İlk olarak Sedat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ben futbolcu olsam ve bunu duysam acayip gaza gelirdim. Bizimkilere bişey olmuyo heraldeİlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja benim çok hoşuma gitti hızlı ve fiziki açıdan iyi.
Ama antalya taraftarının yaptığı tezahürat sinirimi bozdu. ''burası leş gibi hamsi kokuyor''
Adamın sinirlerini alt üst ediyo
Yorum
-
ramazan ramazan töbe töbe yaİlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMum söndü havası var!
Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar
Yorum
-
Adamlar 120 dakika mücadele etmiş UEFA'da zaten, bir de iyi oyun mu oynayacaklar 2 gün sonra.4 tane atmışlar işte önemli olan kazanmak, iyi oyun falan hikaye..İlk olarak f.ozdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener iyi mi oynadı ki?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
ankaragücü,liverpool,fener,liverpoolİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden Yorgun?
Profesyonel degilmi bu elemanlar?
TD nasil calistiriyor bu elemanlari?
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
orta sahada üstün olan taraf Antalya,bunda sahaya sürülen ofansif kadronunda etkisi vardır ancak ben ikinci yarı sahaya daha iyi yayılan bir trabzonspor bekliyorum,acele etmeyin ikinci yarı maçı forse edeceğiz,jaja bence çok kaliteli bir oyuncu,topa hakim,ileride cok faydası dokunacak gibi2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum