Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sedat sokacakın beni şimdi o topa haftalarca Fatih konuşacağım. ..

Birini cenazede dövdük, sonra da haberi yokken sattık
    Diğeri takım arkadaşına sahip çıkmak adına belaya bulaştı arabası kurşunlandı başkan ın ( başbakan ın arkadaşı olan başkanın) her şeyden haberi olmasına rağmen oralı bile olmadık...Şehir de olmadı...
    Diğeri bir eşeklik etti...Bence kolay affedilecek bir eşeklik değil ama yine de çalıştı çırpındı yeniden başardı...Zorla, evet zorla sattık

Sonuncusunu zaten hiç birimiz istememiştik....
    fatih gokdeniz huseyin 4. kim?
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Bu işte bir iş var arkadaşlar ben Şenol hocanın futbol bilgisine inanırım ama son 2 hafta da yaptıklarını kesinlikle anlamış değilim tecrübeli bir hocanın yapacağı işler değil bunlar biz görebiliyorsak saha içindeki durumu o da bunun çok rahat farkındadır. He diyelim artık ligi düşünmüyorsun o zaman seneye hazırlık yap koy teo u 90 dakika oyuna, yedekleri sok oyuna son haftalarda tecrübe kazansınlar ama senin yaptığın apayrı bir olay Selçuk a kaç haftadır tahammül ediyoruz ama sen Colman ı kadro dışı bırakıyorsun Gabriç i 2 haftadır sağ kanatta Serkan ı sol kanata alıyorsun. Benim kafam karıştı bu işte bir iş var çünkü bildiğim Şenol hoca bu hataları yapmaz.
      Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Bi kere Beto'nun golünde defansın hatası %100.Adam bomboş sonra Onur ne yapabilirdi ? Burak'ın sapını gördük acaba sapın sonunda kazmamı var ? Antep zor deplasmandı fakat yenebileceğimizi düşünüyordum,yanıldım.Kayseri yenilirse bizim için çok önemli.Artık ZTK'ya bakacağız ve İnşalah finale kalırız.
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Sezer önünde ki adama pas atamıyor.Giray desen gelen geçenden çalım yiyor.Engin desen Ferhat'ı zor duruma sokmaktan başka birşey yapmadı.

Gabriç'in Engin'in yerine oynaması lazım artık.Yeter bu kadar Engin meraklılığı.

Alanzinho konusunda da birşey yazmak istiyorum.Bu adamın nerde ne zaman ne yapacağı belli değil.Saatli bomba gibi.Bazen bizim elimizde bazen de rakibin elinde patlıyor.

-------------Onur-----------------
          Ömer----Egemen----Song----Cale--
          Serkan---Ceyhun---Colman---Gabriç
          ------------Alanzinho--------------
          ---------Umut(Teo-Burak)---------

Yorum

• Sezer çalışkan ve istekli görüntüsüyle aranan kan olduğunu kanıtladı..!! Maçı izleyen herkes Sezer'e 90 dakika nasıl sabredildiğini anlayamadı bir hoca anladı herhalde..

Takım ne zaman gol yese o zaman deli dana gibi saldırmaya ilerde çoğalmaya çalışıyor..Gol yemeden maç kazanma ihtimalimiz olmayacak mı hiç ?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teo konusunda şahsi fikrim ise (iddiamız olduğu için) idmanda yeterli görmüyorsam oynatmam. Ayrıca da Umut'un çok formda olduğuna, ligimizin en iyi yerli golcüsü olduğuna inanıyorum. Burak oynamaya başladığından beri sol açık oynuyor Bence Yattara gelene kadar Burak sağ kanatta oynamalı, Umut ise tek forvet. Teo ise idman performansı ile Şenol hocayı ikna etmeli.
              Abi,ben Burak ve Umut'la bu işin yürümeyeceğine inanıyorum.Çok iyi bile olsalar olmaz.
              Trabzonspor'un klasik bir santraforu olmak zorundadır.
              Burak ile Umut bana Hami ve B.Orhan ikili forvetini hatırlatıyor ki onlardan çok daha yeteneksizler.
              Hami ile Orhan çok yetenekli futbolcular olmasına rağmen onlarla da olmamıştı.Ta ki aralarına K.Orhan ve Şota-Arçil girene kadar.
              Daha eskiye gidersek,zaten klasik santraforlarımız hep olmuş.Sağ açık-Santrafor-Sol açık düzeni hep olmuş.

Ersun Yanal'ın denemiş olduğu Yattara-Umut forveti var mesela.Bu tür hücum hattıyla başarılı olmak imkansızdır.Bir kere striker denilen tarzda bir santraforunuz olacak ve arkada ki adamlar onu besleyecek.
              Böylece oyun bir amaca hizmet edecek.
              Sağ açığın,sol açığın gol atmasını beklersek daha çok bekleriz..

Umut dahil forvet hattı komple değişmelidir.Daha iyisini bulana kadar elinde tutarsın o kadar.
              Bu forvetler Trabzonspor'da oynayamaz.Boşuna kendimizi hırpalıyoruz..
              Herkese Merhaba

Yorum

• Şenol hoca işin zor

bu takıma ilk 11'de oynayacak 10 tane adam lazım...
                TRABZON

Yorum

• akşam maçı izlerken hırsımdan neredeyse ağlayacaktım koskoca trabzonsporun ilk 11 kadrosunda top yapacak bir allahın kulu yok bir engin var oda ne yaptığını bilmiyor alanzinho yu ne olursa olsun sahada tutacaksın mücadele eden oyunculardan orta saha kurdukta ne oldu akşam orta saha bir top yapamadı onu geç yol geçen hanına döndü en iyi savunma hucumdur alnzinho her şartta her halukarda bu takımda olacak galatasaray adam alıyor devre arası ilk maçta adamlar ilk 11 de adamlar oynatıyor biz hala teo alışacak allah aşkına adam oynamadan nasıl alışacak her zaman söylüyorum umuttan bi nane olmaz gol kıralıda olsa olmaz trabzonspor da kim forvet olursa bu kadar gol atar sezonda bize maç kazandıracak adam lazım fark yaratacak adam umutu akşam gören varmı gelde simkovyak-yattara-gökdeniz-fatih dörtlüsünü arama son sözümde yönetime bu takıma kişisel çıkarlarınız uğruna fatih tekke yi almadınız ya bu takıma en büyük ihaneti siz yaptınız şimdi eserinizle övünün

Yorum

• Önümüzde ki maçlara bakacağız.
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Hocaya vuralım da insafıda elden bırakmayalım.
                      Geçen sene şampiyonluk potasında iken Denizli ve Konya maçlarında Şenol Hoca mı vardı ?
                      Bu sezon başında Manisa ve Diyarbakır maçlarında ?
                      Artık hoca eleştirisini bir yana bırakıp gören gözler bu kadronun yetersizliğini göremeyecek mi ?
                      Hoca önümüzdeki sezon için fikir sahibi olmaya devam ediyor.Oyuncuları tartıp döküyor.Fakat onlar illede biz bu formanın adamı değiliz diyor ! Bunu göremiyor muyuz ?
                      Bir Antep,bir Bursa bizim kadar borçlanmadan bizden daha iyi yada bizle başabaş oynayabiliyorsa burada büyük bir yönetim yanlışı vardır.Yanlış yönetenler yanlış beyanatlarla takımdan da camiadan da uzaklaşıyorlar.
                      Maça gelince takım savunması başarılı,pas yüzdesi yüksek,dirençli bir Antep galibiyeti hak etti fakat olmadı...Bizim futbolcuların örnek alacağı çok şey vardı Antep'te.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bi adamı aldırtamadık size . Nuh dediniz peygamber demediniz. Öyle kafa sallayarak izlersiniz şimdi eserinizi.
                        Ulan biz Tekkenin ela gözüne mi hevesliydik te alın da alın diye tutturduk . Uyum sorunu yok pahalı değil takımı şehri biliyor yağmurda çamurda karda kışta havada karada oynuyor adam alın da alın dedik ama yok .
                        Biz kimiz ya biz işimize bakacaz maça gelecez forma alacaz üye olacaz deplasman yollarında öleceğiz. Yani kısaca biz işimize bakacaz.
                        Benim tek bir işim var artık gözümü kapadım bekliyorum Aralıkta bir oy bile olsa sizi ordan indirmek için o oyu kullanacağım .
                        Lanet olsun ya !
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şimdi düz mantık ! yapalım...

Gençlerbirliği maçında ki "rezil !!! ruhsuz !!!" futbollarıyla kadro dışı kaldığı söylenen Colman ve Cale var mı ? var !

Düz mantığa göre, bu hafta kaç kişi kadro dışı kalacak ?

5 ?

6 ?

7 ?

ne yaparsınız, düz mantık işte !!!

Yorum

• Şu Engin denen adama umarım bir daha forma vermez Şenol hoca.

Yorum

• Allah'tan golden sonra yarım saat kolbastı oynayıp iyice sıvamadık.

Yorum

• TURKCELL SUPER LİG’TEKİ TAKIMLARIN PİYASA DEĞERLERİ (€ EURO -avro- )

Trabzonspor 58 milyon 150 bin

Gaziantepspor 26 milyon 50 bin
                                En son coach tarafından düzenlendi; 13.03.2010, 10:02.
                                Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X