Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selamun Aleyküm arkadaşlar,
    17 gündür Trabzondaydım.. İki maça da gittim.. Fener maçında taraftar olarak hiç tezahürat yapmadık.. Hatta 50-60 kadar fener taraftarı o malum "haydi haydi Allah aşkına.. " başlayan tezahüratı yaptılar, gıkımız çıkmadı tüm stad dinledi.. İlk defa İstanbuldaki taraftarımız ile Trabzondaki taraftarımız arasındaki farkı bu kadar bariz olarak gördüm.. maçın sonunda yenileceğini anlayıp iyice kuduran fenerliler polisle birbirine girdi, biraz dayak yediler..
    Liverpool maçı ise muhteşemdi.. O kadar çok ıslanmamıza rağmen tezahüratlarımız, şovumuz çok güzeldi.. Hatta golü yediğimiz anın öncesinde statta bordo gol gol-mavi gol gol tezahüratı müthiş bir çoşku ile yapılıyordu.. liverpool taraftarına son derece centilmen davranmamıza rağmen (hatta maç öncesinde Trabzon lisesinin aşağısındaki çeşmenin oraya serdiğimiz ekmek, zeytin, peynir, domates ile iftarımızı açarken oradan geçen liverpool taraftarlarını da davet ettik) tezahüratlarımızdan alındıklarını gördüm.. çünkü golü attıklarında bize garip garip hareketler yaptılar) zorlarına gitmiş galiba tüm statın aynı anda tezahürat yapması..
    ilginç bir olay da yanımdaki 16-17 yaş civarındaki bir çocuğun adıyamandan tek başına maçı izlemeye gelmiş olması.. ailece trabzonspor taraftarı imişler.. çocuk elazığdan uçakla gelmiş maça da 10 dk geç girebilmiş.. fazla sohbet edemedik ama çocuğun cesaretini takdir ettim..

Sen o maçlarda maratondaydın herhalde kardeşim bu bağırma mevzusunda maraton adına konuşursan sevinirim.Çünkü ben trabzonlu gençlerin üyelerinden biriyim.Fb maçında ilk yarı bizim deniz tarafı kale arkası girişinde bi sıkıntı yaşadık grup liderimiz jan abi ve bir çok arkadaşımız dışarda kaldığı için ilk yarı bağıramadık.Ama ikinci yarı diğer arkadaşlarımızın da gelmesiyle biz de her zaman ki performansımızı sergilemeye çalıştık.Ama liverpool maçında maraton da bizde kısacası tüm stad harikaydı bunda hem fikiriz.Başlığın konusunu saptırmak istemiyorum ama eğer diğer maçlarda da maraton bu kadar destek verirse biz avni akerde yenilmeyiz.Bunları sadece bi düzeltme yapmak için yazdım
    En son hami08 tarafından düzenlendi; 29.08.2010, 18:56.

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayirdir niyee sevmeyelim? su anda performansi düsük oldugu acik acik ortada ama bu ona sevgimizi azaltmali mi? zaman zaman takimimizda kötü oyun sergiledignde sevmiyelim mi daha yoksa ? umarim Alan tez zamanda kendini toparlar ve Bordo Mavi forma icin güzel futbol sergiler

sen alanzinho nun ne zaman üst düzey bir performans gösterip bize mac kazandirdigini skora katki yaptigini gördün gecen sene bir kupa maci bir go atti birde antepe son dakikada bir gol atti onda bir puan aldik bu kadar 4 milyon euro verdigin adamin 1.5 -2 yilda sana verdikleri bu kadar sen sevmeye devam et renkdas....

Yorum

• Orta sahamiz selcuk,ceyhun ve colman a yine büyük is düsecek.

Özellikle colman in performansinin bizim icin belirleyici oldugunu düsünüyorum.

Eksik ve yorgunluga ragmen,ne pahasina olursa olsun 3 puanla dönmemiz lazim.

Eziklerin puan kaybettigi ve kaybetmeye devam edecegi bu haftalari kayipsiz gecmeliyiz.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Orta sahamiz selcuk,ceyhun ve colman a yine büyük is düsecek.

Özellikle colman in performansinin bizim icin belirleyici oldugunu düsünüyorum.

Eksik ve yorgunluga ragmen,ne pahasina olursa olsun 3 puanla dönmemiz lazim.

Eziklerin puan kaybettigi ve kaybetmeye devam edecegi bu haftalari kayipsiz gecmeliyiz.

aynen abi bu haftalarda ne topladik topladik yanimiza kar kalacak millet form tutmadan isi bitirmemiz lazim

Yorum

• kazanılması gereken maç.ne yapıp edip maçı almalıyız.futbolcular bu bilinçle maça çıkmalılar.bence fenerbahçe maçından daha önemli.çünkü antalya maçı kazanıldığında sivas ve manisa maçları sahamızda yapılacak.hepsinin kazanılması halinde büyük ihtimal 3-4 puan farkla lider olabiliriz. ama önce antalya.bize yakışan bir futbol oynamalıyız ve kazanmalıyız.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sen alanzinho nun ne zaman üst düzey bir performans gösterip bize mac kazandirdigini skora katki yaptigini gördün gecen sene bir kupa maci bir go atti birde antepe son dakikada bir gol atti onda bir puan aldik bu kadar 4 milyon euro verdigin adamin 1.5 -2 yilda sana verdikleri bu kadar sen sevmeye devam et renkdas....
              gecen sezon galatasaray macinda cok iyi oynamisti ve ondan sonraki maclarda öyle.. simdi sana tek tek yazamam hangi maclarda nasil oynadigni cünkü gecen sezonu ben cok detayli takip etmedim ve maclara da bakmadim.. o yüzden hakkinda cok birsey diyemem ama izledigm maclarda o kadar kötü oynamadi.. su anda performansinin altinda oldugu gayet acik ortada bunu tartismaya gerekde yokda.. cikisini yakalarsa takima iyi katki saglar.. 4 milyon euroya bu futbolu kötü görüyosunda.. bence gökhan ünal daha kötü bir vakaydi.. veya guiza veya nihat.. bu adamlarada az paralar verilmedi fakat Alanzinho bunlarin dörtündende daha iyi bi futbol sergiliyo kanimca..
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen abi bu haftalarda ne topladik topladik yanimiza kar kalacak millet form tutmadan isi bitirmemiz lazim
                Bütün derbileri de icerde oynayacagimiz icin ilk devrede asgari 39 puan toplamamiz lazim.

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gecen sezon galatasaray macinda cok iyi oynamisti ve ondan sonraki maclarda öyle.. simdi sana tek tek yazamam hangi maclarda nasil oynadigni cünkü gecen sezonu ben cok detayli takip etmedim ve maclara da bakmadim.. o yüzden hakkinda cok birsey diyemem ama izledigm maclarda o kadar kötü oynamadi.. su anda performansinin altinda oldugu gayet acik ortada bunu tartismaya gerekde yokda.. cikisini yakalarsa takima iyi katki saglar.. 4 milyon euroya bu futbolu kötü görüyosunda.. bence gökhan ünal daha kötü bir vakaydi.. veya guiza veya nihat.. bu adamlarada az paralar verilmedi fakat Alanzinho bunlarin dörtündende daha iyi bi futbol sergiliyo kanimca..
                  Kesinlikle katiliyorum. Eğer Yattara yıllardır bu takimin kadrosundaysa Alanzinho'nun rahat 10 yılı var.

Yorum

• İlk olarak i.coşgun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle katiliyorum. Eğer Yattara yıllardır bu takimin kadrosundaysa Alanzinho'nun rahat 10 yılı var.
                    Böyle bir örnekleme nasil yapilabilir?

Hasan ücüncü bu takimda 5 yil oynadi diye sezer badur 10 yil mi oynamali?

Yorum

• Alanı savunmayalım cunku tıpık bir plaj topcusu.

Yorum

• herkes istedigni savunur istedigni elestirir dozunu asmadan fakat burda maci konussak daha iyi olur herhalde
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• Onur
                          Serkan-Giray-Egemen-Cale
                          --------Baris-Selcuk-----
                          Yattara----Jaja-----Colman
                          -----------Umut---------

18 de olan her futbolcu ilk 11 icin hazir demekdir bundan dolayi umutu kadroya yazdim, teofilo olsaydi onu yazardim...ceyhun cok yoruldu son zamanlarda baris atas onun yerine rahatlikla oynar.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ali Zitouni ve Ömer Catkic yarin forma giyemeyecek..

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alanı savunmayalım cunku tıpık bir plaj topcusu.
                              ya bırak kardeşim ya.bir iki maç kötü diye yapmayın bu kadar insafsız olmayın.benim kadar bu adam nerden geldi diyen yoktu.ama adam kalitesini ispat etmiştir.trabzonsporun çok ihtiyaç duyduğu bir oyuncudr.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle bir örnekleme nasil yapilabilir?

Hasan ücüncü bu takimda 5 yil oynadi diye sezer badur 10 yil mi oynamali?
                                Arkadaşım halen daha Alanzinhonun kaç maç gol attığı, iyi oynadığı konuşuluyor. Senelerdir takımın kadrosunda yer alan Yattaraya böyle bir değerlendirme yap bakalim kaç maç gol atmış, iyi oynamış. Haksizlik etmeyelim futbolcularimiza!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X