Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Ankaragücü 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyi tartisacaginizi sasirmissiniz Serkan'dan gol beklemek mıdır gercek ya git sahuru et de yat assa ya

Yorum

• Serkan'ı beğenmemek Adam çarpılır alim allah!!!

Yorum

• Yuh yani Serkan ' a da mı sallayan çıktı.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen Serkan'dan gol bekliyorsan tartışacak hicbirsey kalmamış zaten
          Lugano nun bir sezonda 6 gol attığı bir ligde, rakiplerin sağ-solbeklerinin 3-4 er gol attığı bir ligde ben de sağbekimden hatta zaman zaman sağ açık oynayan Serkan dan pekala gol beklerim.!

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yahu öyle savunuyorsun ki sanki Ramos..! Ama sana son sözüm " Kirpi yavrusunu yumuşağım diye severmiş" Serkan ı çok sevebilirsin ama bu gerçekleri ve iyiyi görmeni engellememeli.!
            - Ben Bişey Demiyorum Bak Aşşağıdaki Yorumlar Sana
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Özetleri izledim şimdi bir kere daha Trt den.

İlk yarı goller kaçırdık. Bariz gol atabileceğimiz pozisyonlarda vardı ama olmadı.

Goller ikinci yarı Umutun girmesiyle geldi.

Gol atmak kader kısmet işi kim ne derse desin bazen olmayınca olmuyor bazen ise sana çarpıp gol giriyor

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orhan Aydın nerdesin gel buraya.
                Burdayım ula, dışarı çıktıydım

Helal olsun Guti'ye, beklemiyordum.

Yorum

yahu öyle savunuyorsun ki sanki Ramos..! Ama sana son sözüm " Kirpi yavrusunu yumuşağım diye severmiş" Serkan ı çok sevebilirsin ama bu gerçekleri ve iyiyi görmeni engellememeli.!
                  Serkan'ın neyini çok sevebilir? eğer futbolculuğuna laf ediyorsan, bu takımda oynayamaz diyorsan, kusura bakma arkadaşım ama futboldan hiç anlamıyorsun demektir. Bu takımda gözü kapalı oynayacak kişi Serkandır. İlk 11'i kurarken Onur'dan sonra yazacağım kişi Serkan olur. Sağ bek te olsa, Sağ kanat ta olsa, Ortasahada da oynasa farketmez.

Serkan kadar yüreğini ortaya oysa her oyuncu, 7. şampiyonluk geçen yıl gelmişti zaten.

Milli takım mevzusuna gelince, Onur, Egemen, Serkan, Selçuk direk milli takımda ilk 11'e oynayabilecek oyunculardır. Alınmıyorlarsa onu almayan kişiye soracaksın.

Ayrıca Sabri dangalağı değil bu ligin en iyi sağ beki Gökhan Gönül. Sabriye nereden geldi laf onu da anlamadım.

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teo çok kötüydü ya "sadece" 2 gol attabildi alışmıştık 3 e

bunu kim söylicek diye bekliyodum maçı izlerken kahvehanede geyiğini de yapmıştık
                    "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                    Johan cruyff

Yorum

• biz sınıf atlayacaksak, orta göbek mutlaka colman selçuk olmalı, colman 2. yarı orta alanın göbeğine geçince, verimini gösterdi.
                      alanın yerine jaja, burağın yerinede yabancı kontenjanı sorun olmuyorsa yattara, oluyorsa engin. yok illa orta göbekte 3. bir adam gerekiyorsa, ceyhunun yerine daha kreatif bir orta saha lazım. bu ki mi olur, kahlenbergmi olur bilmem.

Yorum

• Alın Serkan sizin olsun ya..! izlemeye devam edin... Bu arada konuyu farklı noktaya çeken Orhan sen de pekala biliyorsun tartıştığımız konunun gol olmadığını..! Neyse uzatmayalım zamana bırakıyorum bu tartışmayı,,,

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burdayım ula, dışarı çıktıydım

Helal olsun Guti'ye, beklemiyordum.
                          - İstifa , İstifa Orhan Aydın İstifa.. Kendine 1 Hafta Ceza Ver Ancak Öyle Affedebiliriz seni ççç
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Alın Serkan sizin olsun ya..! izlemeye devam edin... Bu arada konuyu farklı noktaya çeken Orhan sen de pekala biliyorsun tartıştığımız konunun gol olmadığını..! Neyse uzatmayalım zamana bırakıyorum bu tartışmayı,,,
                            Evet bizim Ramosumuz Serkan
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Lugano nun bir sezonda 6 gol attığı bir ligde, rakiplerin sağ-solbeklerinin 3-4 er gol attığı bir ligde ben de sağbekimden hatta zaman zaman sağ açık oynayan Serkan dan pekala gol beklerim.!

çok zayıf bi yorum ...

herkes işini yapmalı .. stoper stoper olacak o zaman ivankov en az 10 golle kapatıyor ligi .. biizm kaleciler niye gol atmıyor ..onur çok kötü beğenmiyorum ivankov çok gol atıyor bizimkinin siftahı yok

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - İstifa , İstifa Orhan Aydın İstifa.. Kendine 1 Hafta Ceza Ver Ancak Öyle Affedebiliriz seni ççç
                                Ne yaptım abi ben?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X