Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 29.Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kızma abi umutspor'luların bilgisayar hayali işte takımda onun gibi fovrete rağmen oldu
    Çok basit ama bir o kadar da puanı yüksek bir soru !

Kabahatli sadece Umut mu ?

Bu takım sahaya çift forvet çıkmadı mı ?

Diğeri neden konuşulmuyor. Sadece Umut'a bir ara pas attı diye bu maç eleştirilmekten kurtuldu mu ?

Umut kaçırmadı demiyorum, ama kaçırdıklarını da kişisel çabası ile oluşturmuş ve nihayetine varamamıştır.

Bu maç tek forvet çıkıp da Umut oynamasaydı, buralarda ne yazacaktınız çok merak ediyorum...

Zamanı geldi Tekkesporlu, şimdide Umutsporlu, ne zaman Trabzonsporlu olarak anılacağımızı çok merak ediyorum...
    En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 13.04.2010, 08:46.

Yorum

• - Şimdi Görücez bakalım Hiddink hangi kritere göre adam çağırıyor belli olucak..

- Acaba bizden beklenen değilde süpriz bir isim olurmu mesela benim aklıma gelen selçuk..
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok basit ama bir o kadar da puanı yüksek bir soru !

Kabahatli sadece Umut mu ?

Bu takım sahaya çift forvet çıkmadı mı ?

Diğeri neden konuşulmuyor. Sadece Umut'a bir ara pas attı diye bu maç eleştirilmekten kurtuldu mu ?

Umut kaçırmadı demiyorum, ama kaçırdıklarını da kişisel çabası ile oluşturmuş ve nihayetine varamamıştır.

Bu maç tek forvet çıkıp da Umut oynamasaydı, buralarda ne yazacaktınız çok merak ediyorum...

Zamanı geldi Tekkesporlu, şimdide Umutsporlu, ne zaman Trabzonsporlu olarak anılacağımızı çok merak ediyorum...
        anlamadımki bu adam fenerlimi acaba....neden bu kadar eleştiriliyor...Hayır dikkat edin burak cıktıktan sonra umut daha cok topla buluştu...tamam kaçırdı eyvallahta tek forvet degildikki..Neden hep umut umut umut....saten bıraktım futbolcu hakkında yorum yapmayı..sevmiyorum artık hiçbirini....nihayetinde adımız Trabzonsporlu olarak degil ofutbolcusporlu oluyor....! Yazık
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Nuri Albayrak kamera çektiğinde saklanıyor gibiydi.
          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Şimdi Görücez bakalım Hiddink hangi kritere göre adam çağırıyor belli olucak..

- Acaba bizden beklenen değilde süpriz bir isim olurmu mesela benim aklıma gelen selçuk..
            Abi Selçuk çağırılırsa şaşırmam...Orta sahamızda böyle bir futbolcu hiç değilse yedekte olmalı...Ki performansı yerindeyse 11 in belkemiği olmalı...Selçuk iyidir iyi...Futbolu bilen adamlar için daha iyidir

Ben Hiddink'e güveniyorum...
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Bloomberg HT televizyonunda dün akşam canlı yayınlanan programa katılan Demirören, başta Fenerbahçe derbisi olmak üzere, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Trabzonspor ile geçen hafta yaptıkları maçta galibiyetin yüzde 51 Trabzonspor'un hakkı olduğunu iddia eden Demirören, ancak son dakikada verilmeyen penaltılarının hiçbir izahının olamayacağını kaydetti.
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşin kötüsü bu suçlamaları yapanlar hangisporlu o belli değil
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Bu arada Batuhan Karadeniz aslen Trabzonlu ya da Gümüşhane li... Ben G.haneli olarak biliyorum... ama bi kaç yerden de Trabzonlu olduğunu duymuştum... Kesin bilgi değil sadece bi kaç yerde okumuştum... güvenirliliğini bilmiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X