekalı Kim Acaba , Hiç Elektrik Olmayan Tamamen Jenaratörle Çalışan Bi Stada Maçı alan Kişiye Daha Uygun Bişey Bulamadım..
Yorum
-
61. dakikayı kutladı Antalyalı taraftarlarla.İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu Egemen ne yapıyor ?
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Hakem ewe geç kalacam diye düşünüyor2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
takım 4 forvetle oynuyor diye eleştirilmez ama 4 forvet dediğinin ikisi topa dokunamıyorsa ve onların dokunamadığı her top senin kalende tehlikeye sebep oluyorsa kadronun eleştirilmesi normaldir...İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğan 3 ön liberoyla oynar eleştirilir, şenol hoca 4 forvet oynar eleştirilir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum