Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir zamanlar, attığımız gol sonrası ağlara takılan topu rakip kalecinin elinden kavga ederek alıp, santraya koşup oyunu derhal, tekrar başlatma hırsında, inancında oyuncularımız vardı !!!

Şimdi rezil futbolun ardından gol atıp, maçın bitmesine 3-4 dk olmasına rağmen, gol attık diye 2 dk boyunca dans kareografileri sergileyen, bir takım cahiller giyor formamızı.

Mevcut organizasyonu Trabzonspor olarak tanımlak, geçmişimize hakarettir.

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor A Takımı

TRABZONSPOR: 37 milyon 700 bin Avro

Gaziantepspor A Takımı

GAZİANTEPSPOR: 24 milyon 100 bin Avro
      Biz 60 değil miydik?

Yorum

• Dün akşamki Trabzonspor için futbol konuşmak futbola ihanet olur...
        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Hepsi bir yana da skor 1-1 olmuşken utanmasalar 10 dakika gol sevinci yapmaya meyilli futbolcuların ben beyninden, zihninden şüphe ederim arkadaş. çok büyük bi halt etmiş gibi kutladılar resmen ya.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hepsi bir yana da skor 1-1 olmuşken utanmasalar 10 dakika gol sevinci yapmaya meyilli futbolcuların ben beyninden, zihninden şüphe ederim arkadaş. çok büyük bi halt etmiş gibi kutladılar resmen ya.
            Aynen katılıyorum.

Bende yadırgadım.Topu alıp santraya koşmaları benim için 61000 taklaya bedeldi o an.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah aşkına Jun deyip durmayın...Nerde bu adam arkadaş...Hala mı Şenol hoca yakasından düşmedi?...
              Nerde bu Szymek Allah aşkına... Hala mı Ziya Hoca yakasından düşmedi?...

Yorum

• Sevincin suyunu çıkarma meselesi dün başlamadı ki.Bursa maçında da aynı rezil manzara vardı...

Yorum

• Mucize bekliyor heralde millet biraz sakin olun seneye takım yine bu halde olsun o zaman eleştirmeye başlayın ki ortada kötü bir takımda yok ama biz sahada Barcelona bekliyoruz tabi Alanzinho gerçek Messi değil ama Türkiye'nin Messi'si son dakika attığı gol onun için çok önemliydi ben haftaya süper bir maç geçeceğini düşünüyorum ve maçın yıldızı Alanzinho olacak.

Yorum

• Yahu Allah aşkına, 1-1 den sonra maç lehimize 2-1 olur diye düşünen varmı,

bu kadar rezil bir oyunda, Gaziantep'in bize 2. golü atması bizim atmamızdan daha büyük olası iken,

Ben olsam, topu santraya götürmem, zaman geçirir, formamı korner direğine asmam, gider tribüne atardım..
                    En son Süleyman Eruyar tarafından düzenlendi; 13.03.2010, 10:38.

Yorum

• 1-Antalya maçında ki 90+3 serbest vuruş sonrası hocaya yaptığı hareketler

2-Dün akşam oyundan çıktıktan sonra sergilediği hareketler

Evet, doğru tahmin ettinizi Engin Baytar !!!

35 yaşındayım daha önce Trabzonspor forması altında bu tarz rezillikler yapan bir isim hatırlamıyorum.

Bakalım, haftaya GS maçı için açıklanacak kadroyu merakla bekliyorum.

Adalet mi ?

Dedim ya haftaya bekliyoruz...

Yorum

• Şimdi düz mantık ! yapalım...

Gençlerbirliği maçında ki "rezil !!! ruhsuz !!!" futbollarıyla kadro dışı kaldığı söylenen Colman ve Cale var mı ? var !

Düz mantığa göre, bu hafta kaç kişi kadro dışı kalacak ?

5 ?

6 ?

7 ?

ne yaparsınız, düz mantık işte !!!

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi düz mantık ! yapalım...

Gençlerbirliği maçında ki "rezil !!! ruhsuz !!!" futbollarıyla kadro dışı kaldığı söylenen Colman ve Cale var mı ? var !

Düz mantığa göre, bu hafta kaç kişi kadro dışı kalacak ?

5 ?

6 ?

7 ?

ne yaparsınız, düz mantık işte !!!
                          Dün Bahadır abinin güzel bir cümlesi vardı,

Ben iskelet kadromu kurdum dedi üstad

Onur ve Serkan

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gonderilirlerse mecbur giderler
                            Hem ''kötü oyna '' hem de ''büyük kulüp'' te kal...Bende olsam hiçbiryere gitmem !
                            ''Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiçbir şey..''

Yorum

• Bursa, Gençlerbirliği, Antep

son dakika takımı mı oluyoruz ne? vay anasını. yazık yahu.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak saykodelikzade tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mucize bekliyor heralde millet biraz sakin olun seneye takım yine bu halde olsun o zaman eleştirmeye başlayın ki ortada kötü bir takımda yok ama biz sahada Barcelona bekliyoruz tabi Alanzinho gerçek Messi değil ama Türkiye'nin Messi'si son dakika attığı gol onun için çok önemliydi ben haftaya süper bir maç geçeceğini düşünüyorum ve maçın yıldızı Alanzinho olacak.
                                Barcelona beklemiyoruz ama bir Antep kadar oynayalım hiç olmazsa!
                                ''Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiçbir şey..''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X