İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 29.Hafta | Beşiktaş 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
O kadroya güvenerek tahmin yapmayın abiler daha maça 6 saat var ki maça yarım saat kala bile internette 10 farklı sitede farklı farklı kadrolar yer alıyorBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Biz rahatız , bjk stresli.
En kötü ihtimal beraberlik. büyük ihtimal TS nin galibiyeti.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Fotomaç' ı hala gazete diye okuyormusun sen. Salla gitsin boşver.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMac Colmanin maci, vesselam. Rahat yeneriz bu maci.
Bende aynı dşüncedeyim hemşerim..İnşallah umduğumuz gibi bir maç bizi bekler.ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu Ernst oynamasında.
Ernst kim ya sıradan bir futbolcu oynasa ne olur oynamasa ne olur ondanmı korkacağız
Yorum
-
dün trt 2 de bjk-ts macını yorumluyolardı hatta feyyaz ucar idmandan goruntuler filan gosterdi roportaj filan yaptı oyuncularla cale cezalı dedi.Çok iyi hatırlıyorum daha dun izledim bilmiyorum izleyenler varmı aramazda?Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
18.11.2009
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum