Son yıllarda kritik dakikalarda penaltı kaçırmaya devam ediyoruz.Bu konuda artık sağlam bir penaltıcı bulmamız lazım........
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
Ben çok pis yüklendim.. ama takımıma olan güvenimden kaynaklanıyordu bu..
Ne kadar yatırdığımı söylemek istemiyorum.. 1-0 çifte şans ve yarın alacağım para 650 lira
Direk 1 basmadığım için de pişman değilim..
Bu arada oran 1.30 du.. Gerçi ne kadar yatırdığım da ortaya çıktı
Yorum
-
Yorum
-
tarih pozisyonları, oynan futbolu değil skorları yazıyor. farkı kaçırdık 3- 2 ye razı geldik.YA SEV YA TERKETYorum
-
colman maaşının iyileştirilmesini isteyip şenol güneşin reddettiği zamandan beri OYNAMIYOR şenol hocam inşalalh buna bir çare bulurYorum
-
MEhmet Demirkol: Bugun Trabzonsporun en iyilerindendi..
Ben hiç begenmedim ya...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bir kaç kelime de maçın hakemine edip geceyi bağlayayım bari..
Feneri ilk yarıda resmen korumasına aldı..1. fener golü tamamen bunun hediyesiydi..fener orta sahasında tertemiz kapıp kontraya çıktığımız topların hepsine faul çaldı..eyyamcılığını gösterdi kısacası..yoksa ilk 20-30 dakikada ki tempomuzu ilk yarı sonuna kadar devam ettirip farkı daha da açabilirdik..Bünyamin frene bastı,durdurdu bizi..
Bir kaç söz de Özer Hurmacı'ya..zaman geçtikçe çirkef fener gömleğini tamamen üstüne oturtuyorsun..yakışıyor sana çirkeflik..ayaklar konuşmayınca çenen başlıyor konuşmaya..aynen böyle devam et,devre arası postalanırsın..iyi ki Trabzonspor'a gelmemişsin..Herkese MerhabaYorum
-
-
Yorum
-
Glo da yoksa haftaya muhtemelen geçen senin kadrosuyla çıkacaz sahaya 2-3 haftaya dönsünde bari.Yorum
-
-
Bence takıma şu an ciddi anlamda alternatif transferler lazım.Özellikle sağbek ve stoper bölgesinde.Ligimizden Orhan Şam aklıma geliyor.Serkan Balcı bu tempoda oynamaya devam ederse allah korusun ama sakatlıklar yaşayabileceğini düşünüyorum.Her maç yüreğim ağzıma geliyor ha sakatlandı ha sakatlanacak diye.Gabriç de kesinlikle kadroda tutulmalı.İlerleyen haftalarda yararlanabileceğimiz bir futbolcu.Hatta gelecek hafta Antalya maçında bile faydalanabiliriz.Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum