Neyi tartisacaginizi sasirmissiniz Serkan'dan gol beklemek mıdır gercek ya git sahuru et de yat assa ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Ankaragücü 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Serkan'dan gol bekliyorsan tartışacak hicbirsey kalmamış zaten
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu öyle savunuyorsun ki sanki Ramos..! Ama sana son sözüm " Kirpi yavrusunu yumuşağım diye severmiş"Serkan ı çok sevebilirsin ama bu gerçekleri ve iyiyi görmeni engellememeli.!
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
.....
Özetleri izledim şimdi bir kere daha Trt den.
İlk yarı goller kaçırdık. Bariz gol atabileceğimiz pozisyonlarda vardı ama olmadı.
Goller ikinci yarı Umutun girmesiyle geldi.
Gol atmak kader kısmet işi kim ne derse desin bazen olmayınca olmuyor bazen ise sana çarpıp gol giriyor
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan Aydın nerdesin gel buraya.
Helal olsun Guti'ye, beklemiyordum.
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu öyle savunuyorsun ki sanki Ramos..! Ama sana son sözüm " Kirpi yavrusunu yumuşağım diye severmiş"Serkan ı çok sevebilirsin ama bu gerçekleri ve iyiyi görmeni engellememeli.!
Serkan kadar yüreğini ortaya oysa her oyuncu, 7. şampiyonluk geçen yıl gelmişti zaten.
Milli takım mevzusuna gelince, Onur, Egemen, Serkan, Selçuk direk milli takımda ilk 11'e oynayabilecek oyunculardır. Alınmıyorlarsa onu almayan kişiye soracaksın.
Ayrıca Sabri dangalağı değil bu ligin en iyi sağ beki Gökhan Gönül. Sabriye nereden geldi laf onu da anlamadım.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeo çok kötüydü ya "sadece" 2 gol attabildi alışmıştık 3 e
maçı izlerken kahvehanede geyiğini de yapmıştık
"Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
biz sınıf atlayacaksak, orta göbek mutlaka colman selçuk olmalı, colman 2. yarı orta alanın göbeğine geçince, verimini gösterdi.
alanın yerine jaja, burağın yerinede yabancı kontenjanı sorun olmuyorsa yattara, oluyorsa engin. yok illa orta göbekte 3. bir adam gerekiyorsa, ceyhunun yerine daha kreatif bir orta saha lazım. bu ki mi olur, kahlenbergmi olur bilmem.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdayım ula, dışarı çıktıydım
Helal olsun Guti'ye, beklemiyordum.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlın Serkan sizin olsun ya..! izlemeye devam edin... Bu arada konuyu farklı noktaya çeken Orhan sen de pekala biliyorsun tartıştığımız konunun gol olmadığını..! Neyse uzatmayalım zamana bırakıyorum bu tartışmayı,,,7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLugano nun bir sezonda 6 gol attığı bir ligde, rakiplerin sağ-solbeklerinin 3-4 er gol attığı bir ligde ben de sağbekimden hatta zaman zaman sağ açık oynayan Serkan dan pekala gol beklerim.!
çok zayıf bi yorum ...
herkes işini yapmalı .. stoper stoper olacak o zaman ivankov en az 10 golle kapatıyor ligi .. biizm kaleciler niye gol atmıyor ..onur çok kötü beğenmiyorum ivankov çok gol atıyor bizimkinin siftahı yok
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İstifa , İstifa Orhan Aydın İstifa.. Kendine 1 Hafta Ceza Ver Ancak Öyle Affedebiliriz seni ççç
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum