baslangıc cok guzel ıns.bole devam eder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Ankaragücü 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
teofiloda halen benim de çekincelerm var.. ne zaman fizik gücü süt düzeye çıkarsa o zaman evet bu adam bizi taşır diyebileceğim..halen bence fizik olarak güçsüz..
artılarıysa nerede duracağını iyi biliyor.. biraz daha çabayla çok gol atar bu ligde.."Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutboldan hiç anlamayan ben Teofilo ilk geldiği günden beri bu adam tam golcü, bir patlar pir patlar diye yırtınıyodum git forumu karıştır istersen.! Senin mantıkla Hüseyin- H.Üçüncü-Umut- gibi adamlarla şampiyonluk gelir. BEnce oyunu zekasıyla oynayıp yeteneğine beyniyle hükmedebilen adamlar getirir şampiyonluğu.. Szymkowiak-Fatih-Sota-ünal-orhan.aradaki fark açık ve net.!
İnadından vazgeçmiyorsun ama, burada senden başka hiçkimse futbolu bilmiyormuş gibi davranıyorsun. Bunu düşün bir bakalım. Serkan bugün çok ta iyi oynamadı kabul ama, genel anlamda sen bu adam hakkında olumsuz yorum yaptığında, buradaki herkes onun akrabası mı ki sana bir sürü olumsuz yorum geldi? Babamın oğlu değil Serkan. Savunuyorsam futbolunu savunuyorum.
Yorum
-
İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bizim Ramosumuz Serkan
aynen serkanı begenmemek ayıp be...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Macin 90 dakikasi varmi birinde.
Ya özelden yada Basliktan biri paylassa cok makbule gecer"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Haftaya Guiza oynasa keşke2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeofiloda halen benim de çekincelerm var.. ne zaman fizik gücü süt düzeye çıkarsa o zaman evet bu adam bizi taşır diyebileceğim..halen bence fizik olarak güçsüz..
artılarıysa nerede duracağını iyi biliyor.. biraz daha çabayla çok gol atar bu ligde..
aga herseyı anladımda süt düzeyi ne be...anlamadım.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Ben bu akşam fb yi beğendim ama en çok Trabzonsporu beğendim." R.Dilmen.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin Orhan,
''En güzel gol, boş kaleye atılan goldür.''
Üstad Cruyff böyle söylüyor..
Yorum
-
Yine istanbul tarafından pohpohlanıyoruz bu tuzağa düşmemek lazım ,ankaragücünden daha güçlü ve daha iyiyiz ama o kadar , birde colman bizim ya celladımız ya kurtarıcımız olacak gollerdeki muhteşem pasları atan adam ortasahada o pas hatalarını ve top kayıplarını nasıl yapıyor anlamak mümkün değil...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum