Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 29.Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bjk kazanmak zorunda oldugu icin,bizim de savunmamiz cok iyi olmadigi icin bu macin golsüz bitmesi mümkün görünmüyor.

Ama olurda her iki takim oyunculari gol kacirma yarisina girerlerse benim sucum degil.
    İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ama ben berabere demedım skor verdim...0_0_abi tebrık ıcın tesekkür...
    Ahanda yukarda ispati.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Saçmalıklar (devam)
      İlk yarıda %100 gol pozisyonu olacak anda Cale'nin o "muhteşem sol ayağıyla" topu 20m ileriye düz bir şekilde atamayışı.

Bunları yazıyorum, çünkü bu adamlar bunları hep yapıyorlar.
      İyi niyetlerinden, -Burak hariç- adamlıklarından şüphe duymuyorum, azimliler, istekliler bazen ama maalesef yetersizler.
      Her maç böyleler...
      her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bana en yakın skor bu gelıyor bjk ligin en az gol yıyen takımı olduguna göre bızde gol atamıyorsak demek kı mac golsüz bıtecek nasıl çözümleme baskan..

aha abi bende böle sölemişim....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bir sözüm de koro halinde "...... Trabzon" diye bağıran şerefsiz kargalara.
          Adilere, kudurmuş itlere!
          İçinizden biri çıksın da İstanbul'un herhangi bir çarşısında, hatta Beşiktaşın ortasında tek başına "...... Trabzon" diye bağırsın!
          Bağırsın da bir görelim kim "..........."
          her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aha abi bende böle sölemişim....
            Kesin rüyanda görmüssündür.

Berabere bitecek bir mac degildi aslinda,beceriksizlikler yine had safhada idi.

Yorum

• Berabere bitecek demiştim ki öyle oldu,galibiyeti kaçırdık diyebilirim.Hayırlısı olsun.
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesin rüyanda görmüssündür.

Berabere bitecek bir mac degildi aslinda,beceriksizlikler yine had safhada idi.
                abi inan birazda öyle oldu...rüya falan ama ben böle sansın içine......top sevmedi bizi...

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saçmalıklar (devam)
                  İlk yarıda %100 gol pozisyonu olacak anda Cale'nin o "muhteşem sol ayağıyla" topu 20m ileriye düz bir şekilde atamayışı.

Bunları yazıyorum, çünkü bu adamlar bunları hep yapıyorlar.
                  İyi niyetlerinden, -Burak hariç- adamlıklarından şüphe duymuyorum, azimliler, istekliler bazen ama maalesef yetersizler.
                  Her maç böyleler...
                  kesinlikle katılıyorum ve ne kardar iyi oynasakta bu yeten eksizler takımda tutulduğu sürece hep ajlarla vahlarca şampiyonluğun arkasından sadece bakacaz.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Umut gibi golcun varsa bosuna Umut lanma benim macta bir sey dikkatimi cekti Umut cok kosuyor diyenler macin ilk yari istatistiklerine baksin teo 5.250 metre kosmus Umut 5.020 metre eger cok kosan formayi hak ediyorsa forma teonun hakki .umutun oynadigi maclarda baska teknik analize gerek gormuyorum. En az 5-6 teknik direktor gitti Umut hala hemde 90 dakika sahada
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Bu ne yaa, forum ahalisi el classico yu mu izlemeye gitti?

Yorum

• Sekiztaşlılar kudurunca yine küfretmeye başladı şampiyonluk başka bahara artık karakargalar.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Benim gördüğüm kadarı ile takımın tek aksayan yeri forvet şunu kabul etmek lazım bizim forvetler çok fazla becerikli değil, herşeyden önce teo çok yavaş eğer seneye de bu şekilde oynarsa bu takımdan kesinlikle oynayacak bir futbolcu değil. Ayaklarına hakim mi? değil çok fazla, hızlı mı? asla çok yavaş, teknik var mı? biraz evet. Hırslı mı? hayır değil. Bence uyum sorunu yoksa (alan da ilk geldiği zaman bunu az çok yaşadı) teo kesinlikle iyi bir forvet değil. Ben daha önceki maç kasetlerini izlemiştim eğer o adam bu adamsa bir sorunu var ya da bize o adam diye başkasını verdiler. Umut forvet olarak iyi bence ama son vuruşları çoğu zaman kötü, burak hırslı ama yeterli değil, çok fazla efor harcayıp durması gereken yerde durmuyor ve gol vuruşlarında iyi değil. Kısaca forvetimiz yine yok yine yok ve biz bu sene şampiyon olamadıysak bunun tek sebebi forvetimiz yok o yüzden.
                          ''7''

Yorum

• messi yıne yaptı yapacagını güzel bir gol daha...allahım messi gıbı bır futbolcu nasip et bize...

Yorum

• futbol süper,resmen elimizden kurtuldu bjk..bireysel beceriksizlikler yüzünden bir sürü atağı ezdik.ama olsun,futbol umut verici..

girişte yazıyor ya "boğazda fırtına" die;işte o doğru.fırtına esti ama deviremedi.

her maçın sonunda olduğu gibi;tebrikler onur,allah belanı versin umut.!!!
                              Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

• Burak 11 oyuncusu olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X