Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colman ve alanzinho sezon boyunca formuna güvenip yola çıkılacak oyuncular değiller malesef, alanzinhoya olmazsa olmazımız değil allahtan ama colmanın alternatifi yok ne yazıkki,orta saha takviyesi bu yüzden gerekliydi,iyi bir colmanla orta sahamız çok güzel işliyor ama kötü iken aynı durum söz konusu değil
    bizim takımın iyi ya da kötü oynaması colmanın ayaklarına bakıyor ne yazıkki
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Memnuniyetsiz arkadaşları anlamakta zorlanıyorum. Bu takım 3 gün önce Anfield'de maça çıkmış çok mücadelecei ve tempolu bir oyun sergilemiş. Özellikle ilk yarı ve ikinci yarının belli bölümünde rakibi zorlamış. Ardından fb maçı. Yine yüksek tempolu oynamış,rakibi hapsetmiş, ilk yarının son 10 dakikası hariç oyunun kontrolünü elinde tutmuş,3 gol atmış bir penaltı kaçırmış en az 3 tane olmayacak gol kaçırmış,Türkiyenin en iyi kadosu denilen fb'yi adeta ezmiş, oyununu ona kabul ettirmiş

Elbette hatalar eksikler var. Ama oynanan maçlar üst düzey maçlar. Galibiyeti beğenmez haldeyiz neredeyse. Sanki hazırlık maçı kazanmışız gibi bir hava var.Ben oyunu ve skoru tatminkar buldum. Her şeyden önce oyun şablonu artık oturdu, herkese aynı oyun oynanıyor. Eğer bir aksilik olmazsa özellikle anadolu takımlarıyla oynayacağımız maçlarda çok üstün kalırız ve İstanbul yorumcularına inat bu takım şampiyonluğun en büyük adayıdır.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Maçın tamamını indirebileceğimiz bir yer varmı?

Yorum

• Benmi dün akşam stadda yanlış maç izledim analamadım bir türlü.
          Medyaya bakıyorum sehir zevki çok yüksek bi maçtı diyorlar ama gollerden başka bi sehir zevki göremedim.
          İki takımında ayakta duracak hali yok gibiydi maçın başından sonuna kadar.Hele Yattarayı maçın yıldızı gibi göstermeleri çok ilginç.Resmen uyur gezer gibiydi sahada, bütün toplardan kaçtı.Şenol hoca nasıl bukadar dayandı anlamadım zaten.
          Jaja diye bir oyuncu aldık kulubede oturtarak alışmasını bekliyoruz. Fener Niangı alıyor uçaktan iner inmez sahada nasıl bir mantalitemiz var anlaşılması güç.

Sonuç olarak bence dün akşam en kötü maçlarımızdan birini çıkardık. Yinede feneri böle de yenmek çok zevkli. Liverpoola böle oynarsak affetmezler kesinlikle.

Yorum

• öncelikle hakem bünyamin gezer bize uğurlu geliyor bu sezon bünyamin gezer 4-5 maçımızı yönetse süper olur ama bir daha bizim maça zor verirler. bünyamin gezer bünyamin gezerden başka hiç bir hakemin çalmayacağı penaltıyı çaldı ama sanırım hepimiz penaltı kaçacak diye endişelendik ve yanılmadık. penaltıyı bir türlü atamıyoruz geçen sezonda kaçırmıştık penaltıları.

çok iyi oynamadık ama kazandık kazanmak iyi oynamaktan daha iyidir. glovacki nin sakatlığı kötü oldu.

attıklarımızdan fazla kaçırdıklarımıza takılıyorum ben teofilonun yattaranın kaçırdıkları inanılmaz.

liverpoolu eleyebileceğimizi düşünmüyorum bu oyunla.
            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• bize bu zevki yaşatanlara teşekkürler...

Yorum

• Her ne olursa olsun fb maçı kazanmanın tadı bir başka.

Maçı soğutacak uyutacak fırlama futbolcu eksikliğimiz var maalesef. 3-1 iken neden biz fenere uyduk anlayamadım. Onlar da biz de tempo yaptık. Kontra pozisyonlar verdik. Hiç gerek yoktu. Daha kontrollü soğukkanlı olmalıydık.

