bence iyi oynamadık özellikle ilk yarı çok kötüydük. garip olansa 1. yarıda skor üstünlüğünü sağlamamız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
Ben açıkcası oynadığımız oyundan hoşnut kalmadım.Özellikle orta alana iyi pas yapamadık.2-0 öne geçmişiz kapanıyoruz.Maçın henüz 20. dadikası halbuki.Bu kapanmalar sonucu farkı hep 1 e indirdik. Açıkcası 2-0 dan sonrası rakibi darmadağın edeceğimizi umuyordum.Talihsiz bir gol yesek maç berabere bitecek gerisini siz düşünün.Rakip moralmen çökmüş taraftar gaza gelmiş moralmen en üst seviyedeyiz ama kapanmaya gidiyoruz. Bunu biran önce aşmamız gerekmektedir.
Birde Şenol hocanın Alanzinho-Umut değişikliğini anlayamadım.Teo her nekadarda morallide olsa Alanzinho yerine onun çıkması gerekirdi.Belki ilk yarı Alan bir varlık gösteremedi fakat topun rakip sahaya geçmesini sağlayan iki futbolcudan biride o idi.
Bu maç moral motivasyon açısından güzeldi.Fakat eksikleri görmemezlikten gelmemeliyiz.Daha iyi futbol oynadığımızı hepimiz biliyoruz.Biraz daha dikkatli ve konsantreli oynamalıyız.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Maçın başında peşpeşe gelen gollerden sonra düşündüm biz en son ne zaman bu kadar kolay goller atmıştık diye.
Hatırlayamadım çünkü yoktu...Çünkü son 3 sezondur gol için çektiğimiz kabızlık bünyeye ait bütün uzuvları iptal seviyesine ulaşmıştı neredeyse...Herneyse gol goldü ve tabela lehimize değişmişti...
İşte bu erken gelen goller sevgili hocamızın Alan-Yattara ikilisini birlikte oyunda tutma hatasını devre sonuna kadar örtmüş oldu...
İkinci yarının başındaki takım iki sezon önce Umut-G.Ünal-Yattara lı ileri üçlüyü hatırlattı bana...Hatta o sezonun ilk yarısının son maçında Saracoğlu'nda oynanan maçı hatırlayanlar bilir... O zamanki kadrodan değişik sadece kaleci ve Glo var...Ve iştah aynı belki daha fazlası ve oyun olarak üzerine bir kademe daha koymuş bir takım tabiiki...
Tabiki o maçta olduğu gibi yine peşpeşe kaçan goller ve yetmezmiş gibi bir de kaçan penaltı, üstüne oyuncuların 60 dan sonraki fiziksel tükenişleri ve bunu kolaylaştıran bir zemin...
Ve geçmeyen dakikalar , golleri atarken su gibi akan zaman süper slow motion'a dönmüşken Alex'in girişi Bilica'nın insan varlığına aykırı manyakça hareketleri, Niang denen futbol aygırının yıkılmaz adam Egemen'in ayağından topu alıp dozerleme geçişi, ve saçma şut tercihleri ile kaleyi bulamayan rakibin oyunu...
90 dakika içinde harika oynadığımız anlarda müzmin gol kaçırma hastalığımız nüksediyor ancak oyun olarak vasat ve belki de kötü olduğumuz anlarda üstüste üç gol atabiliyorduk... Maç bittiğinde ağzımızda buruk bir tad bırakmıştı bu geceki oyun...Yenmiştik ama maçı zor bitirmiştik... Ama herşeye rağmen galibiyet hele de fener'e karşı alınmış galibiyet şahaneydi...
ve dün gece tıpkı 2 sezon önce söylediği gibi Haşmat Babaoğlu'nun: Yürü be Trabzonspor hep böyle devam et..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yerel Gündem Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Ahmet Kurşun, dün akşam Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maçı izlerken kalp krizi geçirdi.
Manisa Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine alınan Kurşun'un burada kalbi durdu. Doktorların yoğun çabası ile yeniden hayata döndürülen Ahmet Kurşun saat 01.00 sıralarında Özel Sekiz Eylül Hastanesi'ne sevk edilmek üzere ambulansa alındı. Ambulansta Kuşun'un kalbi yine durdu. Bir kez daha yoğun bir çaba gösteren doktorlar Kurşun'un kalbini yeniden çalıştırmayı başardı. Kurşun daha sonra Sekiz Eylül Hastanesi'ne sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Kurşun'un 17 defa kalbinin durduğu ve tekrar çalıştırıldığı, kendisine anjiyo yapıldığı öğrenildi. Yoğun bakımda bulunan Kurşun'a uyandığında by pass yapılacağı bildirildi.
Geçmiş olsun..
Yorum
-
İlk olarak Gülyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇarşı kadar taş varmıdır diye düşünürüm yıllardır.
Bizim tribünde 35 bin kişi ağzında meşale yakıp ters burgulu 5 salto atıp üçlü çekse bilmiyorum çarşı kalitesine ulaşır mı milletin gözünde.
