Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Ankaragücü 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Diger bölgelere adam kalmadı

Onur-Ferhat-Glo-Egemen-Serkan-Umut-Colman-Selçuk-Barış-Yattara-Teo

Yine Jaja dısarda kaldı Defansif ortasahayı cıkarıpta Jaja ' yı koyamayız mecbur en az biri yedek kalacak Ben Cale yerine Ferhat ' ı denerdim ayrıca .
    Ferhatı ben Karadenizsporda oynatmam bırak As takımı

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ferhatı ben Karadenizsporda oynatmam bırak As takımı
      Niye öyle diyorsun bi ara iyi oynuyordu cale ' den de daha verimliydi

Yorum

İlk pozisyonda kaleye mi vurdu

Adam bal gibi pas verdi Teo ' ya hala bunun altında birşeyler arayan var
        Göreceli.. Ben direk kaleye vurdu diye düşünuyorum tam vuruken teonun durduğu yere iyi bakmak lazım =)
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Göreceli.. Ben direk kaleye vurdu diye düşünuyorum tam vuruken teonun durduğu yere iyi bakmak lazım =)
          İmkanı yok kaleye vurmasının Kendisi " evet , kaleye vurdum " dese bile inanmam kaleye vurduguna
          En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 22:55.

Yorum

• Umuta Birsey dediğim yok kaleye çekti pas,verdi şunu yaptı bunu yaptı..

Sonuçta takım kazandı..Yoksa Umutun oyuna gırdıkten sonra maçı nasıl domine ettiğimizi inkar

edecek kadar futbol fakiri değiliz.Sadece Külünkoğlu'nun dediğine sonuna kadar katılıyorum Basında

Teo-Umut uyumu manşetleri komik geldi,hepsi bu... =))
            En son Napoli tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 22:59.
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• "Trabzonspor bana göre haftanın en iyi takımıydı"

Sergen Yalçın - NTV Spor, 90+
              En son Oruç tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 23:14.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Macin 90 dakikasi yokmu kimsede ??
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Niye öyle diyorsun bi ara iyi oynuyordu cale ' den de daha verimliydi
                  İstemeyenin gözü çıksın ama Ferhat tan umudum pek yok. İnşallah ben yanılırım

Yorum

• Umut'a ilk 11'de neden yer açmaya çalışıyoruz? Önemli olan Umut'un faydalı olabilmesi değil mi? Ankaragücü maçında faydalı olmadı mı? İlk 11'deyken mi faydalı oldu? Hayır. Ee o zaman demekki Umut'tan ikinci yarı oyuna alarak da faydalanabiliniyormuş.

Umut ilk 11'de mevcut kadro yapısıyla yer bulması imkansız. Çünkü Umut Teo'yu kesemeyeceğine göre ve Jaja'yı yedek oynatamayacağımıza göre son vuruşları zayıf olan Umut'u yedek oturtmaktan başka şansımız yok ve bundan daha doğal ne olabilir ki. Ama Umut bu sene yedek oynayarak daha faydalı olabilir, ki bunun sinyallerini de verdi. Umut'un yerine oynayabilecek daha kaliteli topçularımız varken sırf Umut'un gönlü olsun diye ilk 11'de oynatmak ne kadar mantıklı bir hareket?

Bu sene büyük ihtimalle Teo banko 11'de oynar. Alanzinho ve Jaja değişmeli olarak oynarlar, Umut ise duruma göre oyuna girer diye düşünüyorum.
                    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Macin 90 dakikasi yokmu kimsede ??
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        macın geniş özetini nerden bulabılırız??
                        Ha bu arada dupeduz pas attı ılk pozısyonda abartmayalım kaleye vursa da oyle vurmaz herlade
                        kaleye vursa onu ya dırege nısanlar yaa dısarı
                        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• maçın tekrarını izlerken ilginç bir pozisyon var 75-76 cı dklar arası yattaranın kaleye vurmuş olduğu şuttan önce tam 26 pas yapmışız

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Trabzonspor bana göre haftanın en iyi takımıydı"

Sergen Yalçın - NTV Spor, 90+
                            Bu oyunla haftanın en iyisiyiz öyle mi

(UEFA)

Yorum

• 466 isabetli pas.

Rakibin ise 233.

Biz futbol oynuyoruz.
                              Üstelik bu paslar kendi yarısahamızda yaptığımız paslarda değil.

Meseleye bir de bu açıdan bakmak lazım.

Yorum

• Bu sene deplasmanlarda kolay galibiyetler alacağımızdan kuşkum yok ancak derbilerde artık bir standardı tutturmamız gerekiyor en azından iç saha mağlubiyetlerini artık unutmalıyız zaten bu takıma da yakışmaz....
                                Transfer konusunda da bence bir takım eksiklikler var bir stoper ve solbek alınabilirdi ülkemizden orta alandaki kalabalıktan defans hiç nasibini almamış...
                                Teofilo ve umut bence bu takımın forvet ikilisi olabilir jaja ya ayıracak vaktimiz yok şu an çünkü 3 tane önemli sınav var önümüzde,fenerbahçeyi yenemesek de yenilmemeliyiz ve üstün oynamalıyız son lig maçının aksine...
                                Liverpool önünde de elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız sürpriz olması ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X