Teo'nun 5 golü başımızı ağrıtacak gibi duruyor. Umarım Jaja o sorunu çözer.
                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• maça 2-0'ken yetişebildim...stoch'un girmesiyle terazi dengelenmeye başladı..Alex'te girince ağırlık onlara bastı ama artık geç kalınmıştı..2.yarı colmanın penaltısı dahil olmak üzere 3 tane net pozisyonu harcadık...sonra da tabi bocaladık o ara fener beraberliği de sağlayabilirdi...6-2 bitecek maçı 3-2 bitirerek taraftarı kanser etmeye kimsenin hakkı yok..bu arada nıang bayaa iyi adammış....
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu sene resmi maçlardaki en kötü futbolumuzu oynadık.
                    Colman ve Alanzinho sayesinde orta sahada olması gerekn etkinliği kuramadık.
                    Erken gelen iki gole şaşırıp refleks halinde geriye çekildik.
                    İki kulvarda birlikte maç götürmeye hazır olmadığımızı gördük.
                    Alanzinho'nun hiç bir şekilde bu takımın oyuncusu olmadığı tescillenmiş oldu.
                    Şenol Güneş yanlış onbirini doğru değişikliklerle telafi etmiş oldu.
                    Aykut Kocaman'ın ilk onbir tercihi ise daha da yanlıştı, telafisini de yapamadı.
                    Zorunlu mevki değişikliği neticesinde Umut'tan yıllar sonra verim alma ihtimalimiz belirdi.
                    Colman'dan verim alamama sorunsalımızı hızlı şekilde çözmemiz gerekiyor.
                    Yattara'nın neden her şekilde en azından onbirde Burak'a tercih edilmesi gerektiğini bir kez daha gördük.
                    Yedek kulübesindeki Mert herhalde Barış Memiş'in gidişinin habercisi, memnun olduk.
                    Zeminin sandığımızdan da kötü olduğunu gördük.
                    Niang sahada şov yaparken ondan 15 gün önce transfer ettiğimiz Jaja'nın henüz dakika almamasından herhalde birileri bir mesajlar almıştır.
                    Maçtan önce de sürekli vurgulamaya çalıştığım gibi ortada şampiyon olur diyebileceğimiz bir takım yok, zirveye oynayacak saygıdeğer bir takımımız var.
                    Orta sahada Selçuk ve Colman'ı tamamlayacak ama onlardan iyi bir adam, sol açık ve bir bek ihtiyacı çok net. Bunları almazsak işimizi şansa bırakmış olacağız.
                    3 İstanbul takımı şu an en kötü hallerindeler, 3-5 hafta sonra hepsi bundan çok daha iyi olacaklar. Bunu hesaba katarak onlar kendine gelene kadar açabildiğimiz kadar fark açmalıyız.
                    Son olarak da maç öncesi bol bol sallayan arkadaşlardan en azından bir kısmı umarım maç esnasında yedikleri tırnakların da yardımıyla biraz ders almışlardır.
                    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Orta sahada Selçuk ve Colman'ı tamamlayacak ama onlardan iyi bir adam, sol açık ve bir bek ihtiyacı çok net. Bunları almazsak işimizi şansa bırakmış olacağız.
                      3 İstanbul takımı şu an en kötü hallerindeler, 3-5 hafta sonra hepsi bundan çok daha iyi olacaklar. Bunu hesaba katarak onlar kendine gelene kadar açabildiğimiz kadar fark açmalıyız.
                      Son olarak da maç öncesi bol bol sallayan arkadaşlardan en azından bir kısmı umarım maç esnasında yedikleri tırnakların da yardımıyla biraz ders almışlardır.
                      dediklerine katılmakla birlikte,demiştim zaten kolay maç olmayacak...cale ve colman'ı hiç beğenmedim..özellikle colmanda birşeyler var sahada ruh gibi dolaşıyor
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• alan ve yattaranın bir arada oynayamayacağı aşikar..üzerine bir de colmanın formsuzluğu eklenince orta saha üstünlüğü rakibe geçiyor. bu konuya bi çare bulunmalı..

Yorum

• Sahaya giren martı spikerlerin de hoşuna gitti.

Bi ara Melih Şendil martı için, " Bünyamin Gezer martıyı tutuklar mı ne dersin ? " bile dedi yani.

" Sahaya giren martıya güvenlik görevlileri müdahale ediyor. " Burda koptum.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bu arada, Bilica'nin ne yapmak istedigini izah edebilecek olan birisi varmi ??

bu adam'da harbi var biseyler ???

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Felaket tellalları iş başında unutulan birşey var 3 gün önce Liverpool la oynadık akşam Feybeyle oynadık. Oynanılana değil sadece oynadığımız takımların isimlerine baksınlar anlarlar..
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu arada, Bilica'nin ne yapmak istedigini izah edebilecek olan birisi varmi ??

bu adam'da harbi var biseyler ???

.
                                Galiba Onur'un dikkatini dağıtmak istedi .
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X