Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Ankaragücü 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• baslangıc cok guzel ıns.bole devam eder.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• teofiloda halen benim de çekincelerm var.. ne zaman fizik gücü süt düzeye çıkarsa o zaman evet bu adam bizi taşır diyebileceğim..halen bence fizik olarak güçsüz..

artılarıysa nerede duracağını iyi biliyor.. biraz daha çabayla çok gol atar bu ligde..
      "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
      Johan cruyff

Yorum

• stadyum bu sene milleti uyutarak rating rekoru kırar.. bu kadar cansız bi sunuş olamaz yaa..
        "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
        Johan cruyff

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futboldan hiç anlamayan ben Teofilo ilk geldiği günden beri bu adam tam golcü, bir patlar pir patlar diye yırtınıyodum git forumu karıştır istersen.! Senin mantıkla Hüseyin- H.Üçüncü-Umut- gibi adamlarla şampiyonluk gelir. BEnce oyunu zekasıyla oynayıp yeteneğine beyniyle hükmedebilen adamlar getirir şampiyonluğu.. Szymkowiak-Fatih-Sota-ünal-orhan.aradaki fark açık ve net.!
          Arkadaşım fazla polemiğe girmeyeceğim, zira benim Hüseyin, Hasan, Umut gibi oyuncuları beğendiğimi nereden çıkardın merak ediyorum. Hüseyin takımdan gittiği gün göbek attım ben. Aynı şekilde Teofilo için de kesinlikle ilk geldiği günden beri inancım eksilmedi. O beğenmediğin Umut ise bugün Teonun iki golünde de baş rolde idi.

İnadından vazgeçmiyorsun ama, burada senden başka hiçkimse futbolu bilmiyormuş gibi davranıyorsun. Bunu düşün bir bakalım. Serkan bugün çok ta iyi oynamadı kabul ama, genel anlamda sen bu adam hakkında olumsuz yorum yaptığında, buradaki herkes onun akrabası mı ki sana bir sürü olumsuz yorum geldi? Babamın oğlu değil Serkan. Savunuyorsam futbolunu savunuyorum.

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet bizim Ramosumuz Serkan

aynen serkanı begenmemek ayıp be...

Yorum

• "Ben bu akşam fb yi beğendim ama en çok Trabzonsporu beğendim." R.Dilmen.

Yorum

• Macin 90 dakikasi varmi birinde.

Ya özelden yada Basliktan biri paylassa cok makbule gecer
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Hoşgeldin Orhan,

''En güzel gol, boş kaleye atılan goldür.''

Üstad Cruyff böyle söylüyor..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Haftaya Guiza oynasa keşke
                    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      teofiloda halen benim de çekincelerm var.. ne zaman fizik gücü süt düzeye çıkarsa o zaman evet bu adam bizi taşır diyebileceğim..halen bence fizik olarak güçsüz..

artılarıysa nerede duracağını iyi biliyor.. biraz daha çabayla çok gol atar bu ligde..

aga herseyı anladımda süt düzeyi ne be...anlamadım.

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Ben bu akşam fb yi beğendim ama en çok Trabzonsporu beğendim." R.Dilmen.
                        Bizimle ilgili bir cümle söylüyor onun içinde bile fb var düşünün artık.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• şenol güneş in takıma verdikleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. kale savunma tam oturdu. burak takıntısını da bırakırsa umut teo çok rahat bir arada oynuyor bunu gördük. 2 golün de colman umut teo şeklinde gelmesi bunların iyi bir üçlü olacaklarını gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoşgeldin Orhan,

''En güzel gol, boş kaleye atılan goldür.''

Üstad Cruyff böyle söylüyor..
                            Hoşgördük, 'boş kaleye atılan gol şampıyon yapmaz' bu da benden olsun

Yorum

• colman mükemmeldi yaw agırlıgını koymaya basladı.

Yorum

• Yine istanbul tarafından pohpohlanıyoruz bu tuzağa düşmemek lazım ,ankaragücünden daha güçlü ve daha iyiyiz ama o kadar , birde colman bizim ya celladımız ya kurtarıcımız olacak gollerdeki muhteşem pasları atan adam ortasahada o pas hatalarını ve top kayıplarını nasıl yapıyor anlamak mümkün değil...
                                Kahpe Bizans;
                                Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                                Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X