Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligtvde 3 korner 1 penalti programi var bizim maca galip takimla baslamak yerine stochun pasi ile basladilar, ulan tamam serefsizin onde gidenisiniz seyinide cikarmayin be kardesim suratsiz insanlar...
    İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Çağatay Özmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynı şekilde ben de çarşının yaptığı tipte tezahüratların takıma bir noktadan sonra etki yaptığını düşünmüyorum ki bunun hakkında yapılan araştırmalar da bunu söylüyor. önemli olan ingiliz stadlarındaki gibi maçtaki hareketlere göre ani tepkiler vermek, alkışlamak
      hayırlı işler çarşı grubunu tartışıyoruz..
      ligde beşiktaş 18 tane maç oynuyorsa içerde bunun 10 tanesini seyircisiyle kazanıyor..
      beşiktaş-liverpool maçında inönüdeydim size yemin ediyorum öyle bi atmosferi trabzon'da yakalasak şu an ki takımla liverpool'a 3 tane atmazsak şerefsizim..
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hayırlı işler çarşı grubunu tartışıyoruz..
        ligde beşiktaş 18 tane maç oynuyorsa içerde bunun 10 tanesini seyircisiyle kazanıyor..
        beşiktaş-liverpool maçında inönüdeydim size yemin ediyorum öyle bi atmosferi trabzon'da yakalasak şu an ki takımla liverpool'a 3 tane atmazsak şerefsizim..
        çarşı grubunu tartıştığımız yok taraftarın takımı destekleme şekliyle ilgiliydi yorumum. ayrıca beşiktaşın o 10 maçı seyircisiyle kazandığını senin yorumun ben de bjknin müthiş tribün desteğine rağmen kaybettiği bir çok maç biliyorum benim demek istediğim çarşı gibi tekdüze tezahürat tipinin pek de verimli olmamasıydı

Yorum

• Konu çarşıdan açılmışken şuna da değinmek istiyorum çarşının olduğu kapalı tribünün ambiansı muhteşem.İnanılmaz yankı yapıyor stad içinde.Mesela p.tesi günü İnönü'de kasımpaşa-buca maçı vardı orda kapalı tribünde 2 bin-3 bin taraftar vardı.O kadar adamın bağırması stadı inletti diyebilirim size.Belki stad çok boştu ondan da yankı yapmış olabilir ama inanın bizim stattan tv'ye gelen sesin 10 katıydı diyebilirim çıkan ses için.

Yorum

• İlk olarak Çağatay Özmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çarşı grubunu tartıştığımız yok taraftarın takımı destekleme şekliyle ilgiliydi yorumum. ayrıca beşiktaşın o 10 maçı seyircisiyle kazandığını senin yorumun ben de bjknin müthiş tribün desteğine rağmen kaybettiği bir çok maç biliyorum benim demek istediğim çarşı gibi tekdüze tezahürat tipinin pek de verimli olmamasıydı
            Takımı destekleme şekillerinde ne var organize bi şekilde 2-3 bin kişilik kemik tayfası olan bi grup ve her maç mağlup duruma düşseler bile bir şeyler bağırıyorlar ve her olaya tepkilerini koyuyorlar her maçı tabii ki seyirci desteğiyle kazanılmaz fakat seyirci her zaman takım için itici bi güçtür ve bana göre eğer ateşli bi taraftarın varsa maça 1-0 önde başlarsın..
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Arkada kalmasin
              En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 25.08.2010, 03:56.
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk defa bi Fener galibiyetinden sonra bu kadar durgunum (:
                Liverpool zaferinin yanında devede kulak kalacak çünkü...
                Hamiş

Yorum

• Taraftar çarşı gibi bağırsında varsın olsun yenilelim.
                  FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Başlığı kapatalım da Liverpool'a odaklanalım derim ben
                    Bu Kalp Senin İçin 61 Kere...

Yorum

• Ne çarşıymış yahu. Bilmesek mükemmel bir tribün grubu falan sanacağız
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konu çarşıdan açılmışken şuna da değinmek istiyorum çarşının olduğu kapalı tribünün ambiansı muhteşem.İnanılmaz yankı yapıyor stad içinde.Mesela p.tesi günü İnönü'de kasımpaşa-buca maçı vardı orda kapalı tribünde 2 bin-3 bin taraftar vardı.O kadar adamın bağırması stadı inletti diyebilirim size.Belki stad çok boştu ondan da yankı yapmış olabilir ama inanın bizim stattan tv'ye gelen sesin 10 katıydı diyebilirim çıkan ses için.
                        O tribünde sesin normalden çok çıkmasının sebebi İddaa ediyorum tavanın betondan oluşu.
                        Beton da çok daha yankı yapar ses
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk yarı derbileri içeride oynamak büyük avantaj..
                          hem deplasmanda daha iyi oynuyoruz..
                          Hem de şampiyonluğa giderken içerde alacağımız bir derbi mağlubiyetinin tranvası diye birşey olmayacak..

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk yarı derbileri içeride oynamak büyük avantaj..
                            hem deplasmanda daha iyi oynuyoruz..
                            Hem de şampiyonluğa giderken içerde alacağımız bir derbi mağlubiyetinin tranvası diye birşey olmayacak..
                            güzel bir bakış açısı..

derbileri erken haftalarda oynamak ta avantaj..

Yorum

• Çarşı kadar taş varmıdır diye düşünürüm yıllardır.
                              Bizim tribünde 35 bin kişi ağzında meşale yakıp ters burgulu 5 salto atıp üçlü çekse bilmiyorum çarşı kalitesine ulaşır mı milletin gözünde.

Herkese inat:
                              Benim teyzem de,dedem de,amcam da o maçı izleyecek kardeşim.Bu takımı yaşlılardan,çocuklardan,bayanlardan arınmış yaşları 25 - 30 aralığındaki 35bin kişi izlemiyor tribünde.Burası Trabzon ve millet sevdalı bu işe.Şunu kabullenemedik gitti.
                              En son Gülyalı tarafından düzenlendi; 25.08.2010, 09:17.
                              Bu Kalp Senin İçin 61 Kere...

Yorum

• İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftar çarşı gibi bağırsında varsın olsun yenilelim.
                                Bir tır mavi dağıtsın yönetim Unutmayalım ki çarşı gurubu maça 3-5 kutu devirmeden girmiyorlar.. Maçta ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyor
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X