Herkese inat:
Benim teyzem de,dedem de,amcam da o maçı izleyecek kardeşim.Bu takımı yaşlılardan,çocuklardan,bayanlardan arınmış yaşları 25 - 30 aralığındaki 35bin kişi izlemiyor tribünde.Burası Trabzon ve millet sevdalı bu işe.Şunu kabullenemedik gitti.Yani sıkıntı ters burgulu 5 salto atabileceklerin çekirdek çitlemeleri yoksa trübünde deyzem gil olmadan Tabzonspor olmaz
Face de Nihal Ayvaz kardeşimizin Nenesi var mesela maça gidiyor,35 bin çarşıcı ya değişmem.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı destekleme şekillerinde ne var organize bi şekilde 2-3 bin kişilik kemik tayfası olan bi grup ve her maç mağlup duruma düşseler bile bir şeyler bağırıyorlar ve her olaya tepkilerini koyuyorlar her maçı tabii ki seyirci desteğiyle kazanılmaz fakat seyirci her zaman takım için itici bi güçtür ve bana göre eğer ateşli bi taraftarın varsa maça 1-0 önde başlarsın..
Taraftar desteğini Sağlayabilirsek dikkat edelim Seyirci demiyorum Stadı Doldurmakla Taraftar Olunmaz Hepbir ağızdan bağıran 5-6 bin taraftarımız olsa biz avni akerde Maç Kaybetmeyiz.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçın tekrarını izledim .statta bütün tribünlerin bereber yaptıkları bordo mavi şampiyon trabzon tezahuratının bile çok cılız bir şekilde tvden duyulduğunu farkettim.yani avni akerin üzeri kapanmadıkça tribünden pek fayda yok gibi...
Eğer adam gibi bağırsaydı herkes, TV'den rahatlıkla duyulabilirdi...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçın tekrarını izledim .statta bütün tribünlerin bereber yaptıkları bordo mavi şampiyon trabzon tezahuratının bile çok cılız bir şekilde tvden duyulduğunu farkettim.yani avni akerin üzeri kapanmadıkça tribünden pek fayda yok gibi...
Yorum
-
ya o değilde himmet ağabey ...
leminin özere ne oldu ???Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Aykut Kocamının Ankaraspordan öğrencisi olan Özer Hurmacının nasıl futbol oynadığını gördük.
Maç boyunca tek bir olumlu haraketi olmayan Özer için Lemi ne demiştir acaba ..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak isyankar061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yerel Gündem Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Ahmet Kurşun, dün akşam Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maçı izlerken kalp krizi geçirdi.
Manisa Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine alınan Kurşun'un burada kalbi durdu. Doktorların yoğun çabası ile yeniden hayata döndürülen Ahmet Kurşun saat 01.00 sıralarında Özel Sekiz Eylül Hastanesi'ne sevk edilmek üzere ambulansa alındı. Ambulansta Kuşun'un kalbi yine durdu. Bir kez daha yoğun bir çaba gösteren doktorlar Kurşun'un kalbini yeniden çalıştırmayı başardı. Kurşun daha sonra Sekiz Eylül Hastanesi'ne sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Kurşun'un 17 defa kalbinin durduğu ve tekrar çalıştırıldığı, kendisine anjiyo yapıldığı öğrenildi. Yoğun bakımda bulunan Kurşun'a uyandığında by pass yapılacağı bildirildi.
Geçmiş olsun..
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecale ne yapsın arkadas stoch gırdıkten sonra stoch dos santos topuz 3 u bırden soldan bındırıyor alan orta sahada zaman gecırıyor.bu mac 3-3 de olabılırdı olsa suclu o gollerın yendıgı kanadın bekı deıl acıgıdır adam mıtoz mu gecırsın resmen ıskence gıbı adama yapılanlar...
Sahsen hepımız kabul edelım kı aklımız %50 lıver macında ıdı bı de futbolcuları dusunun fenerle her sene en az 2 kez oynuoruz ,liverpool la 30 senede bir boyle eleme sansın olur.
Zemin öyle bi zemin ki senol hoca korktu oyuncu degistirmekten cok gec degisiklik yapmasının nedenının bu oldugunu dusunuyorum yoksa 45 de alan -umut %500 dogru degısıklık glo sakatlandı cıktı ,yattara yı da bekletmesı hem belkı 1 kontra yakalarız hemde sakatlık rıskı...
millet yatara yerıne jaja demıs ve 3-2 yı elestırmıs eger jaja oyuna gırseydı ve es kaza 1 gol yeseydık aynı kısılerın burdakı yorumu aynen soyle olurdu;''Arkadas orta saha dokuluyor jaja yı oyuna alıyorsun bız mıyız onde olan onlar mı?''
Bu zihniyette taraftarımız her zaman olacak zaten jajayla bırlıkte 1 haftadır idmanlara onlar cıkıyor durumunu falan biliyorlar...
Neyse beni sinirlendiren konusanların birsey bilmemesi degil ligde en son galibiyetimizi unuttugum fenerı super bı mac sonucu yenmemızın bıle keyfını burnumuzdan getirmeleri...
bu arada nesta61 sadece ilk paragraf sana görüş bildirdim kardesim digeri buradaki futbol bilginlerine...14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum