Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Antalya Nasıl Bir Takımdır Ya Kalecinin Önünde Durmalar Felan , Mehmet Özdilekten'de Bu Beklenir Gerçi..
    Hakkaten yahu. Bunların maçlarını izleyen var mı? Yine böyleler mi?

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja benim çok hoşuma gitti hızlı ve fiziki açıdan iyi.

Ama antalya taraftarının yaptığı tezahürat sinirimi bozdu. ''burası leş gibi hamsi kokuyor''

Adamın sinirlerini alt üst ediyo
      Ben futbolcu olsam ve bunu duysam acayip gaza gelirdim. Bizimkilere bişey olmuyo heralde

Yorum

• şenol hoca devre arasında müdahele eder biraz daha sakin

Yorum

• Bence bu maç oynanmaz. Baştan beri bir uyuzluk vardı.

Yorum

• Arkadaşlar ayrıca bırakında bikezde biz kötü oynayalım !!

BJK BURSA kötü oynarak maç kazanıyor.bursa 3 maç kazandı iyi oynadığı maç yok.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Şu ana kadar inanılmaz iyi işleyen orta saha şablonunu bu maç neden bozduk anlamış değilim.

Yorum

• Cale ve colman şov var sahada
                7
                Cngz_61

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mum söndü havası var!
                  ramazan ramazan töbe töbe ya
                  Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

• Şenol Güneş'in dahiyane hücum taktiği ile çöpe giden bir 45 dakika.Kaleyi tutan sıfır şut, artı Antalyadan baskı yiyen bir Trabzonspor.Alanzinho sahada yok, Cale ve Colman dökülmeye devam ediyor.Şu maçı kazanamazsak gerçekten yazık.

Yorum

• İlk olarak f.ozdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fener iyi mi oynadı ki?
                      Adamlar 120 dakika mücadele etmiş UEFA'da zaten, bir de iyi oyun mu oynayacaklar 2 gün sonra.4 tane atmışlar işte önemli olan kazanmak, iyi oyun falan hikaye..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden Yorgun?
                        Profesyonel degilmi bu elemanlar?
                        TD nasil calistiriyor bu elemanlari?
                        ankaragücü,liverpool,fener,liverpool
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• takımda tek eksik olan ciddiyet

Yorum

• orta sahada üstün olan taraf Antalya,bunda sahaya sürülen ofansif kadronunda etkisi vardır ancak ben ikinci yarı sahaya daha iyi yayılan bir trabzonspor bekliyorum,acele etmeyin ikinci yarı maçı forse edeceğiz,jaja bence çok kaliteli bir oyuncu,topa hakim,ileride cok faydası dokunacak gibi
                            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• bu macta bi cenabetlik var
                              31.mac elektrikler gidiyo falan
                              #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• rezillik ya.. bu Antalyaspora ceza vermesi gerekir federasyonun..
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X