Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinho golden sonra formasini köse diregin üstüne birakarak ne demek istemistir sizce?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alanzinho golden sonra formasini köse diregin üstüne birakarak ne demek istemistir sizce?
      Keramet formadaysa alın siz oynayın diyor Ruh olmadan olmaz diyor
      Not Important..

Yorum

Alanzinho golden sonra formasini köse diregin üstüne birakarak ne demek istemistir sizce?
        Cok terledim, su forma diregin üstünde biraz kurusun demis olabilir.

Bence onda o kadar derin bir mana aramamak lazim. Alanzinho son haftalar kötüydü. Neden yedek kaldim diye sormuyordur kendine, cünkü cevabini kendide biliyordur. Ama bu gol insallah yine cikisa gecmesine vesile olur. Gecen sezon GS'ye attigi golün benzerini tekrarlayabilir mesela haftaya.
        "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

Bence hiçbir anlamı yoktu o hareketin öylesine koydu işte.

Yorum

• bise demek istemedi az once yanlis duymadiysam uzun suredir yapmak istedigi seyi yapmis 90+ attigi golden sonra formayi korner diregine asmak..tabi galibiyet golu olsa daha guzel olurdu dedi..
            İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak kagan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              slm,

biz bu takimla ancak türkiye kupasinda final oynariz.bu takima transfer yapan yöneticiler bu günleri görerek transfer yapmamislar.bu kadar bos adamdan kurulu bir takim olamaz.sezer denen topcu ,allah askina amatörde bububn gibi kac tane var,engin denen artist bu takimda ne isi var.türkiye liginde en gicik aldigim topcu ayhan, ikinciside engin.mactan ciktiktan sonra sov yapiyor.bir yerlere tekme atiyor.sanki süper bir top oynadida hocayi protesto ediyor.bu adama bir daha trabzon formasi vermiyeceksin.alenin golu atmasindan baska olumlu bir hareketi yok.ikinci yari oyuna giriyor.bes dakka gecmeden eller belde.selcuk bakiyorki yerim garanti hic kendini zorlamiyor.bu yönetim aklini basina alip cok iyi dünmeli.bu kadrodan hic bir sey olmaz.kaleci ve serkan haric hepsine yol göstereceksin.kos koca trabzonun düstügü duruma bak.adam daha dokunmadan kendini yere atiyor.kaptirdigi top gol oluyor.bursa bile bizden iyi kadro kurmus.bumudur büyük trabzon.senol hocanin bundan sonra yapacagi tek sey bu takima alt yapidan söyle 2-3 tane genc, gelecek vaat eden oyuncu bulamak.

saygilar,
              Evet , ortasahaya bir tanesi türk birtanesi yabancı iki oyuncu transfer edilmeli... Selçuk ve Colman ı zorlayacak itecek hatta 11 dışı bırakacak.

Alanzinho Engin ikilisinin yerine birkaç maç Göksu Barış ikilisi denense su hallerine göre sırıtmaz... Arada forvete de Hasan Ahmet Sarı denense ne Burak ın ne de Umut un yerine yine sırıtmaz...

Bundan daha iyi bir fırsat var mı bence yok... gelir mi kırk yılda bir gelir.
              TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet , ortasahaya bir tanesi türk birtanesi yabancı iki oyuncu transfer edilmeli... Selçuk ve Colman ı zorlayacak itecek hatta 11 dışı bırakacak.

Alanzinho Engin ikilisinin yerine birkaç maç Göksu Barış ikilisi denense su hallerine göre sırıtmaz... Arada forvete de Hasan Ahmet Sarı denense ne Burak ın ne de Umut un yerine yine sırıtmaz...

Bundan daha iyi bir fırsat var mı bence yok... gelir mi kırk yılda bir gelir.
                Haklisin, bu takimda Sener-Hacisalihoglu ikilisi oynasa bile fazla siritmaz...
                hatta yöneticilikte gösterdikleri performasin cok üstüne cikarlar.

Yorum

• Sezer'in yerine ben oynasaydım daha iyi oynardım bugün.

Yorum

• Sezerin ne işi vardıki maçta zaten Yenilmediğimize şükür...
                    ßurakdan umuttan Forvet olmazzzz bass bass bağırıyoruzzz bitirici adam yokk yok oğlu yok.

Yorum

Golünün ardından formasını köşe bayrağı üzerine asmasını da yorumlayan Alanzinho sözlerini şöyle noktaladı; “Uzun zamandır bunu yapmayı düşünüyordum, bugün de iyi bir fırsat oldu. Bu gol önemli bir goldü. Çünkü hiç değilse kaybetmedik. Ama isterdim ki bu gol bize 3 puanı getirsin, ne yazık ki olmadı”
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Senol Günes'in mac sonu yorumunu dinledigimde sunu düsündüm...
                        Trabzonspor'da aslinda istikrar var...
                        Sezon baslarken hep sampiyonluga oynuyorlar,...sezonun ikinci bölümlerinde ise Senol Günes'in söyledigi gibi "devam edecekleri" futbolculari belirliyorlar.
                        Dün Mastricht'in mac özetlerinde tribünde Hollanda milli takimin hocasini gösterdiler...merak ediyorum, Papy ve Brüls'ü bu sezon Trabzonspor'dan hicbir yetkili izledi mi?
                        Dogru ya, bu futbolculari izlemek yerine, yerel medyada ufak bir kamuoyu yoklamasi yapmak cok daha kolay.
                        En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 13.03.2010, 04:01.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Golünün ardından formasını köşe bayrağı üzerine asmasını da yorumlayan Alanzinho sözlerini şöyle noktaladı; “Uzun zamandır bunu yapmayı düşünüyordum, bugün de iyi bir fırsat oldu. Bu gol önemli bir goldü. Çünkü hiç değilse kaybetmedik. Ama isterdim ki bu gol bize 3 puanı getirsin, ne yazık ki olmadı”
                          Daha acik söyleyemezdi...
                          En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 13.03.2010, 04:09.

Yorum

• Sezer bizi 1 kişi eksik, antep'i bir kişi fazla oynattı bugün. Orta sahamıza bi Szymek bulmamız lazım. Mevcut kadrodan bi Szymek çıkmayacak bu belli.

Yorum

• bende anlamadim arkadas bu sezer ilk golu yememize sebep oldu atlayarak yaptigi pas hatalarini zaten sormayin gitsin hesaplayamadim bile nasil sabretti sezer e senol hoca anlamiyorum trabzonun en sabirli insani o olsa gerek ... Bu arada sunuda belirtmeliyimki ferhat'i senol hoca sanirim sakat sakat oynatmis uzun sure sahalardan uzak kalabilirmis ferhat ...
                              # 61 Onur Recep Kivrak
                              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Hepsininde ortak sözü "Trabzonsporda Şampiyonluk Görmeden Hiçbir yere Gitmem "
                                gonderilirlerse mecbur giderler
                                # 61 Onur Recep Kivrak
                                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X