Hey gidi Umut.Nerdesin?Der miyiz şimdi?
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
-
katılıyorum aynı tempoyla devam etsek simdi mac dahada farklı olabilrdi rahat oynamak warken strese soktuk isi#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima YattaraYorum
-
Yahu delirtmeyin adami. Ilk yari bitmis 3-2 öndesin, daha ne?
5-2 alicagiz bu maci.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
Yorum
-
Sağ da Yattara zaten ofansif.. E be Serkan.. ne demeye Yattara'nın önüne geçiyorsun.. senin önünde oynayan adam zaten becerikli bir sağ açık.. sen mi gidip orta falan yapacaksın. Ula kafayı yedim yahu
Yorum
-
Sana yüzde yüz katılıyorum.Adamlar şahlandı..........bu saatten sonra kim değişirse değişsin rakip umutlandı artık, biz çöktük bu hiç iyi olmadı en azından ilk yarı skoru korusaydık maçı alma şansımız vardı maçtan ümidi kestim artık izlemeyi bıraktım işimiz bitti, bu defans orta saha varken 2. yarı 2 tane yeriz en az2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...Yorum
-
Burak oyuna alınsın diyenleri görüyorum. Aynı Alanzinho'nun ilk 11 oynamasını isteyenler gibi.Yorum
-
Colman <<<<<<
Jaja >>>>>>
sola takviye lazımmm colmanda hic bisi yok bu macta bosuna top kaypları yapııo#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima YattaraYorum
-
değişiklik varmı arkadaşlarFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFFYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum