Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Ankaragücü 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teofilo kötüydü he ..

Diyecek birşey bulamıyorum gerçekten , bu adamın ne yapması lazım bana anlatabilir mi bir arkadaşımız ? Gerçekten kavrayamıyorum yani ..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut un o pozisyonda kaleye vurmasi dogruydu,bencillik diye bir sey sözkonusu degildi orada.

Birinci golde pas vermesi gerekiyordu ve verdi de.

Teo nun birinci golden sonra umuta kosmasi da güzeldi.

Öküzün altinda buzagi aramayalim.
      biliyormusun sana ilk kez katılmak geldi içimden nedendir acaba?

Yorum

• Teofilo tam bir Makukula.

Nerde bitmesi gerektiğini çok iyi biliyor .
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Umut a yüklenecem diye komik olmaya başlıyorsunuz.

Yaşını başını almış insanlara hiç yakışmıyor

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umut a yüklenecem diye komik olmaya başlıyorsunuz.

Yaşını başını almış insanlara hiç yakışmıyor
            Aynen ya nedir kardeşim bırakın şu Umut ' un yakasını

Asıl zoruma giden Umut ilk kez Ankaragücü ' nü pas geçti keşke bi tanesini de o atsaydı

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biliyormusun sana ilk kez katılmak geldi içimden nedendir acaba?
              Nerden bileyim,cogu kez yorumlarimi okumuyorsundur belki de ondan.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen ya nedir kardeşim bırakın şu Umut ' un yakasını

Asıl zoruma giden Umut ilk kez Ankaragücü ' nü pas geçti keşke bi tanesini de o atsaydı
                Bir söz varya

Elalemin tek derdi Umut olmuş , demek ki zamanında çok pis cevap vermiş

Yorum

• Ankaragücü maçı bitmiştir UMUT'da üzerine düşeni yapacaktır ve yapmıştır uzatmanın hiç gereği yok bu takımın formasını kim giyiyorsa en iyisini yapmak zorunluluğu vardır nokta

Yorum

Bir söz varya

Elalemin tek derdi Umut olmuş , demek ki zamanında çok pis cevap vermiş
                    Umut - Jaja - Teo ' nun aynı anda oynaması gibi bir taktik bulabilir miyiz acaba

Burak ' ın yerine Umut , Alan ' ın yerine Jaja ama Engin geldiginde Umut yine yedek kalır bir çözüm lazım

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umut - Jaja - Teo ' nun aynı anda oynaması gibi bir taktik bulabilir miyiz acaba

Burak ' ın yerine Umut , Alan ' ın yerine Jaja ama Engin geldiginde Umut yine yedek kalır bir çözüm lazım
                      Takımı ben dizayn etsem kesin kurardım

Çok gol yeriz diyenler olabilir de Umut Buraktan daha fazla defans yapar , Jajayı bilmiyorum ama o da Alandan yapsa al sana kadro

Şahsen ben Alan-Yattara-Umut-Teofilo-Jaja ile maça başlarım ya neyse

Yorum

• --------------Onur------------------
                        Serkan----Glowacki----Egemen---Cale
                        -----------Barış At.------------------
                        -----Selçuk--------Colman-----------
                        ----Yattara----------------Jaja------
                        --------------Teofilo----------------

Yorum

Takımı ben dizayn etsem kesin kurardım

Çok gol yeriz diyenler olabilir de Umut Buraktan daha fazla defans yapar , Jajayı bilmiyorum ama o da Alandan yapsa al sana kadro

Şahsen ben Alan-Yattara-Umut-Teofilo-Jaja ile maça başlarım ya neyse
                          Diger bölgelere adam kalmadı

Onur-Ferhat-Glo-Egemen-Serkan-Umut-Colman-Selçuk-Barış-Yattara-Teo

Yine Jaja dısarda kaldı Defansif ortasahayı cıkarıpta Jaja ' yı koyamayız mecbur en az biri yedek kalacak Ben Cale yerine Ferhat ' ı denerdim ayrıca .

Yorum

• burdaki bazi yorumlara bakiyorumda gercekten sasirmamak elde degil. tum turkiye bizi konusuyor sampiyonlugun en buyuk adayi trabzon diyor. bizde burda hala umutu teoyu tartisyoruz. yazik gercekten cok yazik boyle taraftara. su takimin keyfini cikarin. 96dan beri boyle bir kadro daha olmadi trabzonda. ben takimimindan cok memnunum ve cokda guveniyorum. su anda bana gore sadece hazir olan takim degil en kaliteli takimda bizde turkiyede. ben zevkle izliyorum maclari ve bidahaki mac nezaman gelecek diye sabirsizlaniyorum.
                            hersey bir kenara en buyuk guvencem SENOL GUNES. ondan daha fazla sampiyonlugu isteyen birisi yoktur yer yuzunde. o yuzden ona cok guveniyorum ve isini sonuna kadar ciddeiyetle yapan insan senol gunestir. boyle bir degere sahip oldugumuz icin cok ama cok sansliyiz. bence en azindan bi 10 sene daha kalmasi lazim tek. dir. olarak. 10 sene icerisinde yaninda birisini yetistirp sonarada koltugu ona brakmasi lazim.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                            Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• ben bu foruma mest olacam diye giriyorum ama hala umutlar tartisiliyor. yaziktir ayiptir bu adama yapilan. bu adama kufur eden ve seviyesizce laflar atan senol gunesede laf atmis oluyor. umutun bu foruma girebilecegini dusunen yokmu aranizda. adamin kapasitesi bu kadar, ondan daha fazlasini veremiyor, bunada senol gunes karar veriyor. ozaman senol hoca oynatmasin umutu. umutun ne sucu var ben anlamiyorum.
                              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                              Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• burak yılmaz çok çalışmalı çok,colman daha iyi olabilir,engin baytar,barış memiş,formayı kapmak için çalışmalı,serkan balcı anlaşılan tüm sezon sağ bek olacak ona göre konsantre olmalı,teo güçlenmeli, gabriç küsmeden çalışmalı, colman boş yere kart görmeyi bırakmalı,selçuk istikrarı yakalamalı,ceyhun ilk hamlelere dikkat etmeli, cale nin koridoru doldurulmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X