Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu macta Senol Hoca takima kontra atak Futbolu oynattirsaydi maci kazanirdik, ama Senol Hoca günü kurtarmaya calismiyor, gelecege dönük birseyler yapmaya calisiyor.

seneye Avrupa kupasına gidebileceginin garantisi varmı?? ligi bi bitir herkes Türkiye kupası diyor hadi o da olamzsa ne olacak??

kimse bunu düsünmüyor mu_?
    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 23:53.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      teknik direktör mezarlığına dönüştük az sabır edelim arkadaşlar

liderin 2 puan gerisinde iken mi maç kaybettik yok önümüzde 5 takım var ne yapmak istediğini anlayalım teknik direktörün ona göre hareket edelim

kendi için değil trabzonsporun geleceği için bir şeyler yapmaya çalışıyor

sabredelim arkadaşlar bu sezondan fazla beklenti içinde olmayalım

Evet aynen bu gorus gibi dusunmesi lazım tum taraftarlarımızın bu sezon hiç bir şey beklemeyelim hocadan artık hocanın tutumunu seneye bu zamanlar yavas yavas eleştirirz iyi yada kotu

olaya başka acıdan bakalım bizim 1,60 lık alan kose gonderşne formayı dıktı

Yorum

• Bugun atilan golden sonra gordum ki bizim takim ligi coktan birakmis.
        Herkes sezonun bitmesini bekliyor.
        Kritik bir macta beraberligi yakalamissin, bir an once oyunu baslatmak yerine herkes alinan bir puan icin sahada gobek atiyor.
        Senol Gunes bile bu adamlara bu takimin buyuklugunu anlatamadiysa bosuna bu takimin pesinden gidiyoruz gibime geliyor.
        Tek kelime ile rezalet.Oynanan oyundan ve kaybedilen iki puandan cok koydu.
        Bu Teofilo denen adama artik suc bulmuyorum.
        Herkesin dokuldugu bir takimda bile onbire alinmiyorsa sorun onda degil hocadadir.
        Sahadakilerden ne kadar kotu olabilirdiki.Madem gelecek sene takimda kimin kalip kimin gidecegi bu maclara bagli,en azindan bir iki mac 90 dakika sahada kalmasi gerekmiyor mu?
        Senol Hoca'ya sonuna kadar destek ama Ersun Yanal'in oynattigi futbolu hatirlayinca insan bir kotu oluyor.Nereden nereye.
        En azindan surekli saldiran, surekli pozisyona giren bir takim vardi.
        Gecen sene istanbul ucuzleri dokuluyor, ondan hala zirvedeyiz diye adamin bir tarafina teneke baglayip gonderenleri Allah bildigi gibi yapsin.
        Istanbul ucuzleri yine dokuluyor ama derme catma kadrosuyla zirveye oynayan bursanin 10 puan gerisindeyiz.
        Gittiginde cok ah vah etmistim ve halen daha ediyorum.
        Bizi bu hallere dusurenler utansin.
        En son Tyler Durden tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 23:49.

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetim Senol Hoca'nin istegine ragmen Fatih'i bu Takima aldi mi..??

Hayir almadi. Demekki is Yönetimde bitiyor aslinda, Senol Hoca'da Teo'ya hic yoktan evet dedi.

Ama mesela Burak'i Senol Hoca cok istedi ve görüyoruz ki oynatiyorda ama Teo'yu isteyip istemediginden emin degilim.

Nasıl yani.. ??? isteyip istemediğinden emin değilim , bu adama trabzon spor 3 milyon euro bedel ödedi, ödenen bu para senin benim param ve şenol hocaya bu yönetim bırak yapılan transferleri i futbol aş'nin yönetimini tek sorumlu olarak emanet etti , şimdi bizim hocamız bu kadar kariyerden sonra bir takım yöneticilerin dayatması sonucunda oyuncu transferi yapıp kadro kuaracaksa .....!!!!! Gerisini ben düşünmek istemiyorum

Yorum

• mücadeleyi beğendim,bazı bazı pas yüzdemizin artması güzel, ama organizasyonlarda çok geriyiz, çok açık verdik ama harika kademelerle atakları kursaklarında bıraktık(2.yarı) golün son dakikada gelmesi sanırım acımızı biraz hafifletti zira gol daha önce gelseydi üzüntümüz daha çok olurdu 2010 da yenilmedik daha hadi bakayım..
            TrabZonguldaklı...

Yorum

• Golden sonra santraya koşan tek oyuncu Burak. Diğerleri kenarda dans ediyor.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstikrar dediğimizde , kulübün için bulnduğu döngü de oldukça istikrarlıdır .

Hoca , takımın futbol mantalitesinin bu gününü ve yarını belirliyor . En başta daha az para harcamak ve daha az strateji değişikliğine uğramak için hocada "ısrar" etmek gerekiyor . Ancak bu ısrar ortamını yaratan yönetimlerin kendisidir .

Benim gözümde büyük idareciler , takımın başarısı için gerekirse hocasının önünü açmak amacıyla kendisi çekilen yönetici profilidir .

Trabzonspor kulübünün bir yönetim geleneği yok . Bileği güçlü olan işi devralıyor . Trabzonspor kulübünün yerleşik ve yürür durumda bir futbol yönetimi yok , her yeni süreç başlangıçlardan öteye gidemiyor . Uygun şartlar oluşturulmadıkça , Şenol Güneş dahil hiç bir hoca ile ısrar edilemez .

Kesinlikle. Bunlari geride birakmaliyiz artik, eger ki basarili olmak istiyorsak.

Bu Yönetim bizlerin oylariyla geldi bu Kulübün basina ama gelinen sürecte görüyoruzki isimlere bakarak hareket etmememiz gerekiyor.

Mesela Sadri Sener daha önce bu Kulüpte baskanlik yapti ama bana ilk defa baskanlik yapiyor gibi geliyor cünkü yaptigi aciklamar bunu gösteriyor.

Ayni sekilde HH'ninda yaptigi tutarsiz aciklamalar Futboldan ne kadar uzak oldugunu gösteriyor.

Futboldan anlayan kisiler gelmeli bu Kulübün basina, seninde söyledigin gibi parasi olmasa da olur, akil ve kurnaz olsun yeter..!!

Ne yaptiginin bilincinde olsun ve gerektigi zamanda görevini devretmesini bilsin.

Suanki Yönetim siyasete cok yakin ama Spor'a yada Futbola uzak gibi...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hocayı eleştiren herkes onun gitmesini istiyor anlamı çıkmasın... Mesela ben çok kızgınım ama gönderilmesini falan asla istemiyorum...
                  Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak surmnli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nasıl yani.. ??? isteyip istemediğinden emin değilim , bu adama trabzon spor 3 milyon euro bedel ödedi, ödenen bu para senin benim param ve şenol hocaya bu yönetim bırak yapılan transferleri i futbol aş'nin yönetimini tek sorumlu olarak emanet etti , şimdi bizim hocamız bu kadar kariyerden sonra bir takım yöneticilerin dayatması sonucunda oyuncu transferi yapıp kadro kuaracaksa .....!!!!! Gerisini ben düşünmek istemiyorum
                    Bilemiyorum, ayrica Teo'ya 2 Milyon Euro verdik benim bildigim kadariyla..

Yöneticilere güvenim yok..

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben bunu seneye Avrupa kupasına gidebileceginin garantisi varmı?? ligi bi bitir herkes Türkiye kupası diyor hadi o da olamzsa ne olacak??

kimse bunu düsünmüyor mu_?
                      Ne olacak sence..?? Tabiki hicbirsey, önümüze bakacagiz...

Yorum

• İlk olarak surmnli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bak benim imzamın altında isimler var bunlar trabzonspora getirilmiş şuan görev yapmakta olan sözde görevlerle getirilmiş isimlerdir.

şu an işleyen oluşum üç kişiden oluşur

biri kaynak bulur

diğeri asbaşkanlık yapar basın sözcüsüdür transferleri yapan kişidir sportif direktördür

diğeri de yardımcı olur

gerisi ve oluşturulan bütün oluşum ve planlamalar hikayedir.
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Golden sonra santraya koşan tek oyuncu Burak. Diğerleri kenarda dans ediyor.

Hadiii Yaa Baak Sennnnn ... Burdaki Burak Değil Mi..
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• bu maç için söylenecek fazla bişe yok.lig uzun maraton önümüzdeki maçlara bakacağız.ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitireceğiz!

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hadiii Yaa Baak Sennnnn ... Burdaki Burak Değil Mi..
                              Biri topu alıp koşuyor ama Burak sandım ben onu. Yoksa biraz koşup topu bırakıp Alanzinho'nun yanına mı gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biri topu alıp koşuyor ama Burak sandım ben onu. Yoksa biraz koşup topu bırakıp Alanzinho'nun yanına mı gidiyor.
                                Sanırım Öyle Bişi İşte Dikkat Etmedim Topu Alana
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X