Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorun sahadan çok şeref tribününde...

Yorum

• Tekmeler,
      Yeni gelen tek sorumu bir bilebilsen,
      Hemen cevap verme düşün istersen,
      Enerji herkeste olur, bir avuç fındık yersen,
      Oynamayamadığın halde duvarı tekmelersen...
      *-*
      Sorumu soruyorum, TEKMEYİ kim, neden atar,
      Cevabında mantık olsun, sanmaki Adil yutar,
      İki maçta oynayıp, diğerlerinde Engin yatar,
      Dışarı alınınca, Koridorda köşeye tekme atar...
      *-*
      Çok çirkin gözüktün, bütün puanlar silindi,
      Merkepler bile bu tekmede üzülerek irkildi,
      Kenara düşmüş iki kulak birdenbire dikildi,
      Kırmızı kartı çıkartıp, gözler önüne serildi.
      *-*
      Gol atamayan Burak gibi kale direğini tekmele,
      Öyle hırslı vurasın, vururken çek bir Besmele,
      Sen ayak kaldırdığında, trübün başlar tekmile,
      Belkide gol attırır, galip geliriz seninle,
      *-*
      Beyim senin formanın asaletine yakışmaz tekme,
      Bir daha oyundan çıkarken, tekme havada sekme,
      Şenol hoca sen görme, ilk tekmeye kesiksin deme
      Tekrarında bilmelisin, kadro dışı nal dikme.
      En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 23:14.
      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takım iyi bir yönetim ekibi ve tecrübeli , geniş ilişkiler ağına sahip transfer yetkilileri ile gelecek yıl şampiyonluğa oynar .

Paraya gerek yok . Akıl gerek .
        hay yaşayasın bizim de yırtındığımız nokta bu
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu Cafer1978,abi sendemi bu muhaliflik,bu eleştiri bombardımanı nerden geliyor?
          Yani bu enerjiyi nereden bulabiliyorsun?
          Her daim eleştirmek için pusuda bekliyormuşsun gibi bir hava seziyorum...
          FAtih Tekke'yi Şenol Hoca'mı istemedi?
          Şenol Hoca Fatih'in alınması için mücadele etmedimi zannetiyorsun?
          Tekke'nin alınmamasının sebebi açıktır...
          Sırf eleştiri olsun diye Şenol Hoca'ya yerli yersiz eleştiri yapmayalım...
          Kusura bakmayın,Yedirmeyeceğiz Hoca'yı..
          İstesenizde böyle istemeseniz de!
          Saygılar Abim...
          Ben senol hocayi cok severim,kendisinin bizim icin en iyi oldugunu her defasinda yazmisimdir.

Lakin bunlar senol hocanin transferde pasif kaldigi gercegini degistirmiyor.

Senol hoca atay aktug zamaninda da pasif kalmisti,son transfer döneminde de pasif kaldi.

Burak da israr eden,sezeri aldiran hazir olmayan bir teo ya onay veren bir hoca benim gözümde transfer politikasínda iflas etmistir..
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Murat abi maçtan önce "Allah korusun Ferhat sakatlanırsa ya da kart görürse, Şenol hoca Gs maçında Cale'ye nasıl "hadi koçum" diyecek" demişti...

Malesef gerçek oldu.Ferhat 4 hafta yokmuş.Hatta hafta arası sakatlığı varmış.Şenol hoca nasıl bunu bile bile Cale'yi kadroya bile almıyor? Anlamadım.Cale bugünkü Ferhat'tan kötü durumda değildi
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• bende maç izlerken çok diyorum niye bununla oynadık niye şununla oynadık keşke şu kadroyla çıksaydık diye...ama sonra farkettim ki o kadroylada oynadık diğeriylede oynadık ama yine olmamış...oynamasını istediğim adama geçen hafta saymadığım laf kalmamış...

şimdi kaç haftadır alanzinhoya takmıştım niye oynatıyor hoca eksik oynuyoruz diye onuda denedi hoca bu hafta...bundan sonra umuta takacağım ve niye bi maçta teoyla başlamıyoruz diyeceğim...işin garip tarafı çok da ısrarlıyım bu isteğimde...

yani bu sezon böyle geçecek bi iyi bi kötü bi o kadro bi bu kadro...hocanın iki lafından biri neydi kim kalmak kim gitmek istiyor onu göreceğiz...yani hocamız doğruyu yapıyor ve taraftarın isteğiyle bu yoldan dönmüyor...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Ben yıne bu oyundan ve oyunculardan bır sey anlamadım
                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu Şenol Hoca'ya ne suç buluyorsunuz sahadakilerin futbolculuktan haberi mi var? Vallahi acıyorum gençlere, gidin başka takımı tutun gençler, yazık etmeyin kendinize.

Ne dünya arkadaş. Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında. Ne oluyor da bu kadar aciz olabiliyorlar? Ne nerde duracaklarını bilirler, ne nereye koşacaklarını, ne pozisyon almayı, ne mücadele etmeyi... Otorite nerede? Yöneticiler ne işe yarıyor? Yoksa futbolcular paralarını mı alamıyorlar da böyle ipe un seriyorlar? Nedir bu dingonun çiftliği meselesi? Yahu ben bu sahadakini seyretmek için değil para vermek, para alsam yetmez. Böyle rezalet var mı ya bu kadar kolay mı herşey :hırr
                  Hocam seni ilk kez bu kadar sinirli gördüm.
                  Haklısın,bunlar kimse de sağlam sinir bırakmıyor.

Şuna da kanaat getirdim ki;trilyon alan hiç bir adam sahaya yüreğini koyamaz..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• şiir 10 numara
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• "Yarışta biz de varız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyundan ve sonuçtan memnun olmasa da, şampiyonluk yarışının içinde olduklarını belirtti.

Güneş, "Rakibimiz futbol oynamayı düşünen bir takımdı. Biz de daha iyi futbol oynamayı düşünüyorduk. Düşündüğümüz oyunu ortaya koyamadık. Rakibimiz kontrollü oynadı. Oyunu yönetemedik. Rakibin çok pozisyonu yok, ama biz de pozisyon bulamadık. Hem oyundan hem de skordan memnun değilim" diye konuştu.

Güneş, şunları kaydetti: "Aslında daha iyi, güzel oynayan bir takımımız var. İkinci yarı attığımız beraberlik golü de tatmin edici değildi. Sahadaki oyuncuların performansına bakarsak iyi oyuncular. Zaman zaman üst üste maç oynayan futbolcularda başarı düşüyor. Son haftalarda tempo ve pas yüzdesi olarak bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Gaziantepspor maçını alsak da almasak da varız. Kazansak da her şey bitmeyecekti. Biz bu ligde varız. Kazanıp bir üste çıkmak istiyorduk. Başaramadık. Daha yarış devam ediyor."

Son dakikada attığı golle takımına 1 puan kazandıran Alanzinho ise çok mutlu olduğunu ve yarışa devam ettiklerini söyledi.

Coucerio: "Bu bize ders olsun"
                      Gaziantepspor teknik direktörü Jose Coucerio, son saniyelerde yedikleri golle 1-1 sona eren Trabzonspor maçının kendilerine bir ders olduğunu söyledi.

Jose Coucerio, karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor karşısında ilk yarıda iyi oynadıklarını düşündüğünü, oyunda stratejilerinin ilk golü atmak üzerine olduğunu ve bunu da başardıklarını belirtti.

Coucerio, sözlerini şöyle sürdürdü: "İkinci yarıda yapmamız gereken, topun bizde kalmasıydı. Rakibe izin vermememiz gerekiyordu. Trabzonspor’u tanıyan bilir çok iyi ileri hattı var. İkinci topta golü yedik. Topun bizde kalma şansı varken topu iade ettik ve onun sonucunda bir gol yedik. İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Özellikle maçın sonlarında hiç olmaması gerekirken futbolcularımızın arasında çok büyük mesafe vardı ve orta sahada büyük bir boşluk oluştu. Bu maç bize bir ders oldu diye düşünüyorum. Bütün maçlarda öndeyseniz maçın sonuna kadar topun sizde kalması lazım. Biz bugün bunu yapamadık."

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl da son anda yedikleri golle bir puana razı olduklarını, futbolcularının rehavete girdiğini ve bu sonucu hak etmediklerini belirterek, "Futbolcularımız bir an maçın 90 dakika olduğunu unuttular, bu da bize pahalıya mal oldu" ifadelerini kullandı.

Ivan De Souza ise son anda yedikleri golle şoka uğradıklarını, çok üzgün olduklarını ifade etti.

---

Bir önceki mesajımı doğrular nitelikte olsun bu açıklama.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Şenol hocanın transfer sürecinde de defaatle söylediğim gibi , iki büyük zaafı onun "şu anki Trabzonspor'un yapısında" sürekli başını ağrıtacak handikaplarıdır .

Şenol hoca , takımın disiplin problemleri ve transfer yönelimleri konusunda doğru asiste edilirse başarılı olması kaçınılmazdır .

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başarılı futbolcumuz Giray Kaçar maçtan sonra yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Alanzinho klasına yakışan bir gol attı. Biraz geç oldu ama güzel oldu. Bazen Egemen'le bazen Song’laile birlikte oynuyoruz. Hocamızın kararına saygı duyuyoruz ve görevimizi yapıyoruz. Saha içinde istediklerimizi yapamadığımız zaman sıkıntı oluyor, pozisyonları bulup atamayınca sorun oluyor. Rakibe pozisyon da vermedik. Golü erken bulsak buradan galibiyetle dönerdik. İyi bir çıkışımız vardı ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Bugün ilk yarı istediklerimizi yapamadık ama ikinci yarı oyuna ağırlığımızı koyduk. Haftaya Galatasaray'la final niteliğinde maçımız var. Artık kredimizin dolduğunu düşünüyorum, tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor."
                          Resmi Site
                          Ne Finali ya??? O Finali coktan kaybettik ... hayal kuruyorlar bütün maclari kazansak bile bu takim sampiyon ooo laaaa maz.... -.- hayret kendisinin bugün vasat oynadigini söylememis giray...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Puan kaybının sorumlusu tamamen Şenol Güneş'tir...

Ne yaparsa yapsın istikrardan yanayım yanlış anlaşılmasın. Ama bu maçtaki kararları çok yanlıştı.

Colman, Cale meselesinden bahsetmiyorum.

Madem Serkan'ın sol bekte Ferhat'tan daha etkili olduğunu düşünüyorsun, ne diye direk Serkan solda başlamıyorsun.Oyundan çıkmayı ilk yarıda Ferhat mı haketti Sezer mi?Hadi Sezer'e özel bi güvenin var çıkarmamakta inat ediyorsun diyelim. O zaman Engin'i çıkarıp Alan'ı alsana. Ha pardon senin Engin'e olan sonsuz güvenini unutmuşum.
                            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu Şenol Hoca'ya ne suç buluyorsunuz sahadakilerin futbolculuktan haberi mi var? Vallahi acıyorum gençlere, gidin başka takımı tutun gençler, yazık etmeyin kendinize.

Ne dünya arkadaş. Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında. Ne oluyor da bu kadar aciz olabiliyorlar? Ne nerde duracaklarını bilirler, ne nereye koşacaklarını, ne pozisyon almayı, ne mücadele etmeyi, ne önündekine pas atabilmeyi!!!!!... Otorite nerede? Yöneticiler ne işe yarıyor? Yoksa futbolcular paralarını mı alamıyorlar da böyle ipe un seriyorlar? Nedir bu dingonun çiftliği meselesi? Yahu ben bu sahadakini seyretmek için değil para vermek, para alsam yetmez. Böyle rezalet var mı ya bu kadar kolay mı herşey :hırr
                              İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yav ustam başkanımızı bırak sen ne kadar tutarlı olduğu ortada en fazla 3 der 6 tane yapar ben futboldan futbolcudan anlamam der gider topçu izler transfer yapar

şuan teknik ekibin koymuş olduğu bir hedef bunu yönetime ve futbolculara iletmiştir.

ben kendi kafamdan konuşmuyorum şenol güneşin yaptığı demeçlere dikkat edelim.

bunu haftalardır söylüyorum önümüzdeki senenin kadrosunu yapıyolar elimizde ne kalır seneye onun peşindeler.

önümüzde 5 takım var biraz realist düşünelim

iki yorumada katılıyorum...yazmama gerek kalmamış...kim kalmak kim gitmek istiyor hoca bas bas bunu bağırıyor...
                              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• hocam çok mutluyuz hala 6. yız ve hala maç kaybetmedik böyle devam edelim hocam .yönetim ,sen ve topçular trilyonları indirin biz 6. lığa razıyız, bizi güldürmeyenleri allah güldürmesin
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X