Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün kanalları gezinirken gördüm de, rıdvan şöyle diyordu; Teofilo ve daha hiç izlemememe rağmen Jaja Trabzonspor'un forvetleri değil. Glowacki fena bi oyuncu değil ama şimdi sakatlandı, Serkan da sürekli baldırını tutuyor, sakatlanabilir. Trabzonspor alternatif oyuncusu sıkıntısı yaşabilir falan filan diye bişeyler zırvalıyo

Maçtan önce bu değilmiydi bizi yere göğe sığdıramayan? Hayatımda bu kadar yalama bi adam görmedim Neyse acısı büyük, onu da anlamak lazım.

Ama bi gerçek var ki harbiden "şeytan" bi adam.Bu adama güvenip arkana bile dönemezsin Şikecimidir telekulakmıdır nedir belli değil zaten

bide ''bursanın yedekleride kaliteli mesela geçen sene oynayan bu sene yedek ibrahim,mustafa keçeli var'' dedi.bursanın kadro zenginliğinden dem vurdu.bu adamlar bizde 18 e giremez çok güldüm yaa )

Yorum

• Umut Teofilodan iki gömlek üstün bir futbolcudur. Su adamin sagladigi faydalari anlayamayacagiz bir türlü.
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Rıdvan dün Trabzonun ölüsü feneri yendi dedi

Yorum

• Cok bos yerler vardi stadda, kombine/bilet kaosundan mi kaynaklandi?
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Kısa ve öz ;

Teşekkürler Trabzonspor'um.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• serdar tatlı'nın yazısını okuyan varmı...ilk golden önceki elde bişe yok diyor.penaltı diildi diyor.inanılmaz yaa bu adamlar mı yıllardır ligimizde maç yönetmiş.neden yıllardır 3 cücenin dışında şampiyon çıkmadığı anlaşılıyor.biraz markus merk'i izlesinler.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cok bos yerler vardi stadda, kombine/bilet kaosundan mi kaynaklandi?
                maraton 100tl kale arkası 50 tl yeterli bi sebep mi?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün kanalları gezinirken gördüm de, rıdvan şöyle diyordu; Teofilo ve daha hiç izlemememe rağmen Jaja Trabzonspor'un forvetleri değil. Glowacki fena bi oyuncu değil ama şimdi sakatlandı, Serkan da sürekli baldırını tutuyor, sakatlanabilir. Trabzonspor alternatif oyuncusu sıkıntısı yaşabilir falan filan diye bişeyler zırvalıyo

Maçtan önce bu değilmiydi bizi yere göğe sığdıramayan? Hayatımda bu kadar yalama bi adam görmedim Neyse acısı büyük, onu da anlamak lazım.

Ama bi gerçek var ki harbiden "şeytan" bi adam.Bu adama güvenip arkana bile dönemezsin Şikecimidir telekulakmıdır nedir belli değil zaten
                  Sen Rıdvan'ı asıl maçın devre arasında dinleyecektin!!! Devre arasında NTV'de ikinci yarı eğer Şenol hoca Umut'u oyuna almazsa Fener tek kale oynar dedi...

Bende dua ettim Allahım İnşaallah Şenol hoca Umut'u oyuna alırda Fener tek kale bize karşı oynamaz diye
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maraton 100tl kale arkası 50 tl yeterli bi sebep mi?
                    Kombineler de 250 ve 500 Ama dogrudur, bende cok abartili buluyorum bu fiyatlari.
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Maça son dönemlerdeki sonuçların getirdiği özgüvenle başladık.Maç 2-0 olana kadar açık vermedik sonra orta saha defansa yardım etmemeye başladı fb orta sahadan getirdği her topta savunmada az adamla yakalandık ve beklenen golü attılar.Sonra fark bire inince yine ciddiyetimiz biraz arttı etkili noktadan bir duran top daha kazandık ve yattaranın güzel ortasına glowacki aynı şekilde güzel bir kafa vuruşuyla maçı tekrar 2 farka getirdi ama ne var ki 2 fark olunca futbolcuların rehavet alışkanlığı ortaya çıktı yine bir rahatlama oldu futbolcularda yine fb etkili gelmeye başladı ve yine açığımızı iyi değerlendirip farkı bire indirdiler.Ayrıca yattara ve alanzınho gibi iki oyuncunun sahada olmasıda fizik gücümüzü önemli ölçüde düşürdü.İkinci yarı fizik gücü yükseltip sol ön tarafa umutu koyup ordan verdiğimiz boşlukları umutla kapattık sağ tarafada top bizdeyken yattaranın ofansa katkısını kullanırken defansif olarak da diğer oyuncular oraya yardımcı olunca ve serkanda çok iyi maç çıkarınca ikinci yarı gol imkanı tanımadık.

Glowacki nin sakatlanması üzücü oldu çok faydalı bir oyuncu.Teofilo son vuruşları iyi yapamadığı bir günündeydi ama görünen birşey artık pozisyona girebiliyor bugün atamadı ama bundan sonraki maçlarda gollerine devam edebileceğinin görüntüsünü verdi.Colman pas hataları fazlaydı üst üste kısa aralıklarla maç oynadığımız için ve onun oynadığı mevkiler çok koşması gereken yerler olduğu için fizik olarak zorlanıyor ama her şekilde Colman bu takımın en önemli parçası gökhan gönül gibi milli oyuncuya bacak arası atıp penaltı yapmasına vesile olması ne kadar yetenekli olduğunun göstergesi.Yattara ofansif olarak iyi maç çıkardı temposunu daha da yükseltmesi lazım orta sahadakı pas alışverişine daha çok katkı vermesi lazım sadece colman-selçuk-ceyhun üçlüsüne bu pas alışverişini bırakmamak lazım kanattaki oyuncularında orta saha çizgisine yaklaşıp kendini gösterip onlarında pas alışverişine katılması lazım ne kadar çok pas seçeneği artarsa rakiplerin presini o kadar rahat kırarız.

Önemli olan 3 puanı almaktı ve bunu başardık şimdi bu maçın modundan çıkıp çok zorlu bir periyod olan bursa,a.gücü,liverpool,fb maçlarının son halkası liverpool rövanş maçındanda alnımızın akıyla çıkarız inşallah.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen Rıdvan'ı asıl maçın devre arasında dinleyecektin!!! Devre arasında NTV'de ikinci yarı eğer Şenol hoca Umut'u oyuna almazsa Fener tek kale oynar dedi...

Bende dua ettim Allahım İnşaallah Şenol hoca Umut'u oyuna alırda Fener tek kale bize karşı oynamaz diye
                        Ya Ahmet abi, habı yorumlarına hasta olayrım
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu maçın sonucu zaten belliydi fazla büyütmeye gerek yok.Ben bu maçı Liverpool maçı öncesi bir hazırlık maçı olarak gördüm ve öylede oldu.Feneri kutlamak lazım iyi bir antreman takımı kurmuş...
                          FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cok bos yerler vardi stadda, kombine/bilet kaosundan mi kaynaklandi?
                            Bende bunu sorcaktım.Bütün biletler satılmadı mı yoksa gruplar topluluk oluşturduğu için mi bazı yerler boş gözüktü.

Yorum

• Bir fenerli Trabzonsporluya dün gece nasıldık diye soruyorsa fenerle olan ilişkilerimizin iyi boyutta geliştiğini düşünüyorum.
                              Bu Kalp Senin İçin 61 Kere...

Yorum

• yattaranın 2-1 iken vermediği 2 top, altı pastan fizana gönderdiği top, teonun 6 pastan "en azından korner oldu diye avutulacak topu", bu pozisyonları bu takımlara karşı çok nadir buluruz. ama bu kadarda bencillik beceriksizlik pes. !

alanzinho ve yattaranın bir sirkelenmeye ihtiyacı var.
                                colmanın sorununun ne olduğunu bilen varsada eklesin.
                                kötü bir maç ve 3 puan, üst üste kötü zamanlarda yakalanmış 2 takımdan 1ini yenebildik. o da güzel ama sorun var.
                                serkan ve umutu tebrik ederim. 2 side iyi idiler. özellikle serkan bu maçın "bence" adamıydı.
                                bugün eğlenme günü ama hava pompolamanın manası yok. bu açıkları "35 den sonra topuza verdiğimiz" imkanları özellikle liverpoola verirsek kendi sahamızda hezimet yeriz. dikkat etmeliyiz.düzeltmeliyiz.
